- Poruka
- 3.407
Molim moderatore da obrišu sve postove koji se ne slažu sa učenjem Jehovinih svedoka. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ti to znaci djavoiman ???
moje shvatanje ne znas jer ti nisam odgovorila... osim sto umeces svoje reci umesto mojih...
Da li moze? pa valjda nisi retardiran da to ne znas.
Hoces da kazes da ipak jesi retardiran ili?
bas ste ispod svakog dna, brukate se samo...
Nemam ja nista protiv toga da imas decka, da ne bude neke zabuneNema komentara? MOžda neki biblijski citat? Ili si zabavljena trokutićima, cinkareći "laži" ?
Kada budes napisao nesto a da nije prazno, javi seMolim moderatore da obrišu sve postove koji se ne slažu sa učenjem Jehovinih svedoka.![]()
rece klon klona...Nakon tvoja dva gornja citata, samo se za tebe može reći da se brukaš sa ovakvim načinom "argumentovanog" razgovora sa neistomišljenicima, koji je stvarno dno dna.![]()
Nemam ja nista protiv toga da imas decka, da ne bude neke zabune![]()
Ne znaš koliko JS ima u Srbiji, a busaš se da si deo njih... sramota.
Ova se tema zove 'Jehovini svedoci...', i na njoj pišu samo ljudi koji su upućeni u temu.
![]()
Joj,...pojavio se onaj šizofreničar, pa ti odmah lakše, a? Jeste, monomanijaci teže udruživanju.
...
rece satanistaKomentar na optužbe, poternice i presude, c?
To što ti biflaš sa wikipedije se zove "reaktivna formacija", a ovaj članak na wikiju je verovatno pisao neko ko ima isti iq kao i ti.
Komentar na optužbe, poternice i presude za pedofiliju?
sta lupas koja presuda?Komentar na optužbe, poternice i presude za pedofiliju?
Ne znaš koliko JS ima u Srbiji, a busaš se da si deo njih... sramota.
Ova se tema zove 'Jehovini svedoci...', i na njoj pišu samo ljudi koji su upućeni u temu.
Ti nisi. Samo umeš da vređaš, i nazivaš sagovornike retardiranim. Idi u grad.![]()
sta lupas koja presuda?
a i pedofilija te vidim zanimaosim satanizma
i vuduobreda
po nacelima satanizma kako bi ti postupioPresuda kojom je starešina
po nacelima satanizma kako bi ti postupio![]()
po nacelima satanizma kako bi ti postupio![]()