Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stvarno?! :eek:
Voudon je onda neka vrsta francuskog sendviča onda? :roll:

I šta onda? :dontunderstand:
Primeti da se citiraju njegove publikacije, a ne njegovi privatni razgovori.
A njegove publikacije su smeće iz FECRIS-a i drugih sličnih ultradesničarskih organizacija koje podržavaju totalitarizam avramskih religija.
Može on da privatno drži raspeće naopako i skakuće go po užarenom ugljevlju, poenta je što njegovo ime stoji na kojekakvim budalaštinama. :bye:

Voudon je spiritizam, ne vera. Tačka. Postoji vrhovno božanstvo, Olodumare ili Damballah, ali ono je samo stvoritelj svega i od trenutka stvaranja nema nikakav kontakt sa stvorenim, niti razume ljudski jezik, tako da mu se niko ni ne obraća.

Ja sam samo rekao da je ispao fer prema O.T.O.

Ja ti verujem da nisi Jehovin svedok.

Ali iz tvog pisanja i razmišljanja vidim da si trenutno na besplatnom biblijskom tečaju Jehovinih svedoka i da se spremaš za krštenje.

To ne možeš da porekneš jer već toliko dugo istražujem vašu organizaciju i poznajem rečnik i način izražavanja.

O nepoklapanju učenja Jehovinih svedoka sa Biblijom možeš da čitaš na mom blogu.

http://jehovinisvedoci.blogspot.com/

@Ordačni Bužap
Vidim iz tvojih postova da odlično vladaš gramatikom pa te molim da pregledaš moj blog i skreneš mi pažnju na sve gramatičke i pravopisne greške.
Ja živim više od pola svog života u Austriji pa zato molim za razumevanje po pitanju pravopisa.

Svi mu veruju.

Da, između ostalog sprema se I tako što piše svakakve nemoralne baljezgarije po podforumu Ljubav & Sex, s anajvećim gilipterkama ovog foruma.

Zalutala ovca… štaš…

Ja ću pročitati blog kad stignem.

Ma ja sam ti najprvi i najglavniji lektor i cenzor sveta.

I najveća picajzla.

E svaka ti čast.Koliko god mi neke od izjava oca Joila bile čak i smešne ova je jedna od pametnijih data na osnovu iskustva.Kakva su iskustva JS-a?:think:

Pa znaš kako, svi za sebe kažu da su pravi. Što bih verovao njima kad mi ova seda glava deluje ubedljivije. :rotf: Sprdnja živa.

236 zemalja ili teritorija izvestava... ko je rekao drzava?

A za bukvaliste JS ima u skoro svim zemljama sveta...

115 podruznica ima jer u manjim zemljama ih nema sta nije jasno?
a ova tema je i onako smejurija odoh ...
Rekla si 236 država. Proveri na temi, svi smo videli. Šta ako si rekla? Ispraviš se I ende.

Ma neka ima, da nema s kim bismo terali šegu?

Smejurija su sve teme o JS.

Reci to ajkuli.

A ne misliš da je zabluda misliti da život čoveka, koji ima veće mogućnosti, jednako vredi kao život životinje, koja ima manje mogućnosti?

Zašto da ne. Kontam da si, možda, slučajno, čuo za nemušti jezik. Nadam se da znaš da čovek nije na meniju ajkulama, te da i ako je bilo nekih napada od strane ajkula na surfere to je bilo stoga što im daska na površini liči na ribu. Pun si predrasuda, kao većina vernika…

Ne mislim. Apsolutno ne mislim. Sva živa bića su ravnopravna i jednaka. Čovek je malo gori od životinja, jer namerno i svesno uništava svoju okolinu. Ali u biti sve životinje su životinje; i sve su ravnopravne.

izvini ali mozes pisati SVOJ blog do sutra on SADRZI LAZI O JS

a zna se ko je lazov i kako ce lazovi proci pred Bogom u Sudnjem Danu...

ende.

Dokaži joj argumentovano da su laži, koje i kakve laži itd.

Pa i tebe smo uhvatili puno puta u laži. A i tvoje kolege. Kako ćete vi to proći?

Over.

Pojela maca.

I tačno znaju koga da napadnu a koga da se klone: napadaju priglupe ljude, a klone se onih koji poznaju materiju.

