Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sad opet u krug, ako to može, može i jerusalim da spusti sa neba jer u otkrivenju raj se opisuje nešto slično što i čačkalica opisuje kod muslimana samo nema telesnog zadovoljstva.
bibliju jedino ispravno po meni a da ne odeš u koleziju je da je posmatraš kao duhovne poruke i shvatanje boga i sveta tadašnjih vremena.
niđe logike da je bog pravio kakva čudesa kada je pisana biblija a pre i posle ništa.
I pre je bilo praznina od po nekoliko hiljada godina a da Bog nije imao proroke na zemlji...Sve pre Hrista i sam Izrailj, jeste samo da se obezbedi dolazak otkupitelja Hrista...preko Avramove loze... Misija je završene, Bog se preko svog Sina obratio celom čovečanstvu i rekao šta mu je namera sa zemljom u budućnosti. Nije Biblija slučajno postala najprevođenika i naj tiražnija knjiga u istoriji civilizacije...
Hteo ili ne, svako može da je pročita i da zna...

Nema potrebe za čudima. Mnogi čuda videše pa opet ne verovaše... Bog preko Mojsija mnoga čuda čini, a njihova srca tvrda...

Kako bi bilo da danas recimo. Pripadnici Božije denominacije mogu da čine čuda...da leče sve bolesti...Možeš misliti koliko bi ljudi pohrlilo u njihove redove...Ali to nije iz srca...A Bog to hoće... Uzmi primer Jova...pravedan je i u dobru i zlu...to je pravi poticaj srca....

A da će čuda veoma brzo početi da se događaju...počeće...

Šta ima tu da se nastavlja?

Jeste li rekli da su Hrist i lopov posle smrti otišli u Ad... Ne u raj već u Ad....i tamo bili 3 dana...
Znači da taj dan lopov nije bio u raju.
Опет се правиш блесав?
Обојица су после смрти отишли у Ад или Хад, пребивалиште за мртве, истом оном које се у Старом Завету назива Шеол. У њему је пребивалиште спашених (верници) и пребивалиште изгубљених (неверници). Пребивалиште спашених назива се Парадисос илити Рај и раздвојено је од пребивалишта изгубљених великом провалијом.

I pre je bilo praznina od po nekoliko hiljada godina a da Bog nije imao proroke na zemlji...Sve pre Hrista i sam Izrailj, jeste samo da se obezbedi dolazak otkupitelja Hrista...preko Avramove loze... Misija je završene, Bog se preko svog Sina obratio celom čovečanstvu i rekao šta mu je namera sa zemljom u budućnosti. Nije Biblija slučajno postala najprevođenika i naj tiražnija knjiga u istoriji civilizacije...
Hteo ili ne, svako može da je pročita i da zna...

Nema potrebe za čudima. Mnogi čuda videše pa opet ne verovaše... Bog preko Mojsija mnoga čuda čini, a njihova srca tvrda...

Kako bi bilo da danas recimo. Pripadnici Božije denominacije mogu da čine čuda...da leče sve bolesti...Možeš misliti koliko bi ljudi pohrlilo u njihove redove...Ali to nije iz srca...A Bog to hoće... Uzmi primer Jova...pravedan je i u dobru i zlu...to je pravi poticaj srca....

A da će čuda veoma brzo početi da se događaju...počeće...
i sad u zaslužnu penziju

od kad je kvantitet kvalitet?
titanik najgledaniji film u kinematografiji jel to znači da je najbolji film ikad

počeće, oće samo da naručimo, čeka naš znak :D

Zapitajte se zasto vas ugrozava tudja vera mene vasa ne.

Time dokazujete da niste uvereni u svoju i da ne mislite da je ona istina.
Ti si za pravoslavce rekla da smo citiram "religijski nepismeni". Tvoja sabraća subotari isto tako stalno rigaju vatru na pravoslavce kako smo novotarci, pagani, sprdaju se sa Ocima Crkve a mi bismo trebali da na sve to odšutimo da se vi ne bi našli uvrijeđeni.

Nisam, mozda sam rekla za odredjene osobe koje jesu nepismene sto je cinjenica
eto dopisujes mi sta nisam rekla
dakle gledaj sta ti pises malo bolje
Da to je to...
Bibliju nisu ni otvorili... niti veruju u bilo sta sto pise u Bibliji
vecina tako
Ima i onih koji znaju Bibliju ali ne bi napustali polozaj zbog novca.
Skroz su religiozno nepismeni.
Katolici na primer poznaju Bibliju i citaju je...
i Protestanti...
Ovo si ti napisala.

Kuni se ups banovan :aha:
За спамовање теме и копирање припремљених зидова текста те има, а кад ти се затраже одговори на питања онда те нема нигде, заћутиш као заливена цвећка. Колко је прошло времена отад сам ти упутио оних десетак питања? Ни на једно још увек ниси дала одговор, твој саборац коколино се барем одлучио да проба, а ти ни толико. Проследи барем Кули стражара кад већ не умеш самостално да одговориш, па да чујемо шта они имају да кажу.

За спамовање теме и копирање припремљених зидова текста те има, а кад ти се затраже одговори на питања онда те нема нигде, заћутиш као заливена цвећка. Колко је прошло времена отад сам ти упутио оних десетак питања? Ни на једно још увек ниси дала одговор, твој саборац коколино се барем одлучио да проба, а ти ни толико. Проследи барем Кули стражара кад већ не умеш самостално да одговориш, па да чујемо шта они имају да кажу.
Izvini ali ja i ne znam ko si ti a kamo li da postavljas meni neka pitanja:huh:

Back