Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.282
jer ja nekako, sa najbližima se najviše svađam, ali uvek znam koliko mi znače
i već sledećeg trenutka mogu sve normalno
dok on vuče te repove jako dugo
Neću da ti tupim ni o čemu drugom, samo da kažem da sam imala dugogodišnje iskustvo sa osobom koja ne ume da se svađa, pored koje sam ja prestala da se svađam, zato što je na moje svađe i prepirke reagovao.. pa, čudno... tačnije, nije umeo da se postavi...
Njemu je svaka svađa bila kao omanja smrt naše veze a meni jednostavno kao razmena mišljenja.. uvek ih je strašno dramatično doživljavao..
Nije tu bilo ni teških reči ni pod*ebavanja, ni ničega... bukvalno razmena mišljenja (oko kojih se naravno nismo slagali, ili čak i jesmo ali nismo znali da prezentujemo kako valja).. ali je njemu to jako teško padalo, dok bih ja kroz dve minute ili najviše dva sata mogla potpuno normalno da nastavim dalje...
Da bismo vremenom došli do toga da se ja plašim da bilo šta potegnem da on ne bi shvatio pogrešno... i eto.. mrtva komunikacija, problemi se rešavaju na silu a ne sa zadovoljstvom, jedno za drugim i shvatiš da si se promenio skroz i da ne možeš više tako..
I onda ne vrede više nikakve ljubavi jer uvidiš da jedina ljubav bez koje ne možeš i jedina osoba bez koje ne možeš si ti.... i da sebe moraš najviše čuvati...
Elem, nećem da ti tupim i da kažem šta i kako, svi smo mi posebni i zasebni sklopovi različitih emocija, mišljenja, navika, želja i snova...
Samo iz iskustva, kao stara koka dobra juha, da ti kažem da je komunikacija najbitnija... i da ne smeš da se plašiš da izneseš svoje mišljenje, pa makar bila i u krivu... zato rasprave i postoje... da bismo se bolje shvatili i upoznali i razumeli...
Baš kao i smeh i šala i ljubav i sve...

Na tebi je da biras sta hoces i za sta se boris i ako oboje hocete da nesto bude bice a ako se ti tripujes sto je on takav ili onakav i sto on moze da raskine pa ostavi tebe i jos ti sto drugarica time puni glavu,pa se istripujes pa ti raskines prva, od toga onda nema nista.
 Na tebi je da biras sta hoces i za sta se boris i ako oboje hocete da nesto bude bice a ako se ti tripujes sto je on takav ili onakav i sto on moze da raskine pa ostavi tebe i jos ti sto drugarica time puni glavu,pa se istripujes pa ti raskines prva, od toga onda nema nista.

Бајке се увек завршавају тако што принц и принцеза јашу на белом коњу ка заласку сунца....''и живели су срећно до краја живота'''...
 Бајке се увек завршавају тако што принц и принцеза јашу на белом коњу ка заласку сунца....''и живели су срећно до краја живота'''... ....а бајке нам не кажу да принцеза хистерише сваки пут у ПМС и да принц оставља прљаве чарапе на сред собе....
....а бајке нам не кажу да принцеза хистерише сваки пут у ПМС и да принц оставља прљаве чарапе на сред собе....

)
)