Kad dođe Tito na vlast (kad se vrati, odnosno kad ga odlede sa -196°C i vrate u život) ima da zabrani sve religije i opet će svi lepo da žive kao nekada. Jelte, nešto mi se čini da će Šešelj da dođe na vlast kad i Tito. :rotf: Ali opet, veli jedan Crnogorac koga znam dugo vremena ovako nešto: “Kad dođe Isus Hrist ponovo na Zemlju, pa kad uskrsnu mrtvi, a onda će drug Tito da jopet postane predšjednik, a moja pokojna žena da se vrati da živi sa mnom…” :hahaha: Noi zaboravio je čitavu njenu i svoju familiju, i sve pretke, i dinosauruse, i Darvinovog majmuna... i... :cepanje:

eto vidis da nemas vid sokola i mozak ajnstajna kad najprostiju hiperbolu posmatras komparativno ne razumejuci metaforicnost mog posta iz koga izbija anteza hriscanskog kod jehova i gde prostom ironijom onomatopejno koristis jednu te istu anaforu.

moj verski simbol je tebi totalno nerazumljiv.. :roll:

eto vidis da nemas vid sokola i mozak ajnstajna kad najprostiju hiperbolu posmatras komparativno ne razumejuci metaforicnost mog posta iz koga izbija anteza hriscanskog kod jehova i gde prostom ironijom onomatopejno koristis jednu te istu anaforu.

moj verski simbol je tebi totalno nerazumljiv.. :roll:

Eto, a što ću kad nemam soko okolovo, a i nisam svedok, dok je mozak pojeo kukac mozgojedac koji sada gladuje; no ipak umem da napišem Ajnštajn velikim slovom, dapače bez ijedne greške, poglavito razumejući nisku metaforičnost tvog posta koji se zaglibio u blato teza + antiteza = sinteza judeo-hrišćanskih dogmi, gde nema niti jedne jedine onomatopeje, jer ovde nitko niti kukuriče niti njače, te mi je osobito zadovoljstvo primetiti da ima više šanse da Isus Hrist uskrsne Tita i vrati ga na vlast nego da Šešelj izađe iz Haga. Ali to nema nikakve veze sa ovom genijalnom temom.

Eto, a što ću kad nemam soko okolovo, a i nisam svedok, dok je mozak pojeo kukac mozgojedac koji sada gladuje; no ipak umem da napišem Ajnštajn velikim slovom, dapače bez ijedne greške, poglavito razumejući nisku metaforičnost tvog posta koji se zaglibio u blato teza + antiteza = sinteza judeo-hrišćanskih dogmi, gde nema niti jedne jedine onomatopeje, jer ovde nitko niti kukuriče niti njače, te mi je osobito zadovoljstvo primetiti da ima više šanse da Isus Hrist uskrsne Tita i vrati ga na vlast nego da Šešelj izađe iz Haga. Ali to nema nikakve veze sa ovom genijalnom temom.

pa naravno da ima veze jer su jehove sekta koje unistavaju porodicu, onu osnovnu celiju ljudskog drustva a preko nje i decju psihu. a to sto imaju drzavni aber da nisu... pa mogu i ja napisem na qurtzu da je lilihip ali kad ga okusis znaces da nije sladak no gorko slan

pa naravno da ima veze jer su jehove sekta koje unistavaju porodicu, onu osnovnu celiju ljudskog drustva a preko nje i decju psihu. a to sto imaju drzavni aber da nisu... pa mogu i ja napisem na qurtzu da je lilihip ali kad ga okusis znaces da nije sladak no gorko slan

Vidim da se odlično razumiješ u to što propagiraš - i u psihu i u ukuse, usputno razlikuješ ukus limuna i lilihipa, ali ja nisam na toj tvojoj talasnoj dužini, te ti stoga mogu poručiti samo: dobar tek.

Vidim da se odlično razumiješ u to što propagiraš - i u psihu i u ukuse, usputno razlikuješ ukus limuna i lilihipa, ali ja nisam na toj tvojoj talasnoj dužini, te ti stoga mogu poručiti samo: dobar tek.

savrseno se razumem u sekstastvo...imam cak i diplomu i drzo casove u kamenici mladim plavcima :roll:

p.s. ne mogu da se dovatim sa tobom tolko nisko jer mi je pogled i misao uperena ka nebu gde nema sektaskog mutjenja nepomucenog vida.... :roll:

savrseno se razumem u sekstastvo...imam cak i diplomu i drzo casove u kamenici mladim plavcima :roll:

p.s. ne mogu da se dovatim sa tobom tolko nisko jer mi je pogled i misao uperena ka nebu gde nema sektaskog mutjenja nepomucenog vida.... :roll:

Savršeno ili idealno? Plavcima? Jedno pitanje: zašto ti policajac ne kaže dobar dan kad te zvekne pendrekom?

P.S.
farting_smiley.gif

Vidi, bato, Šešelj ne izlazi odande. Nikad. Pravedno, moralno ili ne, ali on se odande ne vraća. Da ne bi slučajno pomislio da branim jehove (retko ko ih ne podnosi više od mene), ali uništavanje srpskog društva i srpske porodice je počelo upravo u vreme vlasti rečenog Šešelja i njegovog gospodara, rahmetli Slobe.

