BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
monogo vise nego satanista SPC![]()
eeeee.. moja ti, tvoj odgovor na ono bi trebao da bude, hvala na komplimentu

a tebi je samo onaj nepomjanik u ustima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
monogo vise nego satanista SPC![]()

eeeee.. moja ti, tvoj odgovor na ono bi trebao da bude, hvala na komplimentu
a tebi je samo onaj nepomjanik u ustima![]()

Ako je ti Boki ne vratiš na pravi put, niko neće...
Laku noć![]()

BOKYSTAMY
Re: Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?
A što se tiče Jovan 20:28 ni prosvetljeni betlemski pomazanici ne mogu sročiti odgovor kojim se može negirati da je za Tomu Isus BOG.
pojedu ih cim pocnu da starezasto mi bacate oni flajeri u sanduce ?
zasto su samo dobre cica mace JS ?
de su vam babe i debele zenske ?

Ovo isto je jedna rekla ispred mojih vrata...možda si to bila ti..![]()
Hriscani i to pravi, не могу више да чекам морам да идем да спавам...
А да.Имортaл, ако нисте секта шта сте!?!![]()

Odgovoricu ti na pitanja svakako...Извињавам се што овако нагло упадам у ову ужарену расправу, али мислио сам да додам своје мишљење.Молим вас, имајте стрпљења и прочитајте овај текст...
Да нагласим да сам ја атеиста.Тако да сам објективан, али после оваквог текста ствар је јасна.Наравно да је ово само текст, али у њему имад доста историјских чињеница везаних за ****,,Јеховни Сведоци" (нарочито ово подебљано).Морате да схватите, обраћам се и једној и другој страни, да су секте интерес.Људи живимо и одувек смо живели у материјалном свету.Данас је све бизнис, профит.Знамо добро да када једном приступиш секти, везан си за цео живот.Али зашто, зар вера и религија не стављају слободу на првом месту?Теоретски да, али у пракси је другачије (као и у већини случајева).
Секте су систем.То је пирамидално друштво.Наравно да онај на врху највише има, а постепено како се пирамида шири, тако су они доле сиромашнији.
Да не бих кренула сада бујица на мене, пре тога одговорите ми на ова питања (молим вас, будите искрени):
Питања су упућена Јеховним сведоцима...
1.Зашто, побогу идете од куће до куће, зар тако поједницу не ускраћијете могуност избора?
Ко хоће да постане члан ваше заједнице, некао дође код вас, не морате ви код њега.
2.Да ли су и ваши родитељи чланови ове секте?
3.Зашто када неко једном постане ваш члан, никако, али никако не може да одступи од те заједнице, на чему почива та ваша вера, зар на диктатури?
По овој чињеници закључујем, да је на пример, Православна црква боља.
4.Како можете да верујете Светом писму, да живите у уверењу да је то реч Божија када добро знамо да је, иста та Божија реч писана људском руком?
Хвала на разумевању и надам се да нисам био досадан![]()

zasto mi bacate oni flajeri u sanduce ?
zasto su samo dobre cica mace JS ?
de su vam babe i debele zenske ?

Divno...vaš početak počinje od rasela![]()

Ja bih da im otkrijemo istinu...
"Jer je Troje što svedoči na nebu: Otac, Logos i Sveti Duh: i ova Trojica su jedno" (1.Jov.5,7)

1. Ivanova 5:7 - Jer troje je što svjedoči: duh, voda i krv, i to troje je složno.
Uzeo si pogrešan citat da dokazuješ trojstvo.![]()

vorki
Re: Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?
Teško da češ ti ikada shvatiti bibliju bruklinskim tumačenjem.Isus kao deo trojstva,Isus kao bog nije umro na onom krstu.Isus kao bog je dopustio da umre njegovo ljudsko telo a ne ON kao bog.A i to njegovo ljudsko telo je umrlo ...privremeno na ona tri dana.A pitanje kakav smisao ima smrt koja nije smrt je veoma zanimljivo.To je bila smrt njegovog fizičkog tela ali ne i smrt boga u njemu.Da ne bih skrenuo u neku drugu diskusiju bolje je da ovde prekinem.
![]()

Значи и онај стих сте из Библије избацили![]()
Ocjenjivanje mojeg shvaćanja Biblije zadrži za sebe, pošto ja ne ocjenjujem tvoje.
Pa kakvu je onda važnost imala smrt koja nije smrt, pošto mu je umrlo tijelo, a ne ON ???![]()

шта мислиш уколико се деси чудо, да ли би смели да изађу из те јереси?
Како смрт није имала важности???
Па Бог Христос је дозволио сатани да против Њега употреби своје најјаче оружје - смрт... да би Божија победа на крају била величанственија..![]()
Da je Isus Svemogući Bog, ili njegov dio, tada bi to bila Božja podvala prema Sotoni, pošto je umro samo u tijelu, dok u stvarnosti nije umro.
Žao mi je, ali nemogu prihvatiti nelogičnost.
Реч је о победи живота над смрћу...и шта је ту нелогично???