Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.344
Mora da si pravoslaavni vernik po ponasanju...Закопчај ме с леђа, тето.
Reci mi ta pitanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora da si pravoslaavni vernik po ponasanju...Закопчај ме с леђа, тето.
kako bilo ko da bude religiozno pismen kad oni imaju kontinuitet od adama, pa su ih ućutkivali pet ipo hiljada godina i sad ugledaše svetlost danaНије тако написала. Само да сте већином неписмени.

Nema veze sa tim. Pošto su i adventistička i jehovistička teologija iznikle iz protestantizma njihov glavni protivnik je Rimokatolička crkva koja je kriva za iskrivljavanje vjere. Elena je učila da je papa promjenio subotu, jehovisti uče da je papa sa Konstantinom uveo učenje o Trojici itd. Pošto i jedni i drugi uče da je odmah poslije apostola došlo do ovog iskrivljavanja vjere to zahtjeva da od prvih vijekova hrišćanstva imamo svemoćnog papu koji mijenja vjeru i iskrivljava. Zato aeternum govori da su prvo bili rimokatolici pa onda 1054. mi pravoslavni. Jer oni moraju imati već u 2. ili 3. vijeku zlog papu. A pošto moraju imati svemoćnog papu tako rano onda prihvataju rimokatoličku propagandu koja govori da je već tad bio svemoćni papa kao potvrdu svog učenja o papskoj vlasti i bezgrešnosti. Recimo adventisti uče da je 538. godine papa postavljen za poglavara svih crkava što je rimokatolička propaganda.zavisi gde vršljaju na kom forumu. ako je hrvatski onda pravoslavlje i nije tako loše![]()
Ti si vec poznat na forumu da cesto ne govoris ne istinu.Nema veze sa tim. Pošto su i adventistička i jehovistička teologija iznikle iz protestantizma njihov glavni protivnik je Rimokatolička crkva koja je kriva za iskrivljavanje vjere. Elena je učila da je papa promjenio subotu, jehovisti uče da je papa sa Konstantinom uveo učenje o Trojici itd. Pošto i jedni i drugi uče da je odmah poslije apostola došlo do ovog iskrivljavanja vjere to zahtjeva da od prvih vijekova hrišćanstva imamo svemoćnog papu koji mijenja vjeru i iskrivljava. Zato aeternum govori da su prvo bili rimokatolici pa onda 1054. mi pravoslavni. Jer oni moraju imati već u 2. ili 3. vijeku zlog papu. A pošto moraju imati svemoćnog papu tako rano onda prihvataju rimokatoličku propagandu koja govori da je već tad bio svemoćni papa kao potvrdu svog učenja o papskoj vlasti i bezgrešnosti. Recimo adventisti uče da je 538. godine papa postavljen za poglavara svih crkava što je rimokatolička propaganda.
Kod koga? Tebe, robija i aeternum?Ti si vec poznat na forumu da cesto ne govoris ne istinu.
Biblija to naziva:
Otkrivenje 21,27 I neće u njega ući ništa pogano, i što čini mrzost i , nego samo koji su napisani u životnoj knjizi jagnjeta.
Otkrivenje 21,27 I neće u njega ući ništa pogano, i što čini mrzost i laz , nego samo koji su napisani u životnoj knjizi jagnjeta.Kod koga? Tebe, robija i aeternum?
Ko su ti "niko te više ne cijeni"?Otkrivenje 21,27 I neće u njega ući ništa pogano, i što čini mrzost i laz , nego samo koji su napisani u životnoj knjizi jagnjeta.
Poznat si vec po boldovanom i niko te vise ne ceni.
Forumasi.Ko su ti "niko te više ne cijeni"?
Gde su pitanja?
Na zalost....Forumasi.
Kakva ti je vera takav si i ti...
A kakvo je to moje ponašanje? Što se usuđujem vjerovati drugačije od vas? Vama je laganje čim se takne u vašu verziju priče.Predpostavljam da ti je takvo ponasanje normalno.
Ti to ne primecujes.
Takva ti vera.
Ne znam za druge,ja sam to zakljucio na osnovu cvrstih cinjenica koje smo videli a narocito one koje smo trebali videti a nismo jer ih nam nisi dao kada si lazno optuzivao...ali se ne sekiraj,mozda nas niko nije pratio pa se sve ovo svodi samo na moje licno misljenje koje i ne mora biti tacno,zar ne ???Kod koga? Tebe, robija i aeternum?

Eto sve pises neistine.Nema veze sa tim.
Primjetićeš da sam rekao da ste ponikli iz protestantizma što je istina.Eto sve pises neistine.
Mi nemamo nikakve veze saprotestantizmom.
Ucimo ono sto istorija kaze kao i Bozja rec.
a neces ti meni da govoris sta mi kazemo.
To sto ne znas istoriju hriscanstva niti Bibliju je samo tvoj problem
tako da sve sto navodis nema nikakve temelje
lazPrimjetićeš da sam rekao da ste ponikli iz protestantizma što je istina.
Njih troje su forumaši. Ostali se ne važe.A kakvo je to moje ponašanje? Što se usuđujem vjerovati drugačije od vas? Vama je laganje čim se takne u vašu verziju priče.

da takvo je Biblijsko ucenje Boga JHVHEtika i moral ,odgovornost su odlike ucenja Jehovih svjedoka i sto tu moze biti pogresno?
Dok recimo ove religije koje Jehove svjedoke nazivaju sektom su totalna suprotnost,jedno misle drugo govore treće rade.

A odkud ti ovo znas,da nisi mozda i ti pohadjala takve kurseve ali ih nisi polozila pa si im to uzela za zlo i sak ih pljujes gde god stignes...!??Njih su na biblijskim kursevima učili o drugim religijama, naravno samo u
nekom negativnom smislu, ali ako ti samo pomeneš njihovu veru.. eeee..
ugrožavaš manjine bate..

I naravno oni su prvi kad treba analizirati porijeklo učenja drugih religija tipa besmrtnost duše od Platona, Trojica od paganizma ali kad se njihovo analizira onda "a gdje su biblijski citati" i optužbe za laganje.Njih troje su forumaši. Ostali se ne važe.
Njih su na biblijskim kursevima učili o drugim religijama, naravno samo u
nekom negativnom smislu, ali ako ti samo pomeneš njihovu veru.. eeee..
ugrožavaš manjine bate..
A sto je meni bitna istorija tvog ucenja,jel pamtis da sam se nekad pozivao i analizirao tvoju versku istoriju...!?I naravno oni su prvi kad treba analizirati porijeklo učenja drugih religija tipa besmrtnost duše od Platona, Trojica od paganizma ali kad se njihovo analizira onda "a gdje su biblijski citati" i optužbe za laganje.
Obučene botove sve velike partije imaju da bi reagirali na one koje su manje s perspektivom rasta.A odkud ti ovo znas,da nisi mozda i ti pohadjala takve kurseve ali ih nisi polozila pa si im to uzela za zlo i sak ih pljujes gde god stignes...!??![]()
Ti bre imaš pamćenje ko zlatna ribica. Tri dana, maksimum.A odkud ti ovo znas,da nisi mozda i ti pohadjala takve kurseve ali ih nisi polozila pa si im to uzela za zlo i sak ih pljujes gde god stignes...!??![]()