Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BOKYSTAMY
Re: Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?

On misli to brzo ide kod j.s, e ima tu procedura

A koja se u principu svede da odgovora jednostavno ...nema.A ponekad se umesto konkretnog odgovora zamenom teza piše o nečem sasvim drugom kako bi se stvorio privid nekog odgovora.A ja ni na ovo ne dobih odgovor...

Jovan 20:28...
I odgovori Toma i reče Mu: Gospod moj i Bog moj.
Latin Vulgate
20:28 respondit Thomas et dixit ei Dominus meus et Deus meus
King James Version
20:28 And Thomas answered and said unto him, My Lord and my God.
American Standard Version
20:28 Thomas answered and said unto him, My Lord and my God.

felix.gif

Pa koliko se secam , preko 10.godina, a jos nista ne zna posebno:)

izgleda da su joj oni sa vrha zabranili da pise , jer im kvari reputaciju, tako da necemo dobiti nikakav odgovor.:)

па она све прича да је госпођица и ја имам представу да је млађа особа, а она преко 10 година само у јс, па то је нека госпођа госпођица.
а да, госпођица значи да није удата, баш сам глуп.
Јерох дај ми плави картон.

BOKYSTAMY

A koja se u principu svede da odgovora jednostavno ...nema.A ponekad se umesto konkretnog odgovora zamenom teza piše o nečem sasvim drugom kako bi se stvorio privid nekog odgovora.A ja ni na ovo ne dobih odgovor...

Jovan 20:28...
I odgovori Toma i reče Mu: Gospod moj i Bog moj.
Latin Vulgate
20:28 respondit Thomas et dixit ei Dominus meus et Deus meus
King James Version
20:28 And Thomas answered and said unto him, My Lord and my God.
American Standard Version
20:28 Thomas answered and said unto him, My Lord and my God.

felix.gif

Oni nemaju slobodu da odgovore svojim recima , nego unapred pripremljenim odgovorima ,koji su servirani od centrale:)

BOKYSTAMY

A što se tiče Jovan 20:28 ni prosvetljeni betlemski pomazanici ne mogu sročiti odgovor kojim se može negirati da je za Tomu Isus BOG.

богами како је лако манипулисати са њима, неће им бити тешко да им сервирају нешто.
него што Боки каже, то је процедура, прво месни, па општински, па окружни, па покрајнски па главни па веће стараца па бруклин, па све то уназад и док дође до нас...

богами како је лако манипулисати са њима, неће им бити тешко да им сервирају нешто.
него што Боки каже, то је процедура, прво месни, па општински, па окружни, па покрајнски па главни па веће стараца па бруклин, па све то уназад и док дође до нас...

pa bruklin , pa sami sotona:hahaha:

Immortal_girl

jer SPC je satanizam

Kako no bi ova tema...JS -Ko su oni? U šta veruju? I eto to su oni i u to veruju.E besmrtna ,besmrtna,ti si sebi život pretvorila u paranoju od satanizma.Pa ti u svemu oko sebe vidiš satanizam jedino ga ne vidiš u sebi samoj.Biću iskren kada ti kažem da mi te je žao ne kao JS nego kao žene.Ja ne verujem u boga ali ako ga ima trebalo bi da ti oprosti jer nisi znala šta napisa.
felix.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back