BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
Puno toga vi neznate i nerazumijete.![]()
A vi razumete , ajde da cujem onda odgovor sta biratei koga slusate Boga ili ljudi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puno toga vi neznate i nerazumijete.![]()
Reko sam ti kako tumače Bibličari,kritičari,teolozi....ima voma mnogo o tome naveću samo dva:Ne, to nije slučaj, jer autor jevanđelja po Mateju piše da je u pitanju Jakov, a u j. po Luki stoji da je Heli (Ilija).
Srpski jezik to jasno definiše: "sin tasta" = "šurak". Ali to nema nikakve veze ni sa Matej 1:16 ni sa Luka 3:23
Problem je što se na drugim mestima koristi ista reč, i potpuno je nelogično da u istoj rečenici pisac jevanđelja upotrebi dva puta reč "sin", a da pri tom misli da je prvi "sin" šurak a drugi sin zapravo sin, zar ne? Niko ni ne pomišlja na to da je Josif zapravo bio Helijev zet
Logičnije je objašnjenje da Biblija knjiga koju su pisali i prepisivali ljudi, te je došlo do greške.
Uh sada kad bih svje kometrirao zahtevalo bi puno objašnjenja koje su vrjedna više vrjemenena no ja neželim tu jednostavno gubiti moje vrjeme (molim ne ljuti se).Ovih grešaka u genealogiji ima još, evo na primer:
U prvoj Mojsijevoj 10:24 stoji
A Arfaksad rodi Salu, a Sala rodi Evera.
u istoj knjizi 11:12 stoji isto to
A Arfaksad požive trideset i pet godina, i rodi Salu;
Međutim, u Luki 3:35-36 stoji
"...sina Ragavovog, sina Falekovog, sina Everovog, sina Salinog, Sina Kainanovog, sina Arfaksadovog, sina Simovog....."
Odakle sad upade Kainan? Mojsije ga uopšte ne pominje!
Još jedan dokaz da su Bibliju pisali grešni ljudi bez koncentracije.
Srdačan pozdrav,
Vlada.
Da li Bog ima pravo da odlučuje sa nama kako mu je volja, pošto je on TVORAC ?
Ti da napraviš robota, sigurno bi imao pravo odlučivati o njegovoj sudbini.
Definicija shta je loshe je shiroka , postoji i konstruktivna kritika .
Znachi ako se ne slazhemo nismo pozheljni ?
A vi razumete , ajde da cujem onda odgovor sta biratei koga slusate Boga ili ljudi?
Prvo mi odgovori na pitanje: Da li bi ODLUČNO krenuo ubiti svoga sina, kao Abraham, da ti Bog zapovjedi ???
Upravo smo mi prava religija od Boga, jer nam je on na prvom mjestu, te nemjenjamo poslušnost prema njemu za ništa.
Samo vas savjetujem da NE VRIJEĐATE, pošto ste vi na našoj temi kao gosti, i probajte se dostojanstveno i kulturno ponašati. Ja nemam namjeru da se NADMEĆEM I RASPRAVLJAM na način ISPRAZNOG razgovora.![]()
![]()
Prvo mi odgovori na pitanje: Da li bi ODLUČNO krenuo ubiti svoga sina, kao Abraham, da ti Bog zapovjedi ???
Upravo smo mi prava religija od Boga, jer nam je on na prvom mjestu, te nemjenjamo poslušnost prema njemu za ništa.
Ja sam ti vec odgovorio a ti se vrati neki post nazad pa potrazi ,ocekujem odgovor na moje pitanje,
Upravo ti je Vorki objasnio da na osnovu stava prema krvi i prema ratovima mi slusamo Jehovu pre nego coveka, kao i apostoli.
![]()
Bog je uvijek na prvom mjestu, i prije žene i djece.
Znaš koja je prva i najbitnija zapovjed ???
Vi ste "prava religija od Boga" zato što biste pustili svoje dete da iskrvari?!
Ne bismo pustili, ima stotine načina za spašavanje života, no znaš koji je najvažniji način ???
Zasto ga onda ne slusate kada kaze ne ubij?
opet kontriras , tako mozes do besvesti, ja sam odgovorio do sada na svako pitanje , ocekujem i na moja odgovor,
ne radi se o slavljenju rodjendana apostolima , nego o nasoj deci kojima treba radost igra , druzenje , a ne mucenje, zamisli koliko dete ima frustracija zbog toga sto neko slavi rodjendan i druzi se a ono posmatra iz nekog coska kao siroce.
I sus je krsten formalno., jer nije imao greha i to krstenjem vodom za oprastanje grehova, a ovo drugo nase krstenje je i vodom i Duhom svetim i razlikuje se veoma jer, ono jo to sto zapecacuje hriscanina Duhom svetim , i on postaje pravi hriscanin, bez krstenja nema ni spasenja.,
Eto a sada vi.
A, ako bi transfuzija krvi bilo jedino rešenje?
Ako si pravi hriscanin onda ces slediti Bozju volju koju je Isus savrseno demonstrirao dok je bio na zemlji. Znaci ako Isusu Jehova nije zabelezio rodjendan i Isus ga nikad nije pomenuo a jos manje slavio, zasto bih ga ja cestica prasine, slavio? Ko sam ja ili bilo koji nesavrsen covek? Nije ga ni Adam, prvi covek slavio. Zakljucak: rodjendan je slavljenje ljudi, dogadjaj koji nije hriscanski princip.
Krstenje je simbol ili javna objava da sam spreman da vrsim Bozju volju. Kao beba od godinu dana niko od nas nema pojma sta je Bozja volja, besmisleno je i da naglasavam. Jovan Krstitelj je krstio odrasle ljude koji su mogli da razumeju Bozju volju a ne malu decu od godinu dana sto je nehriscanska praksa, ritual koji nema biblijsku podrsku. Sam Isus se krstio kad je imao oko 30 godina.
![]()
I tebi sam postavio pitanje pa nisi odgovorio.
Znaš koji je najsavršeniji način spašavanja života ???
Ako si pravi hriscanin onda ces slediti Bozju volju koju je Isus savrseno demonstrirao dok je bio na zemlji. Znaci ako Isusu Jehova nije zabelezio rodjendan i Isus ga nikad nije pomenuo a jos manje slavio, zasto bih ga ja cestica prasine, slavio? Ko sam ja ili bilo koji nesavrsen covek? Nije ga ni Adam, prvi covek slavio. Zakljucak: rodjendan je slavljenje ljudi, dogadjaj koji nije hriscanski princip.
Krstenje je simbol ili javna objava da sam spreman da vrsim Bozju volju. Kao beba od godinu dana niko od nas nema pojma sta je Bozja volja, besmisleno je i da naglasavam. Jovan Krstitelj je krstio odrasle ljude koji su mogli da razumeju Bozju volju a ne malu decu od godinu dana sto je nehriscanska praksa, ritual koji nema biblijsku podrsku. Sam Isus se krstio kad je imao oko 30 godina.
![]()
U Božijim očima nisi čestica prašine. Njemu si jako bitan, kao i svako od nas.
A, ako bi transfuzija krvi bilo jedino rešenje?
Ne znam, prosvetli me.
буквално живите по СВЕТОМ ПИСМУ, али га буквално не тумачите.![]()
Sale bre ostavi se ćorava posla. Znaš ti vrlo dobro šta znači bukvalno a šta znači razumno.
Ajd sad uzdravlje.