hArec
Primećen član
- Poruka
- 780
Uh IZVINJAVAM se htjeo sam napisat: Betlehem, grješka u tipkanju.Шта је белахем?
srdačni pozdrav harec
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh IZVINJAVAM se htjeo sam napisat: Betlehem, grješka u tipkanju.Шта је белахем?
да ли је Авраам видео Бога?

Опет речи о "погрешном преводу" но добро...реци ми шта је оно болдовано, ако није други назив за пакао?
Оно за краљевство не стоји, него пише "...да буде на земљи као што је и на небу..."

Uh IZVINJAVAM se htjeo sam napisat: Betlehem, grješka u tipkanju.
srdačni pozdrav harec
Ово само потврђује моје убеђење ко је ЈС-овцима, у ствари, ветар у леђа...![]()

Ne, ono ti je naziv za grob, na hebrejskom, na grčkom, a gehena je naziv za smetlište izvan Jeruzalema, gdje su se bacali mrtvaci koji nisu imali pravo dostojnog pokopa, i gdje je ljeti zbog količine sumpora povremeno gorila vatra.
10 Da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;* ( prijevod Daničić-Karađić ).
Dođi kraljevstvo tvoje! Budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji! ( prijevod Stvarnost ).
10 neka dođe kraljevstvo tvoje, neka bude volja tvoja i na zemlji kao nebu; ( prijevod Lujo Bakotić ).
dođi kraljevstvo tvoje, budi volja tvoja kako na nebu tako i na zemlji. ( prijevod Tomislav Dretar ).
Vidiš, nepiše da bude volja na zemlji, KAKO JE NA NEBU, nego na način da još nije uspostavljena na nebu.![]()
![]()
Gane nije JS.
On samo dobro zna i pozna Bibliju .
Jel tako Ganeeeeeeeeeeeeeee![]()
OK super, a dali je bio i čovjek prije rođenja u "Витлејему" ?Исус је био Бог и пре рођења у Витлејему...
Objasni mi onda !?![]()
Ако немаш шта да кажеш, немој ни да улудо лупаш главом...него, боље врати онај бивши аватар...![]()

kakve su mogucnosti napredovanja kod vas
kolko vremena bi morao da budem svedok
pa da budem glavni ?

OK super, a dali je bio i čovjek prije rođenja u "Витлејему" ?
srdačni pozdrav harec

kakve su mogucnosti napredovanja kod vas
kolko vremena bi morao da budem svedok
pa da budem glavni ?
Не могу.... мени је требало неколико година да схватим, а још би ми толико па и дупло требало да теби објасним...![]()

Izvini šta ti je to: "напомњем" ?Да, био је и човек пре, напомњем, пре рођења у Витлејему...![]()
A šta ako je nazvao?Šta onda?Hoće li se nešto promjenit kod tebe recimo? samo pitam onako....
srdačni pozdrav harec
Izvini šta ti je to: "напомњем" ?
pozdrav harec
ok nema problema može i kasnije, ne žuri samo me (molim) podsjeti posle gdje si pisao srdačni pozdrav i svje najbolje harecНећу сад да кажем, касније...![]()
Nije pitanje promena moja, nego, da li se pominje negde da je Isus nazivao svoga oca sa Jehova ili Jahve ? ili se pominju drugi nazivi kao sto je kirios i teos?
A dobro onda, neka tajna ostane tajnom, nezove se zabadava DOGMA lol![]()
![]()
ok nema problema može i kasnije, ne žuri samo me (molim) podsjeti posle gdje si pisao srdačni pozdrav i svje najbolje harec
Sigurno da je. U Ivan 17:6, 26, je obznanjivao i govorio ljudima njegovo ime.
Što misliš, zašto je Izraelcima, koji su ga trebali znati, govorio Božje ime ???![]()

Nema šanse da se probiješ jer nemaš predispozicije.