U redu je sve to, tvoj put i tvoje pravo na njega

Samo mi kaži koja je to "prava" religija ?
Niko ne spori. Pa on kaže da je “prava” JS, a “Otac Joil” da je pravoslavlje. Sad, dedica mi uliva više poverenja.
Problem je u tome što se postojanje Boga ne može dokazati
Moguće je po takozvanom “principu šestara”. Ako vidiš da sve oko nas ima razmeru i smisao, kao i određene duhovne i fizičke zakonitosti – postojanje autora svega toga se ne dovodi u pitanje. Pitanje je da li A4U to može da skonta.
Ko zna šta će on da istruća, ali on ti je wannabe jehovin svedok.
Kakav crni JS, eno ga svaki dan pogani po pdf LJ & S, ne bi ga ni primili.
Uzmi Bibliju i Citaj ..sve u njoj je Istina jedina o Bogu jedinom koji Postoji
Ostali u svi bogovi lazni
Njihova nauka je kao otrov ..samo Bibliju ..bez obzia ko ti se smejao
Jer Sotona zastrasuje svakoga ko zeli saznati istinu o Bogi ili razotkriti njega
Ne boj se Bog je jaci od Sotone ...
Čitao sam ja Bibliju, odavno, i shvatio sam njenu suštinu, što sam izneo ovde. Nema blage veze sa istinom. Pametnom dosta.
Ne postoje “lažni”, ali ni “pravi” bogovi. Navijački sistem… dno dna…
Prazne priče judeo-hrišćanskih jeresi su najveći otrov…
Taj tvoj sotona zastrašuje samo one koji se plaše svega i svačega, kao usrani golubovi, najzad kao ti…
Strašno koja neznalica diskutuje sa nama…
Što lepo ne kažeš da si jehovin svedok?
Da li bi primio transfuziju krvi?
Isus je Bog, identičan u ipostasi sa Trojedinim Bogom, deo Svetog Trojstva, zar ne?
Pa kad nije. Kiti se tuđim perjem. Da ode kod njih pitali bi ga: “Ko si bre ti” Transfuiziju krvi ne bih ni ja primio, ali ne iz verskih, već iz medicinskih razloga, naime da se ne bi “pobili” moji geni sa genima davaoca, da ne bih poprimio njegove osobine, niti bih ikada dao krv nekome, iz istih razloga… video sam par puta na šta to liči…
Pogledaj svet oko sebe i pomisli ko je sve to Stvorio tako savrseno
Mora da je bio neki konstruktor koji je pametniji od O.B.
Sve je sagradio bog, Veliki Arhitekta, Neimar svih svetova… A:. G:. D:. G:. A:. D:. U:.
Opterećen sis a OB a ne znaš ni šta znači OB…