Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ok. Ovo ce se desiti nakon 2.Hr. dolaska. Zatvorice Sotonu - tj.onemogucice je da ide po drugim svetovima i kusa Bozja stvorenja.

Dalje... kada se navrsi 1000 godina

"valja dabude odriješena na malo vremena."

To je za vreme 2.vaskrsenja. Odresice je za malo vremena, i pokusace sa nevernima da se opet sakupi i napadne Boga.

Ovo je jako vazan detalj- sto znaci da se ne-spaseni nisu ni tada nisu pokajali - i Bog ce konacno morati da ih unisti za uvek!

Znaci 2 X ce zatvorti sotonu ? jednom na Zemlji 1000 god drugi put u tamnici ? :rumenko:

Poslednja izmena:
Znaci 2 X ce zatvrti sotonu ? jednom na Zemlji 1000 god trugi put u tamnici ? :rumenko:

To si ti rekao....

U Bibliji pise da ce je zatvoriti kada dodje na Zemlju u prvom vaskrsenju-kada se uzeti SVE spasene sa sobom !!

- - - - - - - - - -

Prosto neverovatno, clan jehovinih svedoka koristi nick "Big for you baby" ili u prevodu "Veliki za tebe duso" kakva parodija od religije, kad te neko sa takvim imenom uci o duhovnim vrednostima i religiji :)

Bog ne gleda ko je ko :) i otkriva pravim vernicima istine :lol:

"...po rodovima njihovim poznacete ih."

Sta ces Bansai ........

Nije me zanimalo ime Lucifer jer se ne nalazi u Bibliji koju koriste 90% ljudi na planeti ^^

To je nebitno znam nesto mnogo vaznije :lol:

Nije nebitno..... nalazisei u latinskim Biblijama, i prevod je sa latinskog

A King James Bibliju cita cela Amerika, Kanada, Australija, Novi Zeland, Velika Birtanija, Indija itd.............

U pravu si - vaznije je koga Isus vodi sa sobom u Carstvo Bozje kada dodje po drugi put - ali ni to ne znas !!!

To si ti rekao....

U Bibliji pise da ce je zatvoriti kada dodje na Zemlju u prvom vaskrsenju-kada se uzeti SVE spasene sa sobom !!

- - - - - - - - - -

"...po rodovima njihovim poznacete ih."

Sta ces Bansai ........

Nisam ja nista rekao ti imas predubedjenja o meni i izmisljas :lol:

A tvoji plodovi su savrseni :heart: ^^

U Bibliji pise kao sto pise ne zelim da ponavljam predhodni post - citaj :flert:

Da zatvorice je na 1000 god da ne vara ljude koji ce preziveti Sudnji Dan i ne navodi ih na greh dok budu na zemlji 1000 god :)

Poslednja izmena:
Nije nebitno..... nalazisei u latinskim Biblijama, i prevod je sa latinskog

A King James Bibliju cita cela Amerika, Kanada, Australija, Novi Zeland, Velika Birtanija, Indija itd.............

U pravu si - vaznije je koga Isus vodi sa sobom u Carstvo Bozje kada dodje po drugi put - ali ni to ne znas !!!

Relax sweety :flert: ^^

Niko ne zna koga ce Isus povesti :aha: tebi je rekao ? :ceka:

Alooooo....^^

Otkrio je svima u Bibliji...ne samo meni ^^

A ti ne zelis da znas...

nisi promenio ni jedno svoje krivo ubedjenje.... ni za sta. A imas dokaze iz Biblije !!

Gde si ti procitao tu bajku da ce Isus dobiti titulu Kralja ( ???) i vladati ljudima na Zemlji tih 1000 godina ? :eek:

Ok kazi mi ko su oni, po imenu, koje ce Isus povesti s sobom ? :ceka:

Ti nisi ja nemam sta da menjam :) Prvo Isus nije Bog - sto je velika Hula :mrgreen:

Gde sam procitao ?? Pa to se moze ukapirati kada povezes celu Bibliju

Gore sam opisao zasto i kako ali ti ne citas moje postove i ne pokusavas da razumes :lol:

Ok kazi mi ko su oni, po imenu, koje ce Isus povesti s sobom ? :ceka:

Ti nisi ja nemam sta da menjam :) Prvo Isus nije Bog - sto je velika Hula :mrgreen:

Gde sam procitao ?? Pa to se moze ukapirati kada povezes celu Bibliju

Gore sam opisao zasto i kako ali ti ne citas moje postove i ne pokusavas da razumes :lol:

Ne zelis da prihvatis Istinu zapisanu crno na belo ^^
samo u Otkrivenju se spominje 144 000 :) to da ti bude jasno... i nigde vise ne pise o njima.

sem toga , nisi ni tamo ni ovamo .....

Drvices istu tu pricu i o Luciferu i o 144 000 , i o transfuziji .....i izbegavaces da dokazes iz Biblije, i seci ces postove kao i ostale kolege JS-ovci.

Ne zelis da prihvatis Istinu zapisanu crno na belo ^^
samo u Otkrivenju se spominje 144 000 :) to da ti bude jasno... i nigde vise ne pise o njima.

sem toga , nisi ni tamo ni ovamo .....

Drvices istu tu pricu i o Luciferu i o 144 000 , i o transfuziji .....i izbegavaces da dokazes iz Biblije, i seci ces postove kao i ostale kolege JS-ovci.

Ti ne prihvatas dokaze koji te podsecaju na JS :)

Ali su Biblijski dokazi koje koristim ^^ Pogresila si u vezi sotone ali ti ne priznajes svoje greske vec mene zelis prikazati kao lazova - ok ^^

Ja kad pricm o Bogu NIKADA ne lazem i uvek razmislim 10000X pre nego nesto napisem

20 godina citam bibliju i veruj mi da je sve provereno sto napisem ovde, tebi i ostalima nije jer prvi put to cujete :)

Ti ne prihvatas dokaze koji te podsecaju na JS :)

Ali su Biblijski dokazi koje koristim ^^ Pogresila si u vezi sotone ali ti ne priznajes svoje greske vec mene zelis prikazati kao lazova - ok ^^

J kad pricm o Bogu NIKADA ne lazem i uvek razmislim 10000X pre nego nesto napisem

20 godina citam bibliju i veruj mi da je sve provereno sto napisem ovde, tebi i ostalima nije jer prvi put to cujete :)

Ne - ti ne poverujes ni kad procitas ^^

I zelis samo da drvis JS doktrinu!

Za tebe je JS doktrina iznad Boga i Biblije !!!

Gde pise da ce Isus postati kralj na Zemlji i vladati zemljom 1000 godina ? Navedi te stihove iz Biblije, kada se hvalis da je tako dobro poznajes ............

Back