Edmund
Poznat
- Poruka
- 9.262
Имам срце од дрвета тако да... не знам да ли умем да волим, некако не верујем да ће доћи до љубави али верујем у љубав
оно... има тога сигурно
оно... има тога сигурно
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve si skapiraoТо је исправно, волети на другачији, одраслији и разумнији начин
Имам срце од дрвета тако да... не знам да ли умем да волим, некако не верујем да ће доћи до љубави али верујем у љубав
оно... има тога сигурно
Svakog ljubim istim žaromу животу. Или не?
Има ли овде кога да је волео више од једанпут?
Да не залазимо у разлоге зашто није потрајало заувек, само ме занима да ли сте волели више пута.
@Pešadinac ми даде идеју, па може и да се очитује на теми.
Sve si skapirao
![]()
desibretiНаравно
Те будалаштине, то више није за мене није ни онтолошки ни верски ни филозофски, а ни физиолошки
Човек се мења, па нека мења сопствено схватање и разумевање љубави кроз време, туђих промена и контекста
Samo jednom istinito, iskreno i svim srcem.
Posle dolaze varijacije na temu (ako ih uopste bude).
Jer, mora se nastaviti ziveti.
A sta radimo posle prave ljubavi? Trazimo narednu da bi je nazvali pravom, tako i sa sledecom i dalje..
Jedan je oziljak od prave ljubavi.
Ne razumem.Мораш себе натерати на нов живот, јер си и ти нова иако стариш и гомилаш љубавна искуства
mozak i srce nuzno ne pucaju u isto vreme,borim se uvek da razum bude prisutan i u prisustvu dusevnog bola,Jednom se možda završava kod neuropsihijatra, ali se posle naučiš kako da hendluješ toliko emocija i ne moraš tamo da ideš
![]()
zavisi od osobe do osobe.No, možeš isto ili više da voliš.
to je vec prijateljska,bratska vezaNe razumem.
Ocigledno nisi shvatio da sam u emotivnoj vezi skoro dve decenije.
Додаћу да је човек дефинитивно друштвено биће, није калабрисан да буде сам. Може али није потпун, зато постоји механизам у нама који изгубљену љубав ушушка у нама и остави простора за нову.
Е, али није исто? Различити људи нам пријају у различитим периодима живота.Posle naredni put slično
Pa naredni put slično
...
Е, али није исто? Различити људи нам пријају у различитим периодима живота.
На другачије начине волимо, другачије нас воле.
Mislim da bi za tu situaciju kolega @Stojkov Menidjer postavio ovakvu pesničku mudrost:Da, ja kad se setim kad sam imala 20 i kusur i prva prava velika ljubav.. iznevereno poverenje, lomovi, krenemo pa raskidamo i itd. Pa kada se sve završilo mislila sam nikad više neću tako voleti, nikad više niko neće bti tako pametan haha /što je možda i tačno, ali je postalo totalno nebitno/... Samo kad se setim
Posle naredni put slično
Pa naredni put slično
...
haha
StarimoЕ, али није исто? Различити људи нам пријају у различитим периодима живота.
На другачије начине волимо, другачије нас воле.
Хмм, како коStarimo
Хмм, како ко![]()
... i ljubim dobre, ljubim lake
neke prave, a neke ne
i sve su vile, ma sve su kraljice
i sve su nevažne
naspram nje...
тај моменат не мора код свих људи да буде у раној младости. има тога код неких и у 35ој...
Djole je znao, to je taj momenat o kom sam pricala tj. pokusala da pricam...