Zao mi je tvoja rec ne odlucuje o meni nego Bog, a ti pises lazi o JS uopste na forumu, nisam ni mislila na onaj lazni linkdno dna
Koji lažni link ?
Jel' ovaj "lažni" link :
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zao mi je tvoja rec ne odlucuje o meni nego Bog, a ti pises lazi o JS uopste na forumu, nisam ni mislila na onaj lazni linkdno dna
Bas si se nalupao....
To sto si izneo nije nikakav dokaz...
Ko ne zna, Jehovin Svedok i ne moze biti neko ko zivi nemoralno il icini bilo koji greh...
JS se pridrzavaju svim moralnih nacela u skladu sa Biblijom, i poznati su sirom sveta po tome.
Bas iz tog razloga mnogi i ne mogu biti JS... iako to zele...
Da bi neko postao JS more da dobro izuci CELU BIBLIJU, da zna da objasni sve Biblijske nauke i da je sposoban da poucava...
Da bi dosao na taj nivo to traje godinama... Biblijski studij traje najmanje godinu dana do nekoliko godina.
Takodje mora da CEO ZIVOT uskladi sa svim moralnim nacelima i da zivi tako...
Nakon toga moze da se izjasni ako zeli da postane JS, i ako zadovoljava sve uslove tek tada moze biti krsten kao JS i tek tada je on zvanicno JS.
Jehovini Svedoci deluju slobodno u 236 zemalja sveta i registrovani su kao hriscani, bilo kao veska zajednica ili religija.
U nasim okolnim zemljama su Zvanicna religija kao u Italiji, Grckoj, Austriji... to se moze i proveriti...
U Nasoj Zemlji su registroivani kao hriscanska verska zajednica jos za vreme Jugoslavije 1953 a pre toga 1930 tih.
I sve do danas ...
Takodje Jehovini Svedoci iskljucuju iz organizacije svakoga ko pocne da zivi nemoralno i za mnogo manje grehe....
tako da
ende.
Bas si se nalupao....
Ko ne zna, Jehovin Svedok i ne moze biti neko ko zivi nemoralno il icini bilo koji greh...
JS se pridrzavaju svim moralnih nacela u skladu sa Biblijom, i poznati su sirom sveta po tome.
Bas iz tog razloga mnogi i ne mogu biti JS... iako to zele...
Da bi neko postao JS more da dobro izuci CELU BIBLIJU, da zna da objasni sve Biblijske nauke i da je sposoban da poucava...
Da bi dosao na taj nivo to traje godinama... Biblijski studij traje najmanje godinu dana do nekoliko godina.
Takodje mora da CEO ZIVOT uskladi sa svim moralnim nacelima i da zivi tako...
Nakon toga moze da se izjasni ako zeli da postane JS, i ako zadovoljava sve uslove tek tada moze biti krsten kao JS i tek tada je on zvanicno JS.
Jehovini Svedoci deluju slobodno u 236 zemalja sveta i registrovani su kao hriscani, bilo kao veska zajednica ili religija.
U nasim okolnim zemljama su Zvanicna religija kao u Italiji, Grckoj, Austriji... to se moze i proveriti...
U Nasoj Zemlji su registroivani kao hriscanska verska zajednica jos za vreme Jugoslavije 1953 a pre toga 1930 tih.
I sve do danas ...
Takodje Jehovini Svedoci iskljucuju iz organizacije svakoga ko pocne da zivi nemoralno i za mnogo manje grehe....
tako da
ende.
Ne ne lazes nego izmisljas.. vera nema veze sa necijem zaposljenjem niti se JS time bave...Lijepa propaganda. Samo nije tačna. Ja znam ženu koja je postala JS a zauzvrat je dobila posao u Njemačkoj. I molim te nemoj mi pričati kako lažem,izmišljam i sl da bi diskreditovao JS. Jer zato nemam razlog a isto ovo ću ponoviti pred bilo kojim sudom.
Ti si savršen produkt Orvelove rečenice:
"Partija nalaže da se svedočanstvo sopstvenih očiju i ušiju mora odbaciti".
Partija je u ovom slučaju, naravno, .
Bas si se nalupao....
A i ti se nadjes da zacini9s, pises iako i n eznas sta pises... i sta znas...Pa jeste,JS totalno bezgresni!
Kolko ono bese ima smrtnih grehova?Sedam bese?
Nikad od njih nije bio ni u jednom trenutku svog zivota gordi i sujetni?
Inace zive od vazduha i uglavnom volontiraju,jer ne vole novac,a racune placaju u naturalnoj razmeni.
A nikad nisu imali sexualnu zelju.
Nikad nisu pozeleli nesto tudje,ni kao deca,kada vide da drugo dete lize sladoled,a oni ga nemaju.
Svi mrsavi,jer jedu skromno,uglavnom suva leba.
A ljuti nikada nisu,narocito na neistomisljenike!
A vredni suuuu,nema u cik zore se ustaje,da se sto vise poslova poradi!
Cuj partija, otkad je religija isto sto i politika, vidim osnovne stvari ne znas..
Tako da Sve sto znam vidim svojim ocima a ne tvojim , neka hvala, mrak me ne zanima...
sa iznad doticnim koji velica pedofiliju ne razgovaram
gori si toga koga velicas...
Iza svake reci koju sam napisala stojim JER sam Jehovin Svedok i znam sve o Organizaciji JS. Zivim u njoj.
Dok doticni zeli namerno da prikaze nesto sto ne postoji.
Mozda u tvojoj glaviKucaću polako: reč "partija" zameni sa "JS" i onda će ti biti jasnije. Valjda.
![]()
Drago mi je da je tebi jasnoKakvo veličanje pedofilije, nesrećo?
Dok doticni zeli namerno da prikaze nesto sto ne postoji.
Tvoja stvar ako su ti simaticniji satanistiZi.Čak su i Satanisti fleksibilni( ne mislim na one koji se pale na klanje kokošaka ).
Ništa lično.
A sta, ti se hvalis time ?Dno Dna
idemo dalje, sve su vam zanimljiviji i zanimljiviji komentari![]()
Kako moze iko da shvati ozbiljno ovo sto ti pises ???
za onog iznad koga ne bi komentarisala.
Bitno da ti mozes.Može li JS dozvoliti sebi da u nekom trenutku uvredi sagovornika?
Ako može, pod kojim 'uslovima'?