Vidi, bato, Šešelj ne izlazi odande. Nikad. Pravedno, moralno ili ne, ali on se odande ne vraća. Da ne bi slučajno pomislio da branim jehove (retko ko ih ne podnosi više od mene), ali uništavanje srpskog društva i srpske porodice je počelo upravo u vreme vlasti rečenog Šešelja i njegovog gospodara, rahmetli Slobe.

METAFORA!!! :rtfm:

:hahaha:

vidim da imas kisela iskustva sa njima pa mozda nekad okusish i njihov lilihip :lol:

tema nije o plavcima i vicevima o njima jer mogu da spomenem onaj kad jehova zakuca na vrata gde se vas dvoje skoro pa savrseno uklapate u taj koncept :lol:

Prvi si pomenuo pa se računa da se jedino ti razumeš. A i veliš da si predavao plavcima, pa predaj im i to o lilihipu. Ionako kad ih vidim na TV odmah prebacim na "Animal planet".

Ja se razumem jedino u ovaj smajli što podiže jednu nogu, to mi je sve što znam, i poznat sam jedino po tome.

I kršćanstvo je sekta bila imaš u NZ-u biblije sekta Nazarena kojoj i Pavao pripadao.

A osnovna definicija sekte je DA JE SAMO PO NJIHOVOM UČENJU SPASENJE.
Prema tome sudiš sekte sudiš i sebe..
A tko vam uništava porodice nisu sigurnoi sekte već nesposobni roditelji koji na druge prebace odgovornost jer nisu u stanju da se u ogledalo pogledaju..
...

Zašto da ne. Kontam da si, možda, slučajno, čuo za nemušti jezik. Nadam se da znaš da čovek nije na meniju ajkulama, te da i ako je bilo nekih napada od strane ajkula na surfere to je bilo stoga što im daska na površini liči na ribu. Pun si predrasuda, kao većina vernika…

Reci to ajkuli, da Ti nisi riba, već da to samo Tvoja daska liči na ribu. :lol:

Ne mislim. Apsolutno ne mislim. Sva živa bića su ravnopravna i jednaka.

Da li je virus živo biće?

Čovek je malo gori od životinja, jer namerno i svesno uništava svoju okolinu.

Da li se Ti time ponosiš, jesi ravnodušan ili osećaš kajanje?

A nije počelo malo ranije, nego baš kao grom iz vedra neba?

I kršćanstvo je sekta bila imaš u NZ-u biblije sekta Nazarena kojoj i Pavao pripadao.

A osnovna definicija sekte je DA JE SAMO PO NJIHOVOM UČENJU SPASENJE.
Prema tome sudiš sekte sudiš i sebe..
A tko vam uništava porodice nisu sigurnoi sekte već nesposobni roditelji koji na druge prebace odgovornost jer nisu u stanju da se u ogledalo pogledaju..
...

sa 5000 postova sam mislio da si ipak malkice pametniji a i provokativno inteligentniji.... :roll:

sa 5000 postova sam mislio da si ipak malkice pametniji a i provokativno inteligentniji.... :roll:

Najlakše je početi vrijeđati je li to najbolje što znaš ili još imaš u arsenalu a argumenata na moju konstataciju nemaš ništa jer je sve dokazivo.
Počev od definicje sekte pa to da je Pavao bio pripadnik sekte Nazarena pa do bolne činjenice da roditelju su glavni krivci što im djeca se pretvaraju u beskičmenjake labilne pishe koju mogu svaki vjetropiri da zavedu bilo to sekte s malenim brojem nekretnina ili sekta koja ima ogroman broj nektretnina kao što je kršćanska sekta koja propovjeda da je jedini put i spasenje po njima.

Najlakše je početi vrijeđati je li to najbolje što znaš ili još imaš u arsenalu a argumenata na moju konstataciju nemaš ništa jer je sve dokazivo.
Počev od definicje sekte pa to da je Pavao bio pripadnik sekte Nazarena pa do bolne činjenice da roditelju su glavni krivci što im djeca se pretvaraju u beskičmenjake labilne pishe koju mogu svaki vjetropiri da zavedu bilo to sekte s malenim brojem nekretnina ili sekta koja ima ogroman broj nektretnina kao što je kršćanska sekta koja propovjeda da je jedini put i spasenje po njima.

i sta cemo sad da opravdavamo danasnje sekte zato sto je nekad davno i hriscanstvo to bilo? to ta pogubna logika?

sto nisu onda priznate svuda u svetu?

Back