Једноставно провокација

Ma..oni se prave kao da Jugoslavija nije ni postojala. Isto kao sto se ovi iz BIH sada bune sto se sudi za Tuzlansku kolnu. Kao da su tih 100-ak zrtava neki fantomski ljudi neke fantomske drzave.

Mo'z bit' da su virtuelni..kao i mi sto smo ovde sada??!!:eek:

pa toliko je ocito da je SFRJ sloveniji ,hrvatskoj i BIH bila samo usputna stanica....a mi srbi smo bili dovoljno glupi da to dozvolimo i ne vidimo na vreme...a i nisu oni krivi nego nas kralj aleksandar....inace njihov dobrotvor...a oni mu se lepo oduzise sto im omoguci drzavnost i prevede ih na stranu pobednika---ubise ga....a za to su srbi imli mnogo vise razloga...a hrvati da mu parkiraju spomenik odmah do jelacica...ali...????

Ово није истина.
Ја познајем бар петорицу који су припадници националних мањина и
који су остали у Војсци Србије, а данас су пензионери, који живе у Србији, један чак у мом комшилуку.
:rtfm:

Чек бре брате ти од овог очекујеш истину?

A probaj stvari sagledati sa naše strane. Imali smo bljesak,oluju,čudo u Bih,bombardovanje,čudo na Kosmetu i sada šta, jel ikome palo na pamet da podigne spomenih našim žrtvama bilo gde, naravno da nije, čak ni ovim našim vrlim patriotama, e vidiš Hrvati su se dosetili da ipak treba da poštuju svoje žrtve pa su odlučili da traže dozvolu ovde u Srbiji da svojim logoršima podignu spomenik, ako ništa drugo to je vredno poštovanja i naša sramota što svoje postradale ne poštujemo.

Прихватам део твог текста у ком кажеш да Хрвати поштују своје жртве......
Али молим те, наброј ми поименице жртве које су страдале у тим војним затворима, које они назваше ЛОГОРИ. Ја ћу ти именовати двојицу браће стричевића убијених од стране хрватске војске, па чак и имена извршитеља могу да ти дам.
Ово је само љихова прљава игра, како би изједначили жртве из свих ратова
и све злочинце ставили у исти кош.:dash:

Pa ne spamujem, ratni veterani štrajkuju zbog neisplaćenih ratnih dnevnica a Srbija nije ratovala, pa ko je ovde lud?!

ponekad mi se cini da upadnes u temu ko s neba...i skocis na prvog diskutanta sa ciljem da kontriras...niti si se upoznala sa predhodnim diskusijama niti sta slicno...bitno je da kazes nesto po mogucnosti kontra... VETERANI TRAZE RATNE DNEVNICE ZA 99 GODINU...

Прихватам део твог текста у ком кажеш да Хрвати поштују своје жртве......
Али молим те, наброј ми поименице жртве које су страдале у тим војним затворима, које они назваше ЛОГОРИ. Ја ћу ти именовати двојицу браће стричевића убијених од стране хрватске војске, па чак и имена извршитеља могу да ти дам.
Ово је само љихова прљава игра, како би изједначили жртве из свих ратова
и све злочинце ставили у исти кош.:dash:

Znaš, dovoljno je da neko oseti miris logora pa da nosi traume ceo život, ali to nije bio smisao mog posta, smisao je bilo ono što si ti izbegao da komentarišeš a vezano je za naše žrtve i naše poštovanje prema njima.

ponekad mi se cini da upadnes u temu ko s neba...i skocis na prvog diskutanta sa ciljem da kontriras...niti si se upoznala sa predhodnim diskusijama niti sta slicno...bitno je da kazes nesto po mogucnosti kontra... VETERANI TRAZE RATNE DNEVNICE ZA 99 GODINU...

Znaš, dovoljno je da neko oseti miris logora pa da nosi traume ceo život, ali to nije bio smisao mog posta, smisao je bilo ono što si ti izbegao da komentarišeš a vezano je za naše žrtve i naše poštovanje prema njima.

:rtfm: оно горе:rtfm:

Komentarisala sam Bundijev 2.post na ovoj temi, pa ni 99.nismo imali rat koliko ja znam hoću reći nije bio proglašen rat isto kao što nije bio proglašen ni od 90.-95. pa sad ti vidi jel Srbija učestvovala u ratovima ili nije

