valaam
Domaćin
- Poruka
- 4.165
Добро, пошто одбацујете Христову "причу" о Лазару, реците, одакле Мојсије на Тавору са Исусом, кад је у то време већ увелико био мртав?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini ali ovaj stavak(koji si dao )Mateju 26:27 nema nikakve veze ni sa svetošću krvi ni sa tranfuzijom, Ako usporjediš sa drugim prjevodima ovaj stavak uvidjet ćeš da stoji : ovo znači= predstavlja, dakle simbolično a ne doslovno jedenje isusovog tjela i pijenje njegove krvi. (kanibalizam)
srdačni pozdrav harec
Ako su bogataš i lazar doslovne osobe Tko su ustari oni? Tko je taj bogataš, kako se zove? I tko je taj Lazar ??Ја прочитао и видим да након смрти несрећни богаташ разговара са Христом и тражи Лазара који је у рају...Јесил и ти прочитао?
Kuc, kuc...
samo da uzvratim posetu...
Kog moralnog kodeksa se pridržavaju Jehovini svedoci?
![]()
prica nije toliko simbolicna koliko onih 144.000 izabranih
Šta to znači?Biblijskog moralnog kodeksa![]()
Има и симболике, али главни акценат је на томе да када човек умре иде у рај или пакао...
Добро, пошто одбацујете Христову "причу" о Лазару, реците, одакле Мојсије на Тавору са Исусом, кад је у то време већ увелико био мртав?
Odgovorio sam ti da Jevreji nisu verovali u zagrobni zivot i zivot posle smrti. Za to ti nije potrebna Biblija. To je za njih bilo nepojmljivo. Isus nikad ne bi govorio o paklu i zivotu posle smrti u obliku duse jer je to doktrina krivih religija jos iz vremena Vavilona. To se zna i istorijski je potvrdjeno da je besmrtnost duse rodjena u Vavilonu. Ako potvrdis ovu cinjenicu bice ti vise nego jasno da je prica o Lazaru simbolika kojom je Isus hteo da naglasi kako je privilegovana klasa ljudi (bogatas) ponizavala obicne ljude (am ha-a'rets-ljudi zemlje, siromasni ljudi) odrazavajuci svojim stavom da samo bogati imaju pravo na duhovnu istinu a ne "ljudi zemlje", siromasni. To je najgrublja verzija Isusove ilustracije a ne dokazivanje pakla.
![]()
Broj 144.000 je cinjenica i definitivan je. To se jasno vidi i nije potrebno nikakvo objasnjenje.
![]()
a jel moze malo strpljenjatek otvorih Bibliju a ti prelazis na drugu temu
pa posle kao ne zelim da odgovorim :
mi ne odbacujemo tu pricu ona je u Bibliji, ali ima sasvim drugo znacenje nego sto vi tumacite...
eto...
Ту се пријатељу заиста говори о постојању раја и пакла....![]()
ceo zakon je sadrzan u dve zapovestiŠta to znači?![]()
Ne, nije cinjenica. Ovaj broj je simbolican a ja cu ti reci i zasto, samo ako si voljan da saslusas?
Ту се пријатељу заиста говори о постојању раја и пакла....![]()
Ako su bogataš i lazar doslovne osobe Tko su ustari oni? Tko je taj bogataš, kako se zove? I tko je taj Lazar ??
srdačni pozdrav harec
ceo zakon je sadrzan u dve zapovesti
voleti Boga i
voleti bliznje![]()
Stajiću, Besmrtna, hArec, kažite ako ne znate, da krenem sa sledećom stavkom...![]()
E, sada konačno i ja da dođem na red...Otvori tu tvoju izmijenjenu Bibliju, pa reči odgovor..![]()
moja Biblija je autenticna , mozda je tvoja izmenjenaE, sada konačno i ja da dođem na red...Otvori tu tvoju izmijenjenu Bibliju, pa reči odgovor..![]()
Matej 16 :23 pise da je bogatas bio u HADUgde je tu pakao
a raj se nigde ne spominje u prici![]()