BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
A ovako nas Isus uci da ga zovemo i da se molimo.(Matej 6:9).

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje predispozicije mi trebaju ?

ma pusti ga vidis da nema drugi argument.Gane nije JS.
On samo dobro zna i pozna Bibliju .
Jel tako Ganeeeeeeeeeeeeeee

A ovako nas Isus uci da ga zovemo i da se molimo.(Matej 6:9).
ma pusti ga vidis da nema drugi argument.
Ma pozajem malo Bibliju al neznam jel Isus Svemoguci ili nije ?Jel zaboravio datum ili ne?
Daaaa tako je ...

Isus objašnjava kako se treba moliti.Kome.Njemu samome.
Ev.Matej 6.9.citat iz Daničić-Karađić
9 Ovako dakle molite se vi: Oče naš koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje;
A,šta piše prije tih stavaka.
1 Pazite da pravdu svoju ne činite pred ljudima da vas oni vide; inače platu nemate od Oca svog koji je na nebesima.
2 Kad dakle daješ milostinju, ne trubi pred sobom, kao što čine licemeri po zbornicama i po ulicama da ih hvale ljudi. Zaista vam kažem: primili su platu svoju.
3 A ti kad činiš milostinju, da ne zna levica tvoja šta čini desnica tvoja.
4 Tako da bude milostinja tvoja tajna; i Otac tvoj koji vidi tajno, platiće tebi javno.
5 I kad se moliš Bogu, ne budi kao licemeri, koji rado po zbornicama i na raskršću po ulicama stoje i mole se da ih vide ljudi. Zaista vam kažem da su primili platu svoju.
6 A ti kad se moliš, uđi u klet svoju, i zatvorivši vrata svoja, pomoli se Ocu svom koji je u tajnosti; i Otac tvoj koji vidi tajno, platiće tebi javno.
7 A kad se molite, ne govorite mnogo ko neznabošci; jer oni misle da će za mnoge reči svoje biti uslišeni.
8 Vi dakle ne budite kao oni; jer zna Otac vaš šta vam treba pre molitve vaše.
a,šta piše od 10 pa nadalje:
10 Da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;
11 Hleb naš potrebni daj nam dana
12 I oprosti nam dugove naše kao i mi što opraštamo dužnicima svojim;
13 I ne navedi nas u napast; no izbavi nas oda zla. Jer je Tvoje carstvo, i sila, i slava va vek. Amin
Po tebi je Isus poučavao ljude koji su ga slušali da se mole njemu ili kaže OCU
Treba čitat sa razumjevanjem a ne samo tako da se čita............

ma pusti ga vidis da nema drugi argument.
Ma pozajem malo Bibliju al neznam jel Isus Svemoguci ili nije ?Jel zaboravio datum ili ne?
Daaaa tako je ...

Pa, normalno je da se pomažu JS i Židovi...
Obe vjere negiraju božansku prirodu Isusa Hrista..
pitanje je jasno i glasno dali Isus negde naziva Boga Jehova ili Jahve u novom zavetu?
Asto se tice imena vec smo pisali o tome -(1 Mojsijeva 1:1).(1 Mojsijeva 17:1).(2 Mojsijeva 3:14). e eto kako bog zapoveda da ga zovu.
I gde se pominje Jehova? mozes da dajes i kilometarske postova ali naci jehovu u novom zavet neces
.
Нећу сад да кажем, касније...

Misli se misli
 Misli se misli 

A što, ti svoga oca zoveš po njegovom imenu ?
Jedno je značenje imena, a drugo je izgovaranje imena.
Isus kaze u Jovanu 14:28 :Ako me volite, radovacete se sto odlazim k Ocu, jer Otac je moj veci od mene "

Misli se misli

reci reci ...reci bre hArecu

Ma i sto puta ako treba evo OPET:Pa hajde postavi to pitanje da ga i ja cujem
Misli se misli

reci reci ...reci bre hArecu
Ko ti bre reko da sam ja JS ? Vidis li ti moj avatar? Kad nestane snage argumenta, ostaje argument snage... jel ? Ajde bezi pao si. Javi se kad imas odgovor.
Pa zato sto sam njegov sin fariseju, a ako sam njegov sin onda sam covek , a da sam sin Boziji bio bih Bog.

ја га питам о Аврааму, он ми прича о Мојсију2.Mojsijeva 3:6 citat;
6 Još reče: Ja sam Bog oca tvog, Bog Avramov, Bog Isakov i Bog Jakovljev. A Mojsije zakloni lice svoje, jer ga strah beše gledati u Boga.

OOOooo da a i zelene muslimane si zaboravio i svi ostali koji ne veruju u trojstvoPa, normalno je da se pomažu JS i Židovi...
Obe vjere negiraju božansku prirodu Isusa Hrista..

јел ти буквално тумачиш Библију?Isus objašnjava kako se treba moliti.Kome.Njemu samome.
Ev.Matej 6.9.citat iz Daničić-Karađić
9 Ovako dakle molite se vi: Oče naš koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje;
A,šta piše prije tih stavaka.
1 Pazite da pravdu svoju ne činite pred ljudima da vas oni vide; inače platu nemate od Oca svog koji je na nebesima.
2 Kad dakle daješ milostinju, ne trubi pred sobom, kao što čine licemeri po zbornicama i po ulicama da ih hvale ljudi. Zaista vam kažem: primili su platu svoju.
3 A ti kad činiš milostinju, da ne zna levica tvoja šta čini desnica tvoja.
4 Tako da bude milostinja tvoja tajna; i Otac tvoj koji vidi tajno, platiće tebi javno.
5 I kad se moliš Bogu, ne budi kao licemeri, koji rado po zbornicama i na raskršću po ulicama stoje i mole se da ih vide ljudi. Zaista vam kažem da su primili platu svoju.
6 A ti kad se moliš, uđi u klet svoju, i zatvorivši vrata svoja, pomoli se Ocu svom koji je u tajnosti; i Otac tvoj koji vidi tajno, platiće tebi javno.
7 A kad se molite, ne govorite mnogo ko neznabošci; jer oni misle da će za mnoge reči svoje biti uslišeni.
8 Vi dakle ne budite kao oni; jer zna Otac vaš šta vam treba pre molitve vaše.
a,šta piše od 10 pa nadalje:
10 Da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;
11 Hleb naš potrebni daj nam dana
12 I oprosti nam dugove naše kao i mi što opraštamo dužnicima svojim;
13 I ne navedi nas u napast; no izbavi nas oda zla. Jer je Tvoje carstvo, i sila, i slava va vek. Amin
Po tebi je Isus poučavao ljude koji su ga slušali da se mole njemu ili kaže OCU
Treba čitat sa razumjevanjem a ne samo tako da se čita............
I gde se pominje Jehova? mozes da dajes i kilometarske postova ali naci jehovu u novom zavet neces
a zaboravio si da navedes o postu sta kaze isus? e moj ti fariseju , tacno iz tvojih postova vidim sta krijes i o cemu mislis.