Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1. Ivanova 4:4-6 - Vi potječete od Boga, dječice, i pobjedili ste te ljude, jer onaj koji je uz vas veći je od onoga koji je uz svijet. Oni potječu od svijeta, i zato govore ono što dolazi od svijeta i svijet ih sluša. Mi potječemo od Boga. Tko pozna Boga, sluša nas, a tko ne potječe od Boga, ne sluša nas...

Naša religija potječe od Boga, i zato nismo uz svijet, dok vaša je uz svijet. Naša nije u nijednoj zemlji službena religija, dok vaša je. Naša ne učestvuje u političkim govorima i debatama, dok vaša učestvuje. Naši pripadnici neidu u ratove i vojsku, dok vaši idu.

:klap: :hvala: :klap:

Vi potječete od jedne pijandure i varalice..Itekako ste, preko financija i masonerije uključeni u politički život...:mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:

Oni samo brinu za svoju pastvu, da ljudi ne završe u paklu...:sad2:

Pakao, prema tumačenjima Jehovinih svijedoka ne postoji, prema tome ne moraš se bojati??
Ono čemu vas oni uče je , da kupujete gaće i nosite ih kao hlače, a kad drugi poviču "Car je gol" onda se ljutite na onoga tko je prokazao lažljive trgovce..:think:

Znaš li ti kako se takav stav zove? Ponos.

Pa, vi niste ni na nivou sekte u Srbiji..:mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:

Mozete vi da pricate sta god hocete ali ovo su cinjenice, ovo svet vidi i prepoznaje:

Mi smo internacionalno svetsko bratstvo (Veliko mnostvo od svih naroda i plemena i narodnosti i jezika-Otkrivenje 7:9, na nama se Biblija ispunjava, mi smo deo prorocanstva) koje broji vise od 7 miliona krstenih Jehovinih Svedoka i preko 17 miliona potencijalnih koji uskladjuju svoje zivote sa biblijskim nacelima. Mi samo jedina religija koja belezi porast svojih clanova sirom sveta (od maloga postace silan narod).

:kpozdrav:

Pošto je po Jehovinim svedocima zabranjeno bilo kakva transfuzija ili transplatacija, a iz Vašeg ste učenja, falsifikovanjem izbacili svetu tajnu pričešća, molim da mi objasnite sledeće stihove iz Jevanđelja po Mateju 26:27 - Uze zatim čašu i davši hvalu, dade je njima, govoreći: Pijte iz nje svi, 28: jer je ovo krv moja, krv novoga saveza, koja se proliva za mnoge, radi otpuštanja greha.
Izvolite, komentar
Zar trebaju hrišćani da budu kanibali? Zar ti to doslovno shvataš?
Hajde molim te usporjedi taj stavak sa više Biblijskih prjevoda(ako imaš) ili treba da ih napišem???

srdačni pozdrav harec

Mi smo internacionalno svetsko bratstvo (Veliko mnostvo od svih naroda i plemena i narodnosti i jezika-Otkrivenje 7:9, na nama se Biblija ispunjava, mi smo deo prorocanstva) koje broji vise od 7 miliona krstenih Jehovinih Svedoka i preko 17 miliona potencijalnih koji uskladjuju svoje zivote sa biblijskim nacelima. Mi samo jedina religija koja belezi porast svojih clanova sirom sveta (od maloga postace silan narod).

:kpozdrav:

:mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:
:bye:

Pošto je po Jehovinim svedocima zabranjeno bilo kakva transfuzija ili transplatacija, a iz Vašeg ste učenja, falsifikovanjem izbacili svetu tajnu pričešća, molim da mi objasnite sledeće stihove iz Jevanđelja po Mateju 26:27 - Uze zatim čašu i davši hvalu, dade je njima, govoreći: Pijte iz nje svi, 28: jer je ovo krv moja, krv novoga saveza, koja se proliva za mnoge, radi otpuštanja greha.
Izvolite, komentar

pa sto su ga stavili na piramidi raselovoj? niste vredni dalje diskusije papa

onu piramidu koju ste prikazivali u prijašnjim postovima je grob jednog masona, dok se grob Russela nalazi više i na lijevo od tog nadgrobnog spomenika koji izgleda kao piramida.

Masoni štuju križ, a ne Jehovini svijedoci.
Mi smo slavili Božić do 1920-tih kada su shvatili da je to potpuno krivo učenje. Jest da im je trebalo malo vremena, ali zato RKC i SPC još uvijek slave Solsticij..

Dragi BOKYSTAMY, dođi na forum.hr, pa se nauči što je diskusija. ovo ovde je čušpajz od vređanja sugovornika za koji bi tamo već skupio barem 200 bodova i bio baniran na tjedan dana.
Vaši administratori i moderatori su puno blaži i tolerantniji, i nisam sigurna da je to baš povoljno utjecalo na razvoj ove teme. :S

onu piramidu koju ste prikazivali u prijašnjim postovima je grob jednog masona, dok se grob Russela nalazi više i na lijevo od tog nadgrobnog spomenika koji izgleda kao piramida.

Masoni štuju križ, a ne Jehovini svijedoci.
Mi smo slavili Božić do 1920-tih kada su shvatili da je to potpuno krivo učenje. Jest da im je trebalo malo vremena, ali zato RKC i SPC još uvijek slave Solsticij..

Dragi BOKYSTAMY, dođi na forum.hr, pa se nauči što je diskusija. ovo ovde je čušpajz od vređanja sugovornika za koji bi tamo već skupio barem 200 bodova i bio baniran na tjedan dana.
Vaši administratori i moderatori su puno blaži i tolerantniji, i nisam sigurna da je to baš povoljno utjecalo na razvoj ove teme. :S

I kažeš shvatili ste? :think::neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back