- Poruka
 - 19.177

A jel ti smeta to da opet volis svim srcem?Razmisljala sam dosta o tome, nije to usiljenost, licnost nema veze sa time..neki ljudi pamte mnogo duze i intenzivnije..
...to je i moja karma...
Meni ne.
A isto pamtim, isto osecam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel ti smeta to da opet volis svim srcem?Razmisljala sam dosta o tome, nije to usiljenost, licnost nema veze sa time..neki ljudi pamte mnogo duze i intenzivnije..
...to je i moja karma...
Šalu nastranu
Neam pojma
Zavisi od texture duše i nečije srži![]()

Razmisljala sam dosta o tome, nije to usiljenost, licnost nema veze sa time..neki ljudi pamte mnogo duze i intenzivnije..
...to je i moja karma...
Was???A smejes se kad sklapam
Trazices mi savet jos![]()
Kako mozes znati to ukoliko tvrdis da SADA volis svoju zenu?A jel ti smeta to da opet volis svim srcem?
Meni ne.
Nisi spavaoЛичност која стагнира и не развија се остаје у потрази за истом поновљеном декаденцијом

Kako mozes znati to ukoliko tvrdis da SADA volis svoju zenu?
Ne bi mi smetalo ali...ne mogu silom srce da nateram da ubrza...A jel ti smeta to da opet volis svim srcem?
Meni ne.

Nisi spavao![]()

Kako mozes znati da mozes voleti opet?Ne razumem pitanje.
Sta "kako mogu znati"?
Ne bi mi smetalo ali...ne mogu silom srce da nateram da ubrza...
Razum preovlada istog momenta kad i pomislim da ga prevarim...![]()

Pisi racionalnije i postupacu drugacije ...Ај, бре Стално нешто кењаш по мени...
Па докле више тог ресантимана и комплекса...![]()
Kako mozes znati da mozes voleti opet?
To mi lici kao da si jos sutradan spreman za novu avanturu, a danas pises svoju zenu svim srcem volis?
...mislim da kad je ljubav u pitanju, licnost nije nesto sto se menja...Личност која стагнира и не развија се остаје у потрази за истом поновљеном декаденцијом

Ne bi mi smetalo ali...ne mogu silom srce da nateram da ubrza...
Razum preovlada istog momenta kad i pomislim da ga prevarim...![]()
Ljubav nije matematicka jednacina.Zato jer sam voleo ranije i evo, volim opet.
Takav nacin zakljucivanja se zove indukcija.
Sad, to ne znaci da bih zavoleo opet odmah. Ko zna koliko bi vremena proslo.
A mozda i ne bih vise, ko to zna. Mozda bi me stigle godine, nisam vise u cvetu mladosti.
Ali verujem. To je vera.
Verujem da mogu da volim dok sam živ.
I to baš baš jako da volim.
Jer šta je svrha života ako ne ljubav?
...mislim da kad je ljubav u pitanju, licnost nije nesto sto se menja...
Moja se licnost u svim ostalim oblastima menjala, prilagodjavala, bunila ali kad je ljubav u pitanju mrka kapa...![]()
Zato i jeste lepaLjubav nije matematicka jednacina.
Nekad nema resenja.

Ostaviti, otici, zaboraviti, okrenuti novi list?
Ne. Uglavnom smo se sporazumno razilazili ili su me one ostavljale.Tako si radio?
Znam. Sve. Do detalja.A one? Znas li sta je sa njima bilo?
Da li te interesuje?
Tema je kompleksnija.
Dve nepoznate (samo), a ti resavas jednu.
Zato i jeste lepa
Ne. Uglavnom smo se sporazumno razilazili ili su me one ostavljale.
Znam. Sve. Do detalja.
Ne rešavam nijednu. Živim.

Ja to ne dozivljavam tako..kad dozivis i probas tu fatalnu ljubav svaki sledeci pokusaj je ustvari potraga za istim obrascemДовољно је само да ти се мало промени физиологија за 20 година и нећеш исто емотивно реаговати на исти ситуацију.
Mislim da je to u tvojij glavi, i mislim da te takvo uverenje sputava. Taj fatalni he verovatno nasao novu fatalnu, a ti zaglavila u prošlostiJa to ne dozivljavam tako..kad dozivis i probas tu fatalnu ljubav svaki sledeci pokusaj je ustvari potraga za istim obrascem
koji te je odveo u...ne znam kako to da nazovem, recimo...katarzu?..![]()
Ne, ne, ne Luka, fizicki me nista ne sputava i nije uopste On u pitanju, boli me stikla dal je nasao i sta je nasao..Mislim da je to u tvojij glavi, i mislim da te takvo uverenje sputava. Taj fatalni he verovatno nasao novu fatalnu, a ti zaglavila u prošlosti