Једном се само воли...

Matematičko DA, jednom.
Ali, nije važno da li je ljubav bila savršena, važno je da li je bila stvarna. Svaki trenutak koji dopustiš da te dotakne, ostaje zauvek; smeh o kome niste razmišljali, poglede koje niste planirali, zagrljaji koji su trajali neko vreme, ali vrede zauvek.
Ne dopustite da dani prođu kao jednostavno odbrojavanje, napravite od njih priče za pamćenje.
Bez obzira što je ona prava ljubav izgubljena, niko ne može ukrasti trenutke koje ste proživeli u potpunosti.

Kako mozes znati da mozes voleti opet?
To mi lici kao da si jos sutradan spreman za novu avanturu, a danas pises svoju zenu svim srcem volis?

Zato jer sam voleo ranije i evo, volim opet.
Takav nacin zakljucivanja se zove indukcija.

Sad, to ne znaci da bih zavoleo opet odmah. Ko zna koliko bi vremena proslo.
A mozda i ne bih vise, ko to zna. Mozda bi me stigle godine, nisam vise u cvetu mladosti.

Ali verujem. To je vera.
Verujem da mogu da volim dok sam živ.
I to baš baš jako da volim.

Jer šta je svrha života ako ne ljubav?

Личност која стагнира и не развија се остаје у потрази за истом поновљеном декаденцијом
...mislim da kad je ljubav u pitanju, licnost nije nesto sto se menja...
Moja se licnost u svim ostalim oblastima menjala, prilagodjavala, bunila ali kad je ljubav u pitanju mrka kapa...:lol:

Ne bi mi smetalo ali...ne mogu silom srce da nateram da ubrza...
Razum preovlada istog momenta kad i pomislim da ga prevarim...:lol:

Укалупљеност не може произвести исте емоције.

Промена контекста, личности, па и физиологије, захтева разбијање претходног схватања калупа.

Ко је у тим динамичким променама, требао би у другом контексту на другом месту, времену, са сопственим другим развијенијим ипостасом, мудрости и способности да проживљава интензивнија осећања.

Од претходног Калупа љубави нема ништа

Zato jer sam voleo ranije i evo, volim opet.
Takav nacin zakljucivanja se zove indukcija.

Sad, to ne znaci da bih zavoleo opet odmah. Ko zna koliko bi vremena proslo.
A mozda i ne bih vise, ko to zna. Mozda bi me stigle godine, nisam vise u cvetu mladosti.

Ali verujem. To je vera.
Verujem da mogu da volim dok sam živ.
I to baš baš jako da volim.

Jer šta je svrha života ako ne ljubav?
Ljubav nije matematicka jednacina.
Nekad nema resenja.

Ostaviti, otici, zaboraviti, okrenuti novi list?
Tako si radio?
A one? Znas li sta je sa njima bilo?
Da li te interesuje?
Tema je kompleksnija.

Dve nepoznate (samo), a ti resavas jednu.

...mislim da kad je ljubav u pitanju, licnost nije nesto sto se menja...
Moja se licnost u svim ostalim oblastima menjala, prilagodjavala, bunila ali kad je ljubav u pitanju mrka kapa...:lol:

Довољно је само да ти се мало промени физиологија за 20 година и нећеш исто емотивно реаговати на исти ситуацију.

Ljubav nije matematicka jednacina.
Nekad nema resenja.
Zato i jeste lepa :)
Ostaviti, otici, zaboraviti, okrenuti novi list?
Ne. Uglavnom smo se sporazumno razilazili ili su me one ostavljale.
A one? Znas li sta je sa njima bilo?
Da li te interesuje?
Znam. Sve. Do detalja.
Tema je kompleksnija.

Dve nepoznate (samo), a ti resavas jednu.

Ne rešavam nijednu. Živim.

Довољно је само да ти се мало промени физиологија за 20 година и нећеш исто емотивно реаговати на исти ситуацију.
Ja to ne dozivljavam tako..kad dozivis i probas tu fatalnu ljubav svaki sledeci pokusaj je ustvari potraga za istim obrascem
koji te je odveo u...ne znam kako to da nazovem, recimo...katarzu?..:D

Ja to ne dozivljavam tako..kad dozivis i probas tu fatalnu ljubav svaki sledeci pokusaj je ustvari potraga za istim obrascem
koji te je odveo u...ne znam kako to da nazovem, recimo...katarzu?..:D
Mislim da je to u tvojij glavi, i mislim da te takvo uverenje sputava. Taj fatalni he verovatno nasao novu fatalnu, a ti zaglavila u prošlosti

Mislim da je to u tvojij glavi, i mislim da te takvo uverenje sputava. Taj fatalni he verovatno nasao novu fatalnu, a ti zaglavila u prošlosti
Ne, ne, ne Luka, fizicki me nista ne sputava i nije uopste On u pitanju, boli me stikla dal je nasao i sta je nasao..
..u pitanju sam Ja, moj osecaj, moja potraga za tim fatalnim elementom da bih mogla da kazem, ponovila se ljubav
ili rodila se nova ljubav u mom srcetu...:D
Jes malo komplikovano sve to...:lol:

Poslednja izmena:
"Svaki put kao da ništa pre nije bilo." reče Paula i kod mene je tako.

Sve što se završilo kao da nije ni postojalo, barem u emotivnom smislu.
Nisam nostalgična, sa razlogom je nečemu bio kraj.
Ne volim niti sam volela da gorim, da peče da boli...Volim nežan plamen što ne pali već titra nežno, u skladu i harmoniji, toplinu koja dugo greje kao večni zagrljaj.

Back