rahela70
Zainteresovan član
- Poruka
- 312
И сотона штује криж, али кад је наопако
Ohoho...reci to Davidovim kršćanima, a ima ih oko 100 milijuna..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И сотона штује криж, али кад је наопако
onu piramidu koju ste prikazivali u prijašnjim postovima je grob jednog masona, dok se grob Russela nalazi više i na lijevo od tog nadgrobnog spomenika koji izgleda kao piramida.
Masoni štuju križ, a ne Jehovini svijedoci.
Ohoho...reci to Davidovim kršćanima, a ima ih oko 100 milijuna..![]()
![]()
onu piramidu koju ste prikazivali u prijašnjim postovima je grob jednog masona, dok se grob Russela nalazi više i na lijevo od tog nadgrobnog spomenika koji izgleda kao piramida.
Masoni štuju križ, a ne Jehovini svijedoci.
Mi smo slavili Božić do 1920-tih kada su shvatili da je to potpuno krivo učenje. Jest da im je trebalo malo vremena, ali zato RKC i SPC još uvijek slave Solsticij..
Dragi BOKYSTAMY, dođi na forum.hr, pa se nauči što je diskusija. ovo ovde je čušpajz od vređanja sugovornika za koji bi tamo već skupio barem 200 bodova i bio baniran na tjedan dana.
Vaši administratori i moderatori su puno blaži i tolerantniji, i nisam sigurna da je to baš povoljno utjecalo na razvoj ove teme. :S
Али Ворки каже да је на његовом гробу крст, цитирам - Na Rasellovom grobu nije naopako.
I kažeš shvatili ste?![]()
Ohoho...reci to Davidovim kršćanima, a ima ih oko 100 milijuna..![]()
![]()
Kažeš da valaam nije vjerski obrazovan?![]()
Što ti moj bračni status više ne smeta????
Ne boj se moj muž nije nasilan, ai daleko smo od Srbije.
Što si izostavio i onaj komentar ispod ovog da smo shvatili da je slavljenje Božića i Uskrsa, ovako kako se danaas slavi, proizišao iz paganskih običaja.
To isto ti mogu reći svećenici, i rimokatolički niti pravoslavni - ali neće jer muzu novce od vas lakovjernih.
![]()
Али Ворки каже да је на његовом гробу крст, цитирам - Na Rasellovom grobu nije naopako.
Pošto je po Jehovinim svedocima zabranjeno bilo kakva transfuzija ili transplatacija, a iz Vašeg ste učenja, falsifikovanjem izbacili svetu tajnu pričešća, molim da mi objasnite sledeće stihove iz Jevanđelja po Mateju 26:27 - Uze zatim čašu i davši hvalu, dade je njima, govoreći: Pijte iz nje svi, 28: jer je ovo krv moja, krv novoga saveza, koja se proliva za mnoge, radi otpuštanja greha.
Izvolite, komentar
Onda se Vorky zabunio, na njegovom grobu nema križa i nije u obliku piramide.
I nije mu za zamjeriti, sa koliko ste ga uvreda zasuli, dobro da vas nije sve otkantao i isključio se sa foruma.![]()
No, ako je po tebi ovdje ćumez, što ti tražiš ovdje..Nego, ajd ti lepo na forum. hr....pa uživaj...
Niko te nije zvao..
A tamo sam ja redovni član, videćemo se...![]()
Luka 22:17-20 - I uzeo je čašu, zahvalio Bogu i rekao: Uzmite je i dodajte je jedan drugome ! Jer kažem vam, odsad neću više piti od roda trsova dok ne dođe kraljevstvo Božje. I uzeo je kruh, zahvalio Bogu, razlomio ga i dao im te rekao: Ovo predstavlja tijelo moje koje će se dati za vas. Činite ovo meni na spomen ! Tako je uzeo i čašu nakon što su večerali te rekao: Ova čaša predstavlja novi savez na temelju moje krvi, koja će se proliti za vas.
Što te zanima ? Čaša vina predstavlja savršenu Kristovu krv ( život ) koja će se proliti za mnoge, a kruh savršeno Isusovo tijelo koje ispunjava pravovaljanu žrtvu, kojom miri ljude i Boga. Na taj način nadoknađuje ono što je Adam u Edenu izgubio, mogučnost vječnog života.
Efežanima 1:7 - Preko njega, njegovom krvlju, oslobođeni smo otkupninom,..
1. Timoteju 2:5,6 - Jer jedan je Bog i jedan je posrednik između Boga i ljudi, čovjek, Krist Isus, koji je sebe dao kao odgovarajuću otkupninu za sve...
![]()
![]()
Видео сам, а и ворки је то потврдио...
Kakva je logika, da je Rasell Mason, pošto ima na grobu križ kojega Masoni mrze ???
Kakva je logika, da je Rasell Mason, pošto ima na grobu križ kojega Masoni mrze ???
I ti si itekako vrijeđala i mene i ostale, pa si svoje uvrijede brisala..
No, ako je po tebi ovdje ćumez, što ti tražiš ovdje..Nego, ajd ti lepo na forum. hr....pa uživaj...
Niko te nije zvao..
A tamo sam ja redovni član, videćemo se...![]()
Je li,Boki a ko vam je to Trojeručica? Novi bog a?
Vi pravoslavni vernici ste najsrecniji "nedeljni hriscani", ako se jedan bog naljuti na tebe ti odes kod popa ocita ti dva ocenasa, (jer ti ne mozes da se molis, nemas pravo, samo pop ima pravo da se moli), platis za uslugu i nema problema, ako ne taj onda se prekrstis, zapalis svecu krsnoj slavi i eto ako nece prvi bog da oprosti, oprosti drugi ili treci i ko zna koliko ih vi pravoslavni vernici imate, vise ne mogu da se izbroje bogovi, sveci, ikone, krsne slave, isto kao kod Hindusa vise od 700 bogova sve skupa i broj jos uvek raste, pojavljuju se novi bogovi.
![]()
Ко је сад у праву, ти или Ракела која каже - Masoni štuju križ, a ne Jehovini svijedoci![]()
Ко је сад у праву, ти или Ракела која каже - Masoni štuju križ, a ne Jehovini svijedoci![]()
Pa, poenta je u tome što je on umro i sahranjen sa krstom...
E, onda ste Vi mijenjali vaše učenje jedno 30-40 puta, kao i svaka sekta, uostalom...![]()