Једном се само воли...

у животу. Или не?
Има ли овде кога да је волео више од једанпут?
Да не залазимо у разлоге зашто није потрајало заувек, само ме занима да ли сте волели више пута.
@Pešadinac ми даде идеју, па може и да се очитује на теми.
Svakog ljubim istim žarom
nema kod mene ništa polovično

Sve si skapirao
:pivce:

Наравно

Те будалаштине, то више није за мене није ни онтолошки ни верски ни филозофски, а ни физиолошки

Човек се мења, па нека мења сопствено схватање и разумевање љубави кроз време, туђих промена и контекста

Наравно

Те будалаштине, то више није за мене није ни онтолошки ни верски ни филозофски, а ни физиолошки

Човек се мења, па нека мења сопствено схватање и разумевање љубави кроз време, туђих промена и контекста
desibreti:heart:

Samo jednom istinito, iskreno i svim srcem.
Posle dolaze varijacije na temu (ako ih uopste bude).

Jer, mora se nastaviti ziveti.
A sta radimo posle prave ljubavi? Trazimo narednu da bi je nazvali pravom, tako i sa sledecom i dalje..

Jedan je oziljak od prave ljubavi.

Samo jednom istinito, iskreno i svim srcem.
Posle dolaze varijacije na temu (ako ih uopste bude).

Jer, mora se nastaviti ziveti.
A sta radimo posle prave ljubavi? Trazimo narednu da bi je nazvali pravom, tako i sa sledecom i dalje..

Jedan je oziljak od prave ljubavi.

Мораш себе натерати на нов живот, јер си и ти нова иако стариш и гомилаш љубавна искуства

Додаћу да је човек дефинитивно друштвено биће, није калабрисан да буде сам. Може али није потпун, зато постоји механизам у нама који изгубљену љубав ушушка у нама и остави простора за нову.

Додаћу да је човек дефинитивно друштвено биће, није калабрисан да буде сам. Може али није потпун, зато постоји механизам у нама који изгубљену љубав ушушка у нама и остави простора за нову.

Da, ja kad se setim kad sam imala 20 i kusur i prva prava velika ljubav.. iznevereno poverenje, lomovi, krenemo pa raskidamo i itd. Pa kada se sve završilo mislila sam nikad više neću tako voleti, nikad više niko neće bti tako pametan haha /što je možda i tačno, ali je postalo totalno nebitno/... Samo kad se setim

Posle naredni put slično
Pa naredni put slično
...
haha

Е, али није исто? Различити људи нам пријају у различитим периодима живота.
На другачије начине волимо, другачије нас воле.

baš tako

Recimo tada davno, takva osoba da se sada pojavi baš zato što sam to prevazišla ja bih rekla ma ne dolaziš u obzir.. Tada mi je bilo bitno autoritet, veliko znanje, recitovanje na francuskom, da možemo da pričamo o filozofiji, knjigama itd... Još par takvih je posle bilo

Onda sasvim nova faza, sada je bitno da se vozimo na rolerima, da nije knjiški moljac, da putujemo, vozimo se motorom po plažama.. Divan je i taj, sex je odličan itd

Posle ovaj je introvertan kao ja, razumemo se, zaspimo zajedno uz vajber itd

Zatim, ima jako lepo telo, miris je tako prijatan, kapiramo se u seksu kao nikada pre itd

Stalno nešto drugo, stalno se menja, vrti,...

Da, ja kad se setim kad sam imala 20 i kusur i prva prava velika ljubav.. iznevereno poverenje, lomovi, krenemo pa raskidamo i itd. Pa kada se sve završilo mislila sam nikad više neću tako voleti, nikad više niko neće bti tako pametan haha /što je možda i tačno, ali je postalo totalno nebitno/... Samo kad se setim

Posle naredni put slično
Pa naredni put slično
...
haha
Mislim da bi za tu situaciju kolega @Stojkov Menidjer postavio ovakvu pesničku mudrost:

Za mene ti je ljubav zabranjeni grad
A mnogo sam ih, brate, ja srušila do sad
Voli me, voli

A ti mi na to kažeš "Idi pa se leči"
Sve je jasno, samo istina se krije
Bolelo je kao da si prvi
Sad mi nije, ništa mi nije

До 22-23 године може да се осети нека љубав, вољење и зацопаност, а после тога је све сексуална и умна привлачност што се погрешно тумачи љубављу. Ја сам апсолутно изгорео за емоције које сам имао у раној младости.....такву врсту сензација сигурно никад више нећу доживети. Јбг тело је сат, а тај сат откуцава

Back