Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da ste bar nesto naucili danas dragi prijatelji Mito, Boki, Jerohinac, Sale, Analiticar...Lepo je da ste konstantno na temama Jehovinih Svedoka jer, iskreno receno na temama o pravoslavlju nemate sta da naucite izuzev tradicije. Ocigledno vam je dosadno! Razumemo mi to.

Prijatan boravak zeli vam D!

:kpozdrav: svima vama!

јесте Стајићу брате научили смо следеће:

"фалсификатори, отпадници, јеретици, крвождери, лажови,:hahaha:,:rotf:"
стварно инспиративно и надахнуто

Odoše li to oni za koje je ovo najbolniji stih u bibliji...
Rimljanima 10:9...

Jer, ako priznaješ ustima svojim da je Isus Gospod, i veruješ u srcu svom da Ga Bog podiže iz mrtvih, bićeš spasen.
felix.gif

Sta se ti razmahujes stihovima iz Biblije, nit' si vernik nit nevernik! Ateisti su na drugoj temi, to jedno, drugo ne razumes Bibliju, trece, ponosan si i arogantan, cetvrto klevetnik i provokator a takodje i falsifikator, tako da te ovde niko ne uzima za ozbiljno, izgubio si kredibilitet i renome koji si, mozda imao kod nekih. Kod mene nikad nisi imao nikakav renome, odmah sam te na pocetku prozreo kao provokatora i kradljivca vremena! Nikad te nisam smatrao ozbiljnim jer namirisem takve kao ti odmah i nikad nisam ni vodio ozbiljnu konverzaciju s tobom.

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Па не би се дешавало ништа осим унисонности и досаде... и онако им је до сада @сале@ у ствари држао тему на првој страни, иначе би одавно исцурела....прецизније речено постови овако стоје:

Ко је послао?
Укупно порука : 878

Корисничко име Поруке

@sale@ 190
Immortal_girl 131
zamet 82
analiticar 76
vorki 58
jerohinac 55
STAJIC 39
picololeone 32
BOKYSTAMY 30
hArec 27
smislov 26
Petorka 24
***** 22
eremita 17
Electric eXecutor 13
GodIsADJ 8
rahela70 8
flpflp 7
Стефан ИПХ 6
valaam 4
onisifor 4
Milanche.at 3
LBarbara 3
Bulletdodger 3
WEI§HAUPT 2
Sizif 1
Zazijavalo 1
*SpartaK* 1
Srpski Gorstak @ 1
djurinica 1
zuti car 1
Paganko 1
Borac za prava zivotinja 1
одржа им тему и окрени обрни ја испадо најгори од све деце.

@sale@
Re: Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?
Citat:
Original postavio STAJIC Pogledaj poruku
Nadam se da ste bar nesto naucili danas dragi prijatelji Mito, Boki, Jerohinac, Sale, Analiticar...Lepo je da ste konstantno na temama Jehovinih Svedoka jer, iskreno receno na temama o pravoslavlju nemate sta da naucite izuzev tradicije. Ocigledno vam je dosadno! Razumemo mi to.
Prijatan boravak zeli vam D!
svima vama!
"фалсификатори, отпадници, јеретици, крвождери, лажови,,"
svima vama!
"фалсификатори, отпадници, јеретици, крвождери, лажови,,"
стварно инспиративно и надахнуто [/QUOTE]

Možda može da nam bude utešno da nije bitno šta neko kaže već ko to kaže...
felix.gif

"фалсификатори, отпадници, јеретици, крвождери, лажови,:hahaha:,:rotf:"

Vasa dela ovde na forumu govore glasnije nego reci, to vam je licna karta Sale, tako se identifikuju oni koji se razlikuju od nas Jehovinih Svedoka!

:ok:

Sta se ti razmahujes stihovima iz Biblije, nit' si vernik nit nevernik! Ateisti su na drugoj temi, to jedno, drugo ne razumes Bibliju, trece, ponosan si i arogantan, cetvrto klevetnik i provokator a takodje i falsifikator, tako da te ovde niko ne uzima za ozbiljno, izgubio si kredibilitet i renome koji si, mozda imao kod nekih. Kod mene nikad nisi imao nikakav renome, odmah sam te na pocetku prozreo kao provokatora i kradljivca vremena! Nikad te nisam smatrao ozbiljnim jer namirisem takve kao ti odmah i nikad nisam ni vodio ozbiljnu konverzaciju s tobom.

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

сутра правац у дворану да ти се опростте греси које си написао у овом посту.
Стајићу СТИДИ СЕ, нико овде вас није ружио лично као ви нас.
ми смо критиковали ваше учење човече.

сутра правац у дворану да ти се опростте греси које си написао у овом посту.
Стајићу СТИДИ СЕ, нико овде вас није ружио лично као ви нас.
ми смо критиковали ваше учење човече.

Sale to vi pravoslavci, katolici i ostali nedeljni hriscani morate na ispovest jer ne koristite Bozje ime u razgovoru s Jehovom tako da vam treba svestenik koji je covek kao ti da vam bude posrednik i povrh svega toga moras da mu platis da se moli za tebe.

