zamet
Zainteresovan član
- Poruka
- 460
zamet, u nedostatku dokaza falsifikuješ,a..
![]()
Pa,čuješ dobra vaša škola.......................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zamet, u nedostatku dokaza falsifikuješ,a..
![]()

Meni su odali priznanje za ''falsifikovanje'' a čuli su da sam bio i JS pa sam sada otpadnik kao i ti.процес иде овако? или опет неки фалсификат?
@sale@
Re: Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?
Meni su odali priznanje za ''falsifikovanje'' a čuli su da sam bio i JS pa sam sada otpadnik kao i ti.
U ovoj kuli stražara piše da će armagedon prfeživeti samo JS....
![]()
a svima ostalima će biti ovako nekako...
![]()
![]()

ti ces da mi kazes, stovalocu drveta i mrtvih idola i ikona
-OK ovako ja neumjem uvjek da se dobro izrazim na vašem jeziku tako da nekad može moj text ličiti na provaokativne rječi,to sam i sam prijmetio ali ako do toga dođe ja sam sprjeman da se odmah izvinim.-стварно не знам, не верујем да си ме увредио,
-јер је мене тешко увредити,
-писао сам на више тема тако да не знам о чему причаш, ако мислиш да те игноришем, могуће је да можда нисам видео шта си ми написао.
Lista nepoželjnih korisnika
* @sale@
* analiticar
* BOKYSTAMY
* jerohinac
Obeleži/ostavi sve neobeleženo
ostalima pozz![]()

a da zaboravih i eremita sad cu ....
pa se sami trujte![]()

-OK ovako ja neumjem uvjek da se doro izrazim na vašem jeziku tako da nekad može moj text ličiti na provaokatine rječi,to sam i sam prijmetio ali ako do toga dođe ja sam sprjeman daseodmah izvinim.
- svaka pohvala, to mi se sviđa
-ok nije problem drugom prilikom ću ti naznačiti te postove, za danas je od mene to svje.
Laku noć i božljii blagoslov. harec
нисам на такав начин написао пост, евентуално да нешто назначиш је ок.Original postavio @sale@ Pogledaj poruku
-стварно не знам, не верујем да си ме увредио,
-јер је мене тешко увредити,
-писао сам на више тема тако да не знам о чему причаш, ако мислиш да те игноришем, могуће је да можда нисам видео шта си ми написао.
a ti bi da iznosis Bruklinske gluposti a da ih niko ne kritikuje?
lepo si se setila![]()

Iskreno i PONIZNO ti se IZVINJAVAM mrzelo me je da quotan svaku rječenicu,лаку ноћ
и није културно да преуређујеш туђе цитате.
нпр.
нисам на такав начин написао пост, евентуално да нешто назначиш је ок.
pa se sami trujte![]()
Zanimljive su stranice sa kojih skidaš ove fotke.
Tko te je uputio na njih
Trebao si i koji text zalipiti
A,da jezična barijera
Lako se služiti tuđim stvarima a ,nemožeš obijasniti svojim riječima
FALSIFIKATOR

mnogo misli na nas?![]()

баш сам се зачудио да нема Мите на списку![]()

Као што сте могли видети, православци су отпорни на тровање ЈС - зато уживајте у вашем "краљевству" које само што није стигло, пајз' мож' да бИдне и сутра ујутро а ти си научила да спаваш до подне...
ал ипак мораш да признаш да сам јој на првом месту.

svima vama!eremita
Re: Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?
Citat:
Original postavio Immortal_girl Pogledaj poruku
pa se sami trujte
Mene veoma interesuje šta bi se dešavalo na ovoj temi kada bi svi nepoželjni stvarno napustili ovu temu.I ne samo nepoželjni već svi oni koji nisu JS.Da li bi onda imortalka zametu objašnjavala ko su JS,da li bi to njoj objašnjavao stajić,da li bi stajiću objašnjavao petorka,da li bi se sa svim tim slagao vorki...