Ako si pravi hriscanin onda ces slediti Bozju volju koju je Isus savrseno demonstrirao dok je bio na zemlji. Znaci ako Isusu Jehova nije zabelezio rodjendan i Isus ga nikad nije pomenuo a jos manje slavio, zasto bih ga ja cestica prasine, slavio? Ko sam ja ili bilo koji nesavrsen covek? Nije ga ni Adam, prvi covek slavio. Zakljucak: rodjendan je slavljenje ljudi, dogadjaj koji nije hriscanski princip.
Krstenje je simbol ili javna objava da sam spreman da vrsim Bozju volju. Kao beba od godinu dana niko od nas nema pojma sta je Bozja volja, besmisleno je i da naglasavam. Jovan Krstitelj je krstio odrasle ljude koji su mogli da razumeju Bozju volju a ne malu decu od godinu dana sto je nehriscanska praksa, ritual koji nema biblijsku podrsku. Sam Isus se krstio kad je imao oko 30 godina.
Zakljucak: krstenje beba je tradicija ili ritual koji nema nikakve veze sa pravim hriscanstvom, dogadjaj koji nije hriscanski princip. Mi nasoj deci ili najblizima kupujemo poklone preko cele gopdine, ne samo jednom za rodjendan. A ti meni ako hoces da posaljes poklon za rodjendan, slobodno i ne samo ti nego bilo ko. Bicu radostan da ga primim. Moj rodjendan ce biti sad 24 marta tako da se nadam poklonima od vas, ali nista od slavlja.

i