Jehovin narod se nikom ne ispoveda, nema potrebe. Kad bi znao da cenis otkupnu zrtvu Isusa Hrista znao bi to jer ne bi bilo potrebe da ti objasnjavam. Vidis kako se na jednostavan nacin otkrivas i kako potvrdjujes da ne razumes Bibliju.

D

Sale to vi pravoslavci, katolici i ostali nedeljni hriscani morate na ispovest jer ne koristite Bozje ime u razgovoru s Jehovom tako da vam treba svestenik koji je covek kao ti da vam bude posrednik i povrh svega toga moras da mu platis da se moli za tebe.

Jehovin narod se nikom ne ispoveda, nema potrebe. Kad bi znao da cenis otkupnu zrtvu Isusa Hrista znao bi to jer ne bi bilo potrebe da ti objasnjavam. Vidis kako se na jednostavan nacin otkrivas i kako potvrdjujes da ne razumes Bibliju.

D

pa jeste li vi sa sigurnoscu onda spaseni?

STAJIC
Re: Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?

I konačno spade tvoja maska finog i učitivog...Ne boli tebe stajiću to što se ja razmahujem stihovima iz biblije,VEĆ TE BOLE CITIRANI STIHOVI...A što se tiče mog razumevanja biblije,javno te pozivam na temu biblija da se suočimo u vezi znanja o bilo čemu iz biblije.Inače nisam arogantan ali jesam ponosan i držim do sebe.
Nisam vernik ali kao Srbin ću uvek biti na pravoslavnoj strani kada se radi o izboru izmedju pravoslavlja i bilo kojeg drugog sektaškog učenja.A potpuno je tačno da nikada nisi vodio ozbiljniju konverzaciju samnom ali je to zbog toga što nikada nisi imao biblijske argumente u tom smislu.FALSIFIKOVANIM stihovima iz biblije možeš prevariti nekoga u misionarenju ali ne i mene stajiću.I to ti znaš stajiću.Ti si svestan toga i to te boli stajiću.A što se tiče toga da me na ovoj temi niko ne uzima za ozbiljno,verujem ti da me ti i JS ne uzimate za ozbiljno a što je i logično stajiću.A ono što si napisao najbolji je pokazatelj da istina koje si duboko u sebi svestan ume i da ...boli.
felix.gif

ne koristite Bozje ime u razgovoru s Jehovom tako da vam treba svestenik koji je covek kao ti da vam bude posrednik i povrh svega toga moras da mu platis da se moli za tebe.

Jehovin narod se nikom ne ispoveda, nema potrebe.

D

Ово, далеко било, к'о делиријум тременс, пардон делиријум јеховис... е свашта

icon_spider.gif
icon_spider.gif
icon_spider.gif
icon_spider.gif
icon_spider.gif
icon_spider.gif

Одох ја да спавам..........

pa jesu krvozedni to su i pokazali :hahaha:

a i sugurno me ne ogovaraju iza ledja :hahaha:

a sto se ti nalazis u tome :think:

Jel si ti glupa il' se pravis glupa?
Prvo, jasno je da si mislila na hriscane, i to iz onog spiska koji je dao Mita.
Drugo, kako se ne bih nalazila u tome, kad je to uvreda za sve hriscane - reci im da su krvozedni?
Trece, odmori malo pa koriguj svoj recnik.
Cetvrto, stekla sam o tebi utisak kao o finoj i miroljubivoj osobi, bar, a ti se na najbezocniji nacin podsmevas prisutnima, hriscanima. Sramota!

A za ogovaranje iza ledja ne znam, ne verujem da si toliko "inspirativna", ali to pitaj drugog, ne mene...

Jel si ti glupa il' se pravis glupa?
Prvo, jasno je da si mislila na hriscane, i to iz onog spiska koji je dao Mita.
Drugo, kako se ne bih nalazila u tome, kad je to uvreda za sve hriscane - reci im da su krvozedni?
Trece, odmori malo pa koriguj svoj recnik.
Cetvrto, stekla sam o tebi utisak kao o finoj i miroljubivoj osobi, bar, a ti se na najbezocniji nacin podsmevas prisutnima, hriscanima. Sramota!

A za ogovaranje iza ledja ne znam, ne verujem da si toliko "inspirativna", ali to pitaj drugog, ne mene...

a po cemu je jasno,:think: izvini al ocigledno ne kapiras kome sam se obratila... al oni to znaju :)

i mene bas briga sta ces ti misliti o meni ja znam ko sam:)

a takodje sam dobro upoznala ovde neke koji su krvozedni, nemam lepsu rec za to kako se ponasaju :)

a ti im dodjes neki advokat jel?

i misli sta zelis

ocigledno si bukvalana :)

sramota je da se ti tako obracas meni, ja ne uopstavam ljude kao tvoji SPC ovci :)

i jesam miroljubiva:)

samo sto imam pravo da branim sebe i svoju veru i da zlo nazovem pravim imenom :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back