Стварно, а знаш ли каква су јаја носиле кокошке у суботу након што је Исус распет?Pa nema o tome to nije Biblijski vec paganski obicaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стварно, а знаш ли каква су јаја носиле кокошке у суботу након што је Исус распет?Pa nema o tome to nije Biblijski vec paganski obicaj
video? ili verujes u te babske priceСтварно, а знаш ли каква су јаја носиле кокошке у суботу након што је Исус распет?
Чуј видео, јео!video? ili verujes u te babske price
daj izmisljas te narodne izmisljotine nemaju nikakve veze sa Verom Niti IsusomЧуј видео, јео!
Добро не знаш одговор, а знаш ли ко је први пострадао због исповједања хришћанске вјере?
pa eto to sto si sam napisao da je crkva liberalna dopustivsi narodima da zadrze obicaje time se crkva odaljila od izvornog ucenja.Ко се залепи за те народне обичаје у Хришћансву, и истоме суди за то и одбацује га због тога, искрено, није много бистар... Обичаји који не мењају или не угрожавају исповедање вере у Христа и његову реч не дискредитују Хришћанство.. Има страшно глупих обичаја, али свак има слободу да их не упражњава. Црква се ту показала као јако либерална, допустивши народима да задрже обичаје који су карактерисали народе. Нико ту није луд. Црква је жив организам а то да кроз њу тече Дух Свети показују добри људи у њој, заиста многа чудеса и непресушни извори љубави некарактеристични за овај пали свет. Али ето, или крути секташи или неки назови хришћани се ухвате за обичаје... Човек када дође до одређене спознаје јасно види те обичаје, њихово порекло, улогу и развије посебан однос према њима. Тј. зна да може бити добар Хришћанин и да не обележава ни један народни обичај, али да може бити Хришћанин и ако на неки начин обележи обичај кроз који слави Христа и приноси му молитву.
Стварно, а знаш ли како предвидјети Христов долазак помоћу Кеопсове пирамиде, а да то знате, већ сте то радилиdaj izmisljas te narodne izmisljotine nemaju nikakve veze sa Verom Niti Isusom
Од чега да се извучем, питао сам те ко је био прва жртва, ко је први положио живот због исповиједања хришћанске вјере, а ти спомињеш неке народне измишљотине, јер наравно немаш појма. Ево докажи нам да познајеш хришћанску историју па реци о коме је ријеч.hajde ne lupaj vise ne znas kako da se izvuces
Znam svesto pise u BiblijiОд чега да се извучем, питао сам те ко је био прва жртва, ко је први положио живот због исповиједања хришћанске вјере, а ти спомињеш неке народне измишљотине, јер наравно немаш појма. Ево докажи нам да познајеш хришћанску историју па реци о коме је ријеч.
Ти се не помињеш у Библији, значи ти си измишљотина?Znam svesto pise u Bibliji
ako je nesto van toga to su izmisljotine
Ма наравно, него занима ме јел сви ЈС познају хришћанску историју добро као и тиSpominjem se - kao deo covecanstva
hajde me ostavi tim nebuloznim rezonovanjem
nigde logike u tome sto pises
ne vredi ti providan si
Dovoljno je znati Bibliju.Ма наравно, него занима ме јел сви ЈС познају хришћанску историју добро као и ти?
Слажем се знате, читати и цитирати, али нема разумијевања.Dovoljno je znati Bibliju.
Ajd što falsifiku bibliju već ne poštuju i sam taj falsifikat, nego isključivo se drže kule stražara, pa recimo ti "lažeš" a oni govore neistinu, a neistina nije laž po njima. Zamisli da te neko ubedi u to, ili ima neku strašnu moć ili si totalno glup. Ne vidim šta bi bilo trećeТи се не помињеш у Библији, значи ти си измишљотина?
Чудна је та ваша логика, чак толико чудна да бих рекао да нема везе са логиком.
Али добро, овако или онако добио сам одговор, а то је да ти врло мало знаш, а још мање разумијеш, али зато добро радиш copy-paste, алал вера.![]()
pa nabavi gaСлажем се знате, читати и цитирати, али нема разумијевања.
Мислиш да вам га средим преко везе, а па не иде то тако лако, нема ништа на муфте, него да признате да немате појма, па можемо даљеpa nabavi ga
pa nemas razumevanje Bozje reciпа можемо даље.
Шта Библија каже за лажне пророке од кога долазе?pa nemas razumevanje Bozje reci
sta ti vredi ako citas samo
Oni nisu proroci.Значи не треба слушати оне који заступају лажне пророке, Расела, Редфорда и осталу братију.