aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.295
Koji nas stav?
Iznosim kako je u Bibliji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji nas stav?
Evo koristim priliku da se javno izvinim aeternum zato sto sam je uvredio s jednom mojom shaljivom konstatacijom ...Preporucujem ti da procitas moj zadnji post jos nekoliko puta i da mi onda konacno odgovoris to sto sam te pitao.
Hvala unapred na tvom iskrenom odgovoru.
Hvala lepo od tebe pa nastavicemo kad nadjem vremeEvo koristim priliku da se javno izvinim aeternum zato sto sam je uvredio s jednom mojom shaljivom konstatacijom ...
...dakle sala je ipak bila suvise ostra stoga zahvaljujem moderatoru sto je vec obrisao dok ujedno navodim da cu u buducem dati sve od sebe kako bi zapazio sve opstoprihvacene norme pristojnog pisanja.
Eto,toliko od mene a sad jel se mozemo vratiti na diskusiju gde ocekujem odgovore od aeternum na pitanja u mom postu br. 75 ???
opetgde ocekujem odgovore od aeternum na pitanja u mom postu br. 75 ???
Odlicno pitanje a jos bolje je kome si ga uputio...Neka Mi neko objasni kako je Isus zrtva? Aeternum Ti znas definiciju reci zrtva?Zrtva je kad nekog izgubis zauvek, a vas Bog je zrtvovao svog Sina znajuci da ce ponovo biti pored njega,to nije nikakva zrtva.
To je veoma zanimljivo i znacajno pitanjeIsus je rekao: „Činite ovo meni na spomen“, a ne „meni na žrtvu“ (1. Korinćanima 11:24).
Oni koji veruju u transsupstancijaciju, to jest da hleb i vino postaju Isusovo doslovno telo i krv,
| Jovan 14,20 | U onaj ćete vi dan doznati da sam ja u ocu svojemu, i vi u meni, i ja u vama. |
| Jovan 14,23 | Isus odgovori i reče mu: ko ima ljubav k meni, držaće riječ moju; i otac moj imaće ljubav k njemu: i k njemu ćemo doći, i u njega ćemo se staniti. |
puki spomen-čin) naučavanje:Ne znam sta si ti ocekivao?Neka Mi neko objasni kako je Isus zrtva? Aeternum Ti znas definiciju reci zrtva?Zrtva je kad nekog izgubis zauvek, a vas Bog je zrtvovao svog Sina znajuci da ce ponovo biti pored njega,to nije nikakva zrtva.
radi se o poslednjoj zrtvi, nema vise, nema dalje, nema vece od Sina - radi se o fizickoj zrtvi, a Bog je po definiciji DuhNeka Mi neko objasni kako je Isus zrtva? Aeternum Ti znas definiciju reci zrtva?Zrtva je kad nekog izgubis zauvek, a vas Bog je zrtvovao svog Sina znajuci da ce ponovo biti pored njega,to nije nikakva zrtva.
|
A po kom je osnovu jedan ljudski zivot mogao biti otkupna zrtva za citav ljudski rod,gde je tu "matematika"...!??Ne znam sta si ti ocekivao?
Isus je trebao da da svoj ljudski zivot kao otkupnu zrtvu i to je to.
Da,Jahve je inace voleo da mu se prinose zrtve, to vidimo kroz celu Bibliju,a onda je "zrtvovao" svog sina da bi videli koliko je on velik, i da je Jahve ljubav,a u sustini niti ga je zrtvovao niti je ikad Ista uradio dobro za svoj narod.Samo je lagao,ratovao,trazio zrtve,i uzivao u dimu od sala(jer ga to navodno opusta) Cudan lik.Ne znam sta si ti ocekivao?
Isus je trebao da da svoj ljudski zivot kao otkupnu zrtvu i to je to.
Da u starom zavetu Bogu su prinosene zivotinjeske zrtveDa,Jahve je inace voleo da mu se prinose zrtve, to vidimo kroz celu Bibliju,a onda je "zrtvovao" svog sina da bi videli koliko je on velik, i da je Jahve ljubav,a u sustini niti ga je zrtvovao niti je ikad Ista uradio dobro za svoj narod.Samo je lagao,ratovao,trazio zrtve,i uzivao u dimu od sala(jer ga to navodno opusta) Cudan lik.
Gde pise U Bibliji da su te zivotinjske zrtve predocavale Isusovu zrtvu?Da u starom zavetu Bogu su prinosene zivotinjeske zrtve
koje su predocavale Isusovu Zrtvu..
Da Bog JHVH je ljubav. A klevetanjem Boga neces nista dobro postici.
Nije lik nego Bog
a izvoli procitaj uvodni post pa ces videti zasto je isus zrtvovao svoj zivot.
Da u starom zavetu Bogu su prinosene zivotinjeske zrtve
koje su predocavale Isusovu Zrtvu..
Da Bog JHVH je ljubav. A klevetanjem Boga neces nista dobro postici.
Nije lik nego Bog
a izvoli procitaj uvodni post pa ces videti zasto je isus zrtvovao svoj zivot.
Pa zalosno je sto ne vidis tu Bozju ljubav, i niti razumes Isusovu zrtvuIma ljudi, Bogu hvala, koji ljubav ne mogu da vide na isti način kao i ti.
Šta sam rekla. Ignor ti je trajao pet minuta..Pa zalosno je sto ne vidis tu Bozju ljubav, i niti razumes Isusovu zrtvu

Pise.Gde pise U Bibliji da su te zivotinjske zrtve predocavale Isusovu zrtvu?
Slazem se da je to zalosno ali jesi li sigurna da ti zaista razumes Isusovu zrtvu ?Pa zalosno je sto ne vidis tu Bozju ljubav, i niti razumes Isusovu zrtvu
Da li si ti siguran da ista znas sve to sto pisesSlazem se
A sad sam i bezobrazan i ne znam sta pisem...!?Da li si ti siguran da ista znas sve to sto pises
da nije to malo bezobrazno sto radis
Kako vidis ne pitam te samo ja vec i drugi stoga je mozda red da se priupitas da mozda ipak ne fali nesto u tvom objasnjivanju ...!?nakon toliko mojeg objasnjavanja da to pitas?
Zapravo rekla si da ces mi odgovoriti na pitanja kada budes nasla vremena i kad sam video da si pocela nalaziti vremena za druge komentare ali ne za moje odgovore - poceo sam malo direktnije da te prozivam...rekoh ne razgovaram sa tobom dok se solidarises sa onima sto klevecu JS i dok im advokatises
Pa ti zapravo i mene ignorises a sebe indirektno proglasavas lazovom ( obecala si odgovore a jos uvek ih nisi dala) .Tebi nisam to napisala a nju ignorisem.
Molim te navedi dokaze za to moje izvrcenje.a ti sebe direktno proglasavas lazovom jer izvrces moje
Ja pisem na forumu gde ima razlicitih profila diskutanata s kojim je zaista interesantno pricati...to ne znaci da se trebamo slagati u svemu pa cak ni u bilo cemu nego da vodimo konstruktivne i argumentovane diskusije...svako iznosi svoje argumente - kakve ima takve daje !!!a asad nastavi da pises sa sebi slicnima