Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znate koja je razlika na ovoj temi između vas i nas ?

Mi svoje stavove argumentiramo sa biblijskim citatima, a vi pričate priču, rekla kazala. Vidite, to je velika razlika, Jehovini Svjedoci se znaju koristiti Biblijom, dok je vaš napad preko falsifikata i pretpostavki, tako da pošten i iskren čitalac nikada neće prihvatiti vašu istinu, koja je temeljena na ljudskim predajama i filozofiji. Kada se naučite koristiti Svetim pismom, tada će te UPOZNATI ISTINU I ISTINA ĆE VAS OSLOBODITI, :heart::heart::heart:

Mi svoje stavove argumentiramo sa biblijskim citatima, a vi pričate priču, rekla kazala. Vidite, to je velika razlika, Jehovini Svjedoci se znaju koristiti Biblijom, dok je vaš napad preko falsifikata i pretpostavki, tako da pošten i iskren čitalac nikada neće prihvatiti vašu istinu, koja je temeljena na ljudskim predajama i filozofiji. Kada se naučite koristiti Svetim pismom, tada će te UPOZNATI ISTINU I ISTINA ĆE VAS OSLOBODITI, :heart::heart::heart:

Misliš IZMIJENJENIM biblijskim citatima? :manikir::manikir:
Ali, već si mi odgovorio...:ok:

Hvala sto si priznao da je cijelo Vaše učenje obična šarena laža..:D

Ma tvoje je ispravno
Ljubiš ikone,kipove fuj.........
Odvratno
To vaše obožavanje je u ovom obliku:
2. Ne pravi sebi lika (kipa) ni obličja (slike) bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena, a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovijedi

Ovo je prijevod Biblije kojeg koriste Protestanti.

оћу њих да чујем
@sale@ Pokušao sam pronaći odgovore i kometare na moje postove koje sam ti pisao
ali nijesam mogo da pronađem, da nijesi uvrjeđen možda ? Mislim da bi bilo fer da se osvrneš na moje postove, mislim ako imaš neki razlog da me ignorišeš reci brate mili ja ću ti se izvinuti ako sam nešto pogrješno napisao.Isto tako ako sam ja propustio neki post u koji se ti meni obraćaš reci slobodno, eto da budemo fer(naravno ako želimo)

Do tada Božlji blagoslov mir zdravlje i dug život !!
harec

Ma tvoje je ispravno
Ljubiš ikone,kipove fuj.........
Odvratno
To vaše obožavanje je u ovom obliku:
2. Ne pravi sebi lika (kipa) ni obličja (slike) bilo čega što je gore na nebu, ili dolje na zemlji, ili u vodama pod zemljom. Ne klanjaj im se niti im služi. Jer ja, Jahve, Bog tvoj, Bog sam ljubomoran. Kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena, a iskazujem milosrđe tisućama koji me ljube i vrše moje zapovijedi

Ovo je prijevod Biblije kojeg koriste Protestanti.

Došli smo do toga da ste ipak priznali da je cijelo vaše učenje zapravo običan plagijat pravoslavno-katoličkog Svjetog pisma...:neutral:
I to vrlo loš plagijat...:sad2::manikir:

@sale@ Pokušao sam pronaći odgovore i kometare na moje postove koje sam ti pisao
ali nijesam mogo da pronađem, da nijesi uvrjeđen možda ? Mislim da bi bilo fer da se osvrneš na moje postove, mislim ako imaš neki razlog da me ignorišeš reci brate mili ja ću ti se izvinuti ako sam nešto pogrješno napisao.Isto tako ako sam ja propustio neki post u koji se ti meni obraćaš reci slobodno, eto da budemo fer(naravno ako želimo)

Do tada Božlji blagoslov mir zdravlje i dug život !!
harec

не разумем

zamet
Re: Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?
Citat:
Original postavio analiticar Pogledaj poruku
Hvala sto si priznao da je cijelo Vaše učenje obična šarena laža..
Ja barem nisam rob slika kipova ikona svetaca i drugih idiotarija

Ali si na tvoju žalost rob ''Stražarske kule''.Znaš kako ono ide u dvorani kraljevstva kada neko pročita nešta iz SK pa onda idu pitanja na koja se ogovara poput dece u početnim razrediama osnovne škole.

A vidi što je zanimljiva skračenica od Stražarska kula.....''SK''.A ovih SK više nema a i oni su kao JS propovedali da su SVI ISTI.
felix.gif

шта је оно чика расел продавао фармерима?