Poslednja izmena:
Зебрице.
Не бих да се свађамо, само да реално сагледамо ситуацију.
Ево, овде, управо на овом форуму, Хрвати су, рецимо са тобом постигли онај део који су хтели.
Ти кажеш, ДА ПОДИГНУ СПОМЕНИК СВОЈИМ ЛОГОРАШИМА..
Мораш знати једно.
НИКАДА У СРБИЈИ, НИ ВАН СРБИЈЕ, СРБИ НИСУ ИМАЛИ БИЛО КАКВЕ ЛОГОРЕ.
Ово о чему они пишу, су војни затвори, у којима су били ВОЈНИ ЗАРОБЉЕНИЦИ, из само једног разлога. Ако би их пустили, хрватске власти би их одмах враћале назад на фронт. А да ли се тако води рат?
Познајем неколицину, који су се својевољно предали, како би преко црвеног крста из тих затвора отишли у иностранство.
ВЕЛИКА ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ЛОГОРА И ЗАТВОРА.:dash:

Зебрице.
Не бих да се свађамо, само да реално сагледамо ситуацију.
Ево, овде, управо на овом форуму, Хрвати су, рецимо са тобом постигли онај део који су хтели.
Ти кажеш, ДА ПОДИГНУ СПОМЕНИК СВОЈИМ ЛОГОРАШИМА..
Мораш знати једно.
НИКАДА У СРБИЈИ, НИ ВАН СРБИЈЕ, СРБИ НИСУ ИМАЛИ БИЛО КАКВЕ ЛОГОРЕ.
Ово о чему они пишу, су војни затвори, у којима су били ВОЈНИ ЗАРОБЉЕНИЦИ, из само једног разлога. Ако би их пустили, хрватске власти би их одмах враћале назад на фронт. А да ли се тако води рат?
Познајем неколицину, који су се својевољно предали, како би преко црвеног крста из тих затвора отишли у иностранство.
ВЕЛИКА ЈЕ РАЗЛИКА ИЗМЕЂУ ЛОГОРА И ЗАТВОРА.:dash:

Ja sam frapirana ovim, Hrvati samnom postigli šta su hteli, pa na šta ja tebi ličim na neku primitivnu potkupljivu sponzorušu koju može motati kako ko hoće.
Sram te bilo, nisam to od tebe očekivala.
Ovo drugo neću ni da komentarišem i to iz protesta.

Ja sam frapirana ovim, Hrvati samnom postigli šta su hteli, pa na šta ja tebi ličim na neku primitivnu potkupljivu sponzorušu koju može motati kako ko hoće.
Sram te bilo, nisam to od tebe očekivala.
Ovo drugo neću ni da komentarišem i to iz protesta.
Ти јако добро знаш, да сам имао намеру да ти пришијем те епитете, које си сама написала, да би то учинио без околишења.
Не , то ми није била, намера, хтео сам само једну нормалну комуникацију, како би те уверио у перфидност Хрвата, који користе, људе попут тебе, космополите, оне који то нису видели својим очима, како би ИЗБАЦИЛИ У ПРВИ ПЛАН * СВОЈУ СТВАР*
А сад те молим да ми напишеш разлику између ВОЈНОГ ЗАТВОРА и ЛОГОРА.

Ти јако добро знаш, да сам имао намеру да ти пришијем те епитете, које си сама написала, да би то учинио без околишења.
Не , то ми није била, намера, хтео сам само једну нормалну комуникацију, како би те уверио у перфидност Хрвата, који користе, људе попут тебе, космополите, оне који то нису видели својим очима, како би ИЗБАЦИЛИ У ПРВИ ПЛАН * СВОЈУ СТВАР*
А сад те молим да ми напишеш разлику између ВОЈНОГ ЗАТВОРА и ЛОГОРА.
Ma mene ne može niko da iskoristi za svoju ideju, ja sam čovek koji misli svojom glavom. Ne treba mi televizijski blesimetar da bi umela da kažem šta mislim.

Ma mene ne može niko da iskoristi za svoju ideju, ja sam čovek koji misli svojom glavom. Ne treba mi televizijski blesimetar da bi umela da kažem šta mislim.

Поштујем то.
А сад молим те реци ми
Ако не имена, барем број Хрвата настрадалим у ЛОГОРИМА у Србији
и која је разлика између ЛОГОРА и ВОЈНОГ ЗАТВОРА?
:dash:

http://www.dnevnik.co.yu/node/8479

Поредити заробљенички логор у коме је ЈНА држала војне заробљенике са концентрационим логорима је ужасна превара.И још провокативбо прича да долази ради неког помирења? Ккавог бре помирења са грађанима Србије ?
Они треба да се помире са Србима које су протерали из Хрватске и из РСК
Ова особа мора бити перснона нон грата у Србији

E baš sam ja poznata svađalica, malo malo pa me banuju zbog svađe, daj ne lupetaj, prihvati jednom da i ja mogu da budem u pravu iako sam žensko.

Ovo je tema molim pisati o njoj ,tema o nepoštovanju naših žrtava od strane naših sugrađana već postoji ,ja sam je otvorio pre mnogo dana

Back