onisifor
Ističe se
- Poruka
- 2.275
Ama, ljudi, shvatite da ovako uzvišene teme ne treba razvlačiti po forumu. Jednostavno, nije im tu mesto. Niko neće promeniti svoje mišljenje, ostaće samo ogorčenost na obe strane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onda jednostavno ne pisi ovde![]()
A, jel ti misliš da ima vajde od ovih diskusija?
Ama, ljudi, shvatite da ovako uzvišene teme ne treba razvlačiti po forumu. Jednostavno, nije im tu mesto. Niko neće promeniti svoje mišljenje, ostaće samo ogorčenost na obe strane.
Zasto gajiti ogorcenje, zar ne mozemo da razgovaramo kao civilizovani ljudi? Ja sam na forumu sa vama vise nego sa mojom decom i porodicom. Vi ste, na neki nacin moja druga porodica sa kojom provodim vreme i razgovaram bar 3-5 sati dnevno! Zasto bi se vredjali i povredjivali jedan drugoga?
![]()
e sad sam se nasekirala,![]()
Ok bilo je šta je bilo, pustimo sada da poraste trava ( ne sečimo je više)Ja ni ne kažem da treba gajiti ogorčenje, ali iskustvo je pokazalo da je jedini plod ovih rasprava - ogorčenje.
Ja, vala, i ne želim da se sekiraš, nego da shvatiš da samo poznavanje Biblije nije presudno za spasenje. Bog traži preporođeno srce, srce koje ume da voli.
Ok bilo je šta je bilo, pustimo sada da poraste trava ( ne sečimo je više)
Imaš li neko pitanje ili slično vezano za naslov teme ?
srdačni pozdrav harec
Ja ni ne kažem da treba gajiti ogorčenje, ali iskustvo je pokazalo da je jedini plod ovih rasprava - ogorčenje.
Ok bilo je šta je bilo, pustimo sada da poraste trava ( ne sečimo je više)
Imaš li neko pitanje ili slično vezano za naslov teme ?
srdačni pozdrav harec
Mislim da sam i ranije pitao , ali se ne secam da sam dobio odgovor , a interesuje me da li vam je dozovljeno da dajete krv , i dali smete da primite organ ( transplantacija ) , ili da date , i umalo da zaboravim , kakav je vash stav po pitanju dijalize ?
Ako znaš gdje si to pitao daj link i broj posta, i nerazumjem ono : "убоги" molim odjasni tu rječ - hvala unaprjedМени нисте одговорили где је убоги Лазар? У рају, паклу или ништавилу?
Koje pitanje ??Meni niste odgovorili....Čekam odgovor od juče u 17 sati...![]()
Мени нисте одговорили где је убоги Лазар? У рају, паклу или ништавилу?
Mislim da sam i ranije pitao , ali se ne secam da sam dobio odgovor , a interesuje me da li vam je dozovljeno da dajete krv , i dali smete da primite organ ( transplantacija ) , ili da date , i umalo da zaboravim , kakav je vash stav po pitanju dijalize ?
P.S: I zaveshtanje organa posle smrti radi transplantacije ili u nauchne svrhe ?[/Q
Odgovor znaš ali evo pa čitaj http://www.forum.hr/showthread.php?t=36112&page=551
Ako znaš gdje si to pitao daj link i broj posta, i nerazumjem ono : "убоги" molim odjasni tu rječ - hvala unaprjed
srdačni pozdrav harec
jel onaj ekumenista lavrentije isto jehovin svedok?neki kazhu da su ga videli sa njima
Dozvoljeno nam je sve. Mi biramo sta zelimo da uradimo na osnovu savesti koju skolujemo na temelju Biblije. U slucaju krvi odbijamo transfuziju krvi, krvne plazme i odredjenih sastojaka krvi kao sto su trombociti, eritrociti i leukociti. Postoje tehnike koje prihvatamo.
Ovo je veoma kompleksno pitanje da bih mogao da ti objasnim odgovor u potpunosti. Postoji video materijal na websajtu www.watchtower.org klikni i upisi blood trnas. posto vidim da govoris Engleski, dobices mnogo opsirnije odgovore od bilokoga ovde na forumu i jos ce ti biti lakse jer ces sve to videti u praksi kako doktori sirom sveta obavljaju otvorene beskrvne operacije srca ljudima koji nisu Jehovini Svedoci.
![]()
Koje pitanje ??
srdačni pozdrav. harec