hArec
Primećen član
- Poruka
- 780
Uh IZVINJAVAM se htjeo sam napisat: Betlehem, grješka u tipkanju.Шта је белахем?
srdačni pozdrav harec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh IZVINJAVAM se htjeo sam napisat: Betlehem, grješka u tipkanju.Шта је белахем?
да ли је Авраам видео Бога?

Опет речи о "погрешном преводу" но добро...реци ми шта је оно болдовано, ако није други назив за пакао?
Оно за краљевство не стоји, него пише "...да буде на земљи као што је и на небу..."

Uh IZVINJAVAM se htjeo sam napisat: Betlehem, grješka u tipkanju.
srdačni pozdrav harec
Ово само потврђује моје убеђење ко је ЈС-овцима, у ствари, ветар у леђа...

Ne, ono ti je naziv za grob, na hebrejskom, na grčkom, a gehena je naziv za smetlište izvan Jeruzalema, gdje su se bacali mrtvaci koji nisu imali pravo dostojnog pokopa, i gdje je ljeti zbog količine sumpora povremeno gorila vatra.
10 Da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;* ( prijevod Daničić-Karađić ).
Dođi kraljevstvo tvoje! Budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji! ( prijevod Stvarnost ).
10 neka dođe kraljevstvo tvoje, neka bude volja tvoja i na zemlji kao nebu; ( prijevod Lujo Bakotić ).
dođi kraljevstvo tvoje, budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji. ( prijevod Tomislav Dretar ).
Vidiš, nepiše da bude volja na zemlji, KAKO JE NA NEBU, nego na način da još nije uspostavljena na nebu.

Gane nije JS.
On samo dobro zna i pozna Bibliju .
Jel tako Ganeeeeeeeeeeeeeee
OK super, a dali je bio i čovjek prije rođenja u "Витлејему" ?Исус је био Бог и пре рођења у Витлејему...
Objasni mi onda !?

Ако немаш шта да кажеш, немој ни да улудо лупаш главом...него, боље врати онај бивши аватар...

kakve su mogucnosti napredovanja kod vas
kolko vremena bi morao da budem svedok
pa da budem glavni ?

OK super, a dali je bio i čovjek prije rođenja u "Витлејему" ?
srdačni pozdrav harec

kakve su mogucnosti napredovanja kod vas
kolko vremena bi morao da budem svedok
pa da budem glavni ?
Не могу.... мени је требало неколико година да схватим, а још би ми толико па и дупло требало да теби објасним...

Izvini šta ti je to: "напомњем" ?Да, био је и човек пре, напомњем, пре рођења у Витлејему...
A šta ako je nazvao?Šta onda?Hoće li se nešto promjenit kod tebe recimo? samo pitam onako....
srdačni pozdrav harec
Izvini šta ti je to: "напомњем" ?
pozdrav harec

ok nema problema može i kasnije, ne žuri samo me (molim) podsjeti posle gdje si pisao srdačni pozdrav i svje najbolje harecНећу сад да кажем, касније...
Nije pitanje promena moja, nego, da li se pominje negde da je Isus nazivao svoga oca sa Jehova ili Jahve ? ili se pominju drugi nazivi kao sto je kirios i teos?
A dobro onda, neka tajna ostane tajnom, nezove se zabadava DOGMA lol

ok nema problema može i kasnije, ne žuri samo me (molim) podsjeti posle gdje si pisao srdačni pozdrav i svje najbolje harec
Sigurno da je. U Ivan 17:6, 26, je obznanjivao i govorio ljudima njegovo ime.
Što misliš, zašto je Izraelcima, koji su ga trebali znati, govorio Božje ime ???

Nema šanse da se probiješ jer nemaš predispozicije.