Zabluda je gadna stvar
Ti si očiti primjer

Jer Rasell je radio krive stvari
I to mu nitko od današnjih JS ne podržava.
A,šta rade Vaše crkve danas
Od bogomolja napravili "Hajdučke pećine i jazbine "i prodaju ikone,kipove križeve svete vodice(ova voda je isto kao i pšenica od rasella)
Šta ćeš čovijek se teško rastavio od nekih loših navika bivše religije.
Njemu ja sud odrezao kaznu a,krivoj religiji ili VELEPRODAJI IKONA KIPOVA I drugog smeća će suditi Bog i njegov SIN Isus Krist.(RKC;SPC; i ostalima da i ISLAM u isti koš za osodu)
A,najviše ste krivi za KRV.
Jer pod krinkom religije ste u povijesti čoviječanstva vi svi(RKC,SPC,ISLAM i dr)krivi za najviše smrti.
Kao što je Sotona zaveo Evu tako i vaše religije zavode većinu ljudi i guraju je u smrt.
Vi ste tiu koji služite SOTONI i nitko drugi .

To je u skladu sa :

a u skladu je da se uzimaju heruvimi sa neba i prave od zlata?

ovo sto bog zapoveda ,jeste zapovest jevrejima tvrdovratima koji su se klanjali drugim bogovima, jer izlazeci iz misira imali su ih tuce.
A sve sto je u skladu sa Bogom i njegovim ugodnicima, njegovim svetima , je ok. znaci ne klanjamo se ikoni kao Bogu nego postujemo Bozijeg ugodnika itd kako je vec gore opisano.

seti se samo Avrama kako mu rece Bog ; blagoslovicu svakog ko te blagosilja i proklecu svakog ko te proklinje,, a ovo su boziji ugodnici koje bog proslavi , zato nemoj da hulis i proklinjes ono sto je odabrano od Boga i Duha Svetoga,

pogledaj samo tela od Bozijih ugodnika kako ostase netrulezna, mnoga cak i mirotoce, pored njih se desavaju cuda , lece se bolesti , istreuju djavoli, itd

Zabluda je gadna stvar
Ti si očiti primjer

Od bogomolja napravili "Hajdučke pećine i jazbine "i prodaju ikone,kipove križeve svete vodice(ova voda je isto kao i pšenica od rasella)
Njemu ja sud odrezao kaznu a,krivoj religiji ili VELEPRODAJI IKONA KIPOVA I drugog smeća će suditi Bog i njegov SIN Isus Krist.(RKC;SPC; i ostalima da i ISLAM u isti koš za osodu)
Jer pod krinkom religije ste u povijesti čoviječanstva vi svi(RKC,SPC,ISLAM i dr)krivi za najviše smrti.
Kao što je Sotona zaveo Evu tako i vaše religije zavode većinu ljudi i guraju je u smrt.

Lijep posao razvio stvarajući vašu sektu, moraš da priznaš..:per::per:

kakav si ti to vernik kad ne znas vise o svojoj dogmi van vikipedije :neutral:

i odakle ti to da je wikipedija merodavna

Свашта, па догма код православаца је тако широк појам да би требало огромно време да се разјасни... поготово таквима као што си ти.
Ми смо слободни људи - нисмо оптерећени Светим писмом, не учимо га на памет, не преправљамо га, трудимо се да га не тумачимо сами и да не мудрујемо превише. Ако нам нешто није јасно узмемо Свето писмо, па ако нам и даље није јасно погледамо тумачења Светих отаца, ако нам и после тога није јасно посаветујемо се са духовником где би и како могли добити одређене одговоре.

А ви ЈС ми више личите на нарезане дискете, сипају вам у главу којешта, преправљају Свето писмо и само вас пусте да блебећете једно те исто без икаквог смисла и разумевања.

ej prijatelju , sve je to istoriska cinjenica od rasela pa nadalje, pa koren vam je los , vas osnivac je jos i mason bio, a ovi vam isprali mozgove i sada sta ces? moras da mrmljas vec date odgovore iz biblije koja je izmenjena .

a u skladu je da se uzimaju heruvimi sa neba i prave od zlata?

ovo sto bog zapoveda ,jeste zapovest jevrejima tvrdovratima koji su se klanjali drugim bogovima, jer izlazeci iz misira imali su ih tuce.
A sve sto je u skladu sa Bogom i njegovim ugodnicima, njegovim svetima , je ok. znaci ne klanjamo se ikoni kao Bogu nego postujemo Bozijeg ugodnika itd kako je vec gore opisano.

seti se samo Avrama kako mu rece Bog ; blagoslovicu svakog ko te blagosilja i proklecu svakog ko te proklinje,, a ovo su boziji ugodnici koje bog proslavi , zato nemoj da hulis i proklinjes ono sto je odabrano od Boga i Duha Svetoga,

pogledaj samo tela od Bozijih ugodnika kako ostase netrulezna, mnoga cak i mirotoce, pored njih se desavaju cuda , lece se bolesti , istreuju djavoli, itd

Biblija je napisana za sve ljude a,ne samo za židove.
I kao takvu je treba prihvatiti a,tu zapovijed je tvoja crkva izbacila jer je potomak sotone.

Zabluda je gadna stvar
Ti si očiti primjer

добро бре шта си навалио да служимо сотони, разумем твој бес.
значи одричете се чика расела?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back