Jehovini Svedoci-Ko su oni? U sta veruju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
следеће, питао сам од кога је чика расел узео Библију у руке и почео да тумачи, има име, жена је у питању, ако не знате питајте старешине која је то жена била, не брзајте, него се консултујте.
да не би ви испали лажови, ја вас само сматрам да сте изманипулисани, немојте да ме терате да мислим другачије.

треће, пошто сте јудео секта и формирали су вас јевреји, зар не схватате у каквој сте заблуди кад обожавате "створеног" Христа, логике нема, укључи разум.
јевреји мрзе на Исуса Христа.

за Стајића
ти човече који хулиш на духа СВЕТОГ неће ти се опростити, Стајићу србине враћај се, бежи и покај се, ја сам грешан и надам се да ће ми ИСУС БОГ опростити, али ако и даље хулиш неће ти се опростити.

немој да те сматрам да си потурица.
добронамеран савет.

Распитај се колико је само православље страдало у 19 и 20 веку...

Na taj način možemo da kažemo da su svi stradavali u određeno razdoblje povijesti. Međutim, vi ste svi silom uzvraćali na silu, što nije Kristovo učenje.

1. Petrova 2:12 - Uzorno živite među ljudima iz svijeta ! Iako vas optužuju da zlo činite, kad vide vaša dobra djela, slavit će Boga u dan kad bude došao ispitati kakva su djela što čine.

Pozdrav svima, ja odoh na spavanje, a vama braćo moja ovaj citat za kraj. :bye: :heart: :bye:

за Стајића
ти човече који хулиш на духа СВЕТОГ неће ти се опростити, Стајићу србине враћај се, бежи и покај се, ја сам грешан и надам се да ће ми ИСУС БОГ опростити, али ако и даље хулиш неће ти се опростити.

немој да те сматрам да си потурица.
добронамеран савет.

Ne, to je primjer kako sekta može razorno djelovati, kako na ljudsku psihu, ali i na ponašanje pojedinca, kao osnove društva..:sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back