gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
samo uvrede i lazi prijavljujem a to sto ti ne umes da pises bez uvreda i lazi je tvoj problem
zato si i bio banovan 5 dana![]()
Uvrede i laži su za tebe sve ono što ti nisi postovala o JS.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo uvrede i lazi prijavljujem a to sto ti ne umes da pises bez uvreda i lazi je tvoj problem
zato si i bio banovan 5 dana![]()
Ja napravio pauzu, jeo leba, sira i luka...jeroh, opet smaraš sa svojom temom i orguljaš o Gol..Gila...Gigl...Gilgamešu.![]()
i ja tebe pozdravljam i mogao bi sada da obrises taj linkNisam znao da je ovo ''tvoja'' tema...Videću sutra da obrišem onaj jedan neugodan link jer sada moram da se srušim u krevet.
Budi ti meni pozdravljena. I nedaj se ovim...orguljašima...
Nisam znao da je ovo ''tvoja'' tema...Videću sutra da obrišem onaj jedan neugodan link jer sada moram da se srušim u krevet.
Budi ti meni pozdravljena. I nedaj se ovim...orguljašima...
Šta bi znali da mi kažete o ovoj sekti,koja je nastala 1931. godine na zapadu?
Koliko se ja sećam, Zoran Luković je bio upravo glasnogovornik tih "krugova" i javno izjavljivao upravo ovo što si naveo.Ne, nije odande. Taj lov ima korene u istim krugovima u kojima ima koren i mistifikacija tzv. "Crne ruže", i lov na O.T.O. i priča o "Crnoj ruži" su prestale kad je iz tih krugova rečeno "dosta".
E, onda stvarno ne kapiram... spiritizam, sinkretizam, Misterije, a opet nisi vernik. Zaista ne razumem kako to može.U voudon-u i sličnim sinkretističkim sistemima se ne pojavljuju duhovi, već Lwa, a to je nešto donekle slično,a opet poptuno različito. Ništa ne zamišljam, jer jesam praktikant. A da bi shvatio šta je voudon, morao bi da odeš recimo u Angolu ili kod veoma, veoma malog broja ljudi na Zapadu i prođeš inicijaciju. Žao mi je, ali je tako. Značenje reči "voodoo", ili "voudon" jeste "Misterija". Zato se i Lwa često nazivaju Les Mysteres.
Cenim tvoje enciklopedijsko znanje, Caliburne, ali ne možeš da znaš sve o svemu.
Ti si zaboravio temu koju je postavio vorki u kojoj je zaredao po desetinama religija sveta u pokušaju da dokaže da se globalni potop desio?Nije obrnuto. Kako bi, na primer, Aboridžini svoj mit o potopu mogli da uzmu iz biblije, kad se zna da je religija Aboridžina stara najmanje 30 000 godina, dakle neizmerno starija od biblije?
Indijanci svoj mit o potopu?
Sumeri?
Nordijski narodi?
Južnoamerički Indijanci?
Sve je to mnogo, mnogo starije od biblijske mitologije.
Zapravo ima pojma, čak verovatno i više no ti, al' s tom razlikom što im to služi kao dokaz globalnog potopa i dokaz da je bilo hrišćana pre Hristosa, itd.E kada bi ona imala blagog pojma u kojim sve mitologijama mnogo pre nastanka biblije ima ono o ...stvaranju sveta... o potopu...i tome sličnom...
Potpisujem!Za istinsku ljubav je potrebno imati prosvetljenu dušu a ne kinjiti ljude da će završiti u paklu ako ne uđu ovde ili onde.![]()
Duh...Verovatno je previdela pa da ponovim ,pošto Jehovini svedoci svi perfektno znaju i hebrejski i starogrčki da mi prevede ovo sa hebrejskog:
וְר֣וּחַ
Koliko se ja sećam, Zoran Luković je bio upravo glasnogovornik tih "krugova" i javno izjavljivao upravo ovo što si naveo.
E, onda stvarno ne kapiram... spiritizam, sinkretizam, Misterije, a opet nisi vernik. Zaista ne razumem kako to može
Ti si zaboravio temu koju je postavio vorki u kojoj je zaredao po desetinama religija sveta u pokušaju da dokaže da se globalni potop desio?
Zapravo ima pojma, čak verovatno i više no ti, al' s tom razlikom što im to služi kao dokaz globalnog potopa i dokaz da je bilo hrišćana pre Hristosa, itd.
Potpisujem!
Opiši nam "prosvetljenu dušu" da znamo o čemu se radi!
![]()
Diskutovaces sam sa sobom jer nemam nameru sa tobom da diskutujemŠteta što je Vorki prodao kompjuter i napustio forume.
On je bio prijatan sagovornik sa kojim se moglo diskutovati o religiji i Jehovinim svedocima za razliku od besmrtne
Bilo bi lepo da malo probamo da diskutujemo na temelju Biblije!
Verovatno je previdela pa da ponovim ,pošto Jehovini svedoci svi perfektno znaju i hebrejski i starogrčki da mi prevede ovo sa hebrejskog:
וְר֣וּחַ
Edit by Borac:
navedeni blog je više puta spomenut, a linkovi ka drugim sajtovima nisu dozvoljeni, osim kada se radi o odgovorima na postavljena pitanja, što u konkretnom primeru nije slučaj.
Diskutovaces sam sa sobom jer nemam nameru sa tobom da diskutujem
a drugih svedoka i nemas ovde
temu o JS bi trebao da vodi JS a ne neciji KLON
ende
Diskutovaces sam sa sobom jer nemam nameru sa tobom da diskutujem
a drugih svedoka i nemas ovde
temu o JS bi trebao da vodi JS a ne neciji KLON
ende
Ne moram, lazi se ne brane niti komentarisu ...
Ovo je samo forum i mozes iznositi lazi ...
da objavis u novinama odgovarao bi na sudu...
jer iznositi LAZI o nekoj religiji je krivicno delo...
tako da sa klevetnicima nemam nista niti razgovaram
ja iznosim Biblijsku istinu na mojim temama...
i razgovaram samo sa dobronamernim ljudima...
Ne moram, lazi se ne brane niti komentarisu ...
Ovo je samo forum i mozes iznositi lazi ...
da objavis u novinama odgovarao bi na sudu...
jer iznositi LAZI o nekoj religiji je krivicno delo...
tako da sa klevetnicima nemam nista niti razgovaram
ja iznosim Biblijsku istinu na mojim temama...
i razgovaram samo sa dobronamernim ljudima...
Draga besmrtna
Neću objaviti u novinama nego ću uskoro štampati knjigu i moći ćeš slobodno da me tužiš.
I deliću je besplatno od kuće do kuće
E tu se opet vraćamo na ono da Jehovini svedoci nisu deo ovog sveta.
Ako organizacija Jehovinih svedoka traži od vlasti u srbiji da ih prizna onda to znači i da jehovini svedoci priznaju te vlasti i da su zajedno s njima učesnici u ovosvetskim delima.
Ako Jehovini svedoci vise po sudovima koji su deo sistema vlasti i tužakaju sve redom znači da time učestvuju u sistemu vlasti.
Ako su Jehovini svedoci kao NGO učlanjeni u UN da li su deo ovog sveta?