Једноставно провокација

То је комплекс кривице ,знаш оно "Ја сам лош а онда мора да су и други"
Ne bih rekao.Pre mislim da je to posledica toga što su u ratovima oni bili ubice i lopovi i nisu pretrpeli dovoljna razaranja i žrtve da se okrenu sebi.Zato sada misle da tužbama mogu da opljačkaju Srbiju i dobiju neku odštetu.Bar da pokušaju pošto je otet novac najslađi.

Vidiš ti to!
Srbija je u stvari ugostila ratne zarobljenike, a ne zatočila!
Pošto nije bila u ratu, nije imala razloga da ikoga liši slobode iz drugih republika!

Jesu nezahvalni ti veterani i bivši logoraši! :D

Umjesto da se zahvale na gostoprimstvu, oni ocrnjuju i spominju nekakve logore, mučenja, ubijanja i šta-ti-ja-znam!
Gomna! :mrgreen:

Ajmo ovako>Gdje je Jugoslavija?S kim je ona ratovala(mislim na SFRJ).Ps si nesto mislim, ako je ratovala HR sa SR ili BiH, a sve su bije dijelovi SFRJ ko je tu kog?Pustimo mi priznavanja drzavica od USA,EU i ostalih.Ajmo malo na medjunarodno pravo.

Ne bih rekao.Pre mislim da je to posledica toga što su u ratovima oni bili ubice i lopovi i nisu pretrpeli dovoljna razaranja i žrtve da se okrenu sebi.Zato sada misle da tužbama mogu da opljačkaju Srbiju i dobiju neku odštetu.Bar da pokušaju pošto je otet novac najslađi.

Могуће Мишони ,могуће углвно како год знам да се од њих ничем добром немош надати. А њихово мантрање о Србима ми личи на онај стари "Дете па нисам ти ја крив што си Хрват"

Могуће Мишони ,могуће углвно како год знам да се од њих ничем добром немош надати. А њихово мантрање о Србима ми личи на онај стари "Дете па нисам ти ја крив што си Хрват"
Čim počnu da pričaju besmislice smišljaju neku podlost.

Ajmo ovako>Gdje je Jugoslavija?S kim je ona ratovala(mislim na SFRJ).Ps si nesto mislim, ako je ratovala HR sa SR ili BiH, a sve su bije dijelovi SFRJ ko je tu kog?Pustimo mi priznavanja drzavica od USA,EU i ostalih.Ajmo malo na medjunarodno pravo.

Ma..oni se prave kao da Jugoslavija nije ni postojala. Isto kao sto se ovi iz BIH sada bune sto se sudi za Tuzlansku kolnu. Kao da su tih 100-ak zrtava neki fantomski ljudi neke fantomske drzave.

Mo'z bit' da su virtuelni..kao i mi sto smo ovde sada??!!:eek:

Sve je to zato što imamo političare jadnike i paćenike i nije ih briga šta se dešava nego im je samo važno da se nafatiraju para.Inače,vrlo bi lako bilo izaći sa Hrvatima na kraj,zabraniti sve te idiotske provokacije i stopirati gomilu ''poslova'' koji ne donose pare Srbiji nego samo njima.Vrlo brzo bi se oni opametili i prestali da s*** po Srbiji.

A šta očekuješ od njih kada i oni smatraju da Srbija nije učestvovala u ratu pa samim time nema šta da se meša oko pitanja unesrećinih

bilo je tih prihvatnih centarau vojvodini u pocetku
posle su zarobljenici prebacvani u zatvore,one regularne
najvise i najcesce u niski
bar je tu bilo najvise vukovarskih zarobljenika,pripadnika 204.

uistinu jeste bilo mnogo mnogo prebijanja i maltretiranja za vreme boravka u nisu,cuvali su ih podoficiri i ugovorci vojne policije
razmenjeni su potom......mislim da je bilo i nesto smrtnih slucajeva usled prebijanja

bilo je tih prihvatnih centarau vojvodini u pocetku
posle su zarobljenici prebacvani u zatvore,one regularne
najvise i najcesce u niski
bar je tu bilo najvise vukovarskih zarobljenika,pripadnika 204.

uistinu jeste bilo mnogo mnogo prebijanja i maltretiranja za vreme boravka u nisu,cuvali su ih podoficiri i ugovorci vojne policije
razmenjeni su potom......mislim da je bilo i nesto smrtnih slucajeva usled prebijanja

коректно

Не па нешто је дефинитивно постојало, али шта је то било искрено не знам! Плашим се да се иза овог крије подвала којом се пуца на много више циљеве. Мислим да су ова господа и тужила Србију због тих "логора" - али искрено немам информација па да не лупам!
Мада да не будем баш много злурад - али искрено мислим да им је много боље што их је ЈНА заробила и повела у своје сабирне центре него да их је оставила територијалцима на "старање"!

pa valjda se zna u medjunarodnom pravu sta je logor a sta zatvor...ili vojni zatvor...

Trebaš uzeti u obzir i to da je JNA čim je zaratilo očistila svoje redove od gotovo svih Hrvata i Slovenaca. :rtfm:

Ово није истина.
Ја познајем бар петорицу који су припадници националних мањина и
који су остали у Војсци Србије, а данас су пензионери, који живе у Србији, један чак у мом комшилуку.
:rtfm:

Poslednja izmena:
Lud je onaj ko ima posla sa Hrvatima po sopstvenom izboru.

A probaj stvari sagledati sa naše strane. Imali smo bljesak,oluju,čudo u Bih,bombardovanje,čudo na Kosmetu i sada šta, jel ikome palo na pamet da podigne spomenih našim žrtvama bilo gde, naravno da nije, čak ni ovim našim vrlim patriotama, e vidiš Hrvati su se dosetili da ipak treba da poštuju svoje žrtve pa su odlučili da traže dozvolu ovde u Srbiji da svojim logoršima podignu spomenik, ako ništa drugo to je vredno poštovanja i naša sramota što svoje postradale ne poštujemo.

Ово није истина.
Ја познајем бар петорицу који су припадници националних мањина и
који су остали у Војсци Србије, а данас су пензионери, који живе у Србији, један чак у мом комшилуку.
:rtfm:
Pa ja sam odavno konstatovao da Ljuba laže a i bolje je informisan od ostalih Hrvata pošto ima brata u BG-u.

Back