gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MODERATORIMA,
PO KOJEM OSNOVU SE STITI JEDNA RELIGIJA A NA DRUGU SE DOZVOLJAVA PLJUVANJE
HVALA
kada bude ravnopravnosti razgovaracemo...
ne vidim jer ga nema, druzim se sa finim moralnim ljudima...Jok ja. Mene su na Politici više puta banovali, a ovde zaključavali teme zato što sam pisao o svim gresima pravoslavne crkve. Ja to vidim i svestan sam toga, za razliku od tebe, koja ne vidiš zlo u svojoj organizaciji.
ne vidim jer ga nema, druzim se sa finim moralnim ljudima...![]()
Ne postoje nikakvi dokazi da se to i desavalo...Pa ko su onda ove starešine JS osuđene za pedofiliju i one za kojima je raspirsana poternica, od strane američke federalne službe, i što je dokumentovano na televizijama NBC i CNN?
Ne postoje nikakvi dokazi da se to i desavalo...
Mislis da mediji nekada ne lazu? ili nabilduju pricu?
A ako je njima dozvoljeno da blate JS da ja onda postavljam te klipove na temi o Pravoslavlju?
pa onda kaci malo te linko9ve sta bi da se prikriva istina jel??? ti si podmukao i imas projekciju
da lepo okacimo klipove svih pedofilaposto ti volis pedofile da kacis
evo cinim ti
PISMO MODERATORIMA
DOGOVORITE SE DA LI JE U REDU DA KACIMO ONDA KLIPOVE SVIH PEDOFILA POSTO JE BILO DOZVOLJENO NEKIMA OVDE DA KACE I DA PRIPISUJU PEDOFILIJU SAMO ODREDJENOJ VERI
ako se brisu klipovi onda obrisite sve klipove a ne selektivno
laku noc
I DOKLE CE BITI DOZVOLJENO DA SE OTVARAJU OVAKVE TEME ZA PLJUVANJE JEHOVINIH SVEDOKA
A ako je njima dozvoljeno da blate JS da ja onda postavljam te klipove na temi o Pravoslavlju?
a ti si bio tamo pa znasZa tvoju informaciju, presuda i poternica se određuju na osnovu istrage i dokaza. Aj sad polako...
Ne postoje nikakvi dokazi da se to i desavalo...
Mislis da mediji nekada ne lazu? ili nabilduju pricu?
nemas dokaz da je istinaI ovo je laž pretpstavljam![]()
to je dokazano sudi se tim ekstremnim grupama koje su povezane sa crkvomnemas nikakve dokaze samo tv izvestaj koji moze da sadrzi lazi
nemas dokaz da je istina
do sutra mozete da lazete
to je dokazano sudi se tim ekstremnim grupama koje su povezane sa crkvom
Hvala na pismu,ali ako ne zelis da te vredjaju nemoj vredjati.i za kraj![]()
Radi se o tome da oni mene stalno vredjaju i da se to toleriseHvala na pismu,ali ako ne zelis da te vredjaju nemoj vredjati.
Pedofilija je zlo koje je za osudu gde god da se javi,a niti se javlja samo u odredjenoj grupi,niti neka grupa (organizacija) moze da tvrdi da u njenim redovima sto posto nema pedofila.
A ti sebe izjednacavs sa organizacijom JS. Po toj logici bi ti trebala da budes trajno banovana koliko si puta sve one koji ne pripadaju tvojoj organizaciji nazvala otpadom .Mislis li ti da to nikoga ne vredja ? Ili mislis da imas imas da prava da pricas sta hoces jer ti posedujes "istinu" ? Moj ti je savet da batalis forume jer ce ti se program jednom srustiti pa ces biti izgubljena za JS .Radi se o tome da oni mene stalno vredjaju i da se to tolerise