Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
rece klon klona...

MOLIM MODERATORE DA SE POZABAVE OVIM KLONOM.

Ja klon :eek:
:rotf: :rotf: :rotf:

Molim nekoga ko može da pomogne Besmrtnoj da joj pomogne na adekvatan način, jer od prisutnih trenutno na forumu nema nikoga dovoljno stručnog za ovakve situacije :(
A moderaciju molim da dotičnoj objasne da ako neko ima isto mišljenje kao i nekoliko drugih korisnika koji ovde postuju, da se ne radi o klonu, već o istomišljeniku.
Nadam se da će moderacija uspeti u pokušaju objašnjavanja ove očigledno teško prihvatljive činjenice za jednog pripadnika JS-a. :aha:

Poslednja izmena:
Nemam ja veze sa satanizmom, mada nemam ništa protiv istog. Za ilustraciju: nijedan jedini član Church of Satan nije, od njenog osnivanja, optužen ni za najmanju krađu, a kamoli ubistva s umišljajem i pedofiliju kao starešine tvoje kužne sekte pedofila i ubica. Sve to ima crno na belo. Sad, što je tebi i ono malo mozga isprano, tvoj je veliki problem.

Ja mislim da ovde imamo priznanje. Crno na belo.

A sad, što nisu optuženi ni za šta, to je jednostavno zato što su u pitanju pičkice i štreberi koji se iz bedne nemoći i straha lože ne satanu. Ebte, koja je to patetika! :hahaha:

Nisam. Nisam član ni CoS ni bilo koje druge satanističke crkve ili organizacije. I da jesam, rekao bih javno i ne bih imao čega da se stidim, za razliku od "hrišćanskih" crkava i raznih sekti, kojima su pedofilija i genocid u krvi i ruke krvave do ramena. Istorija je rekla svoje na tu temu odavno.

Da li si tikada čuo da postoje dve vrste satanista?

Ja mislim da ovde imamo priznanje. Crno na belo.

A sad, što nisu optuženi ni za šta, to je jednostavno zato što su u pitanju pičkice i štreberi koji se iz bedne nemoći i straha lože ne satanu. Ebte, koja je to patetika! :hahaha:

E drago nas je.

Pa, većinom su obrazovani, pismeni ljudi koji pišu knjige. Ima na netu kol'ko 'oćeš.

A šta su hrišćani, koju su ubijali, sakatili, palili i silovali, vršili genocid, podržavali ropstvo, sve u ime crkve i hrišćanstva?

Nisam, svega mi, ozbiljno. Koje dve vrste? :)

Oni koji se kriju iza krsta, to bi bili oni pravi, i oni deklarativni. Na ove druge ne obraćaj pažnju, to su ti asocijalne lujke sa kompleksom moći jer istu ne poseduju. Najčešće jure u otpadništvo iz svoje očinske religije u nekakvu alternativu. Msm gluposti jednom rečju.

Pubertetlije u zrelim godinama, zamlaćiju se glupostima.

sta lupas koja presuda?

a i pedofilija te vidim zanima :zper: osim satanizma :aha: i vuduobreda

Ajde lepo odgledaj video prilog od početka, pa ćeš videti da se osim dotične osobe koja je pedofil i koja je na listi najtraženijih osoba u SAD-u a koji je bio 25 godina unutar JS zajednice i za koga je potvrđeno do sada 8 devojčica koje je zlostavljao, videćeš da se u video prilogu spominju još dva člana JS-a koji su uhapšeni, procesuirani i osuđeni na višegodišnje zatvorske kazne koje i danas izdržavaju zbog pedofilije.

Poslednja izmena:
Oni koji se kriju iza krsta, to bi bili oni pravi, i oni deklarativni. Na ove druge ne obraćaj pažnju, to su ti asocijalne lujke sa kompleksom moći jer istu ne poseduju. Najčešće jure u otpadništvo iz svoje očinske religije u nekakvu alternativu. Msm gluposti jednom rečju.

Pubertetlije u zrelim godinama, zamlaćiju se glupostima.

Termin "očinska" religija je glupost. I ti bi, da si kojim slučajem recimo Srbin rođen u Hrvatskoj, čiji su dedovi prešli u katoličanstvo da bi spasili živu glavu, katolicizma smatrao "Očinskom" religijom, a ovdašnje patriJote bi te pljuvale kao izdajnika, što ne menja činjenicu da si i dalje Srbin, jer religija nema veze sa nacijom ni sa bilo čim, već predstavlja apsolutno lični izbor.

Inače je na starom sajtu jednog O.T.O. tela u Hrvatskoj stajala grupa linkova pod nazivom "Pravi satanisti 1" koji je vodio na sajt Vatikana, i "Pravi satanisti 2" koji je vodio na sajt moskovske Patrijaršije. I potpuno je bio u pravu, ko god ih postavio. Mada je zaboravio bekicinu pedofilsku ubilačku sektu.

Termin "očinska" religija je glupost. I ti bi, da si kojim slučajem recimo Srbin rođen u Hrvatskoj, čiji su dedovi prešli u katoličanstvo da bi spasili živu glavu, katolicizma smatrao "Očinskom" religijom, a ovdašnje patriJote bi te pljuvale kao izdajnika, što ne menja činjenicu da si i dalje Srbin, jer religija nema veze sa nacijom ni sa bilo čim, već predstavlja apsolutno lični izbor.

E vidiš, ja nisam hrvat, nisam prihvatio katoličanstvo, i samim tim nisam u zabludi, i niko ne može da me pljuje kao izdajnika. Da li vidiš razliku?

Inače je na starom sajtu jednog O.T.O. tela u Hrvatskoj stajala grupa linkova pod nazivom "Pravi satanisti 1" koji je vodio na sajt Vatikana, i "Pravi satanisti 2" koji je vodio na sajt moskovske Patrijaršije. I potpuno je bio u pravu, ko god ih postavio. Mada je zaboravio bekicinu pedofilsku ubilačku sektu.

Da li su u pravu ne znam, pa zato i neću da komentarišem.

E vidiš, ja nisam hrvat, nisam prihvatio katoličanstvo, i samim tim nisam u zabludi, i niko ne može da me pljuje kao izdajnika. Da li vidiš razliku?

Da li su u pravu ne znam, pa zato i neću da komentarišem.

A da li ti uviđaš razliku da je neko i dalje individualna ličnost bez obzira na religiju kojoj pripada?

Bilo je davno, možda više i nema.

kao sto rece Dno dna... klonu klona :)

Ponovo o kloniranju :eek:
Sutra će tebi lepo moderatori polako da objasne da nisam klon, tačnije pokušaće to da ti objasne, ali ne verujem da će uspeti u tome :roll:
JS sa poricanjem činjenica samo dokazuje koliko prikriva ovakve slučajeve i njihove počinitelje, tako da su oni ogranci koji to rade unutar JS-a zaista dno dna :thumbdown:

Ponovo o kloniranju :eek:
Sutra će tebi lepo moderatori polako da objasne da nisam klon, tačnije pokušaće to da ti objasne, ali ne verujem da će uspeti u tome :roll:
JS sa poricanjem činjenica samo dokazuje koliko prikriva ovakve slučajeve i njihove počinitelje, tako da su oni ogranci koji to rade unutar JS-a zaista dno dna :thumbdown:
Nisi klon dno dna ... providan si :rida: i nemoj tako da me plasis :rida:

Back