Jedno pitanje...7. kuca?

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa Astro...ovo ste pogodili kao da se poznajemo...
Zaista...
Pravo u srz problema...zaista je bilo tako, i zaista je sada ,.....hm....ne znam sta da kazem...samo se pitam kada ce i da li ce prestati...tj. da li cu se iskobeljati iz svega ...
Sto se novca tice , nadam se da ste u pravu...

Uh...verujem da sam pogresno razumela....Nestrpljiva po prirodi..pa i brzo citam...
Elem....htedoh reci, meni su se do 30te desavale "vazne" i lepe stvari na privatnom planu....Nikada nije bilo dosadno i nikada se nisam osecal;a nevoljenom...Ne znam,valjda sam imala srece.
Nakon toga , sve prestaje....u necemu sam sto ni na sta ne lici....a u tu vezu sam usla bas u 30toj....ubila sam samu sebe u pojam i ne umem iz toga da se iskobeljam...a znam da ipak " ja to mogu malo bolje"...Temperamentne sam prirode i gusi me sve ovo ...Pristajem na kompromis koji je neverovatan....Gusim svoju pravu prirodu...Potpuno sam se posvetila poslu tj. nekim " duhovnim sverama" samo da na to ne mislim....Ignorisem problem...evidentno je...a vreme prolazi...
Da li se ikojim slucajem negde nazire....u zvezdama....sretnije ljubavno razdoblje...?
Hvala.

DjuraMornar:
e da vidi chuda, kao da je saturn iz raka u tih par godina kvadrirao i tvoje 1. polje (promene na licnom planu) i skoro sve licne planete (morao je korigovati veci deo tvojih navika i zivotnih oblasti. pritom je napravio ono sto je prvi saturnov povratak (sto prezivljavaju svi od 28 do 32 - a zove se sazrevanje). elementarno, wotsone, elementarno.

DjuraMornar:
Sto se novca tice, nadam se da ste u pravu...
eh, to je vec pitanje jer vladar tvog novca jeste mars u padu, koji ide u aplikaciju sa uranom, pa su to pre svega pokazatelji da novac stize naglo, ali jos brze odlazi pa ti nemas utisak posedovanja. i sta jos imamo u 2. polju? merkur (mali novac) u skorpionu - bojim se da tvoji natalni polozaji ne podrzavaju nesto sto bi prognoze donele. ali obecanje i lepa rec uvek obraduju coveka, neki kazu "treba dati nadu" jer tako svako tumacenje zvuci uverljivije.

evo, samo cu ti reci kako ova situacija meni izgleda, ako ti ne smeta sto upadam :)
vladar tvog asc i sunca je venera u sedistu i na asc-u (to govori vise o tebi samoj - stabilnost, sigurnost u sebe - ko bi rekao da je to jedna kolebljiva vaga).
vladar tvog 7 polja je mars koji je u padu i, eto, aplicira uranu... pojavi se on, bude savrsen, tako neobican i sasvim drugaciji od svih ranijih... i od tog slabog marsa slede razocarenja - ona dolaze vremenom, pa se pokusava sve resiti tim razumevanjem i prijateljskim odnosom... ali ti hoces LJubav, i tada pocinje problem. neko mora pobeci, cini se da su u tome uvek oni nekako brzi jer ti samo izrazavas svoj stav, svoje zelje a to kao da plasi. nisi ni meka na recima, vec umes da kazes veoma jasno sta ti smeta - nakon sto to dobro definises a za to treba vremena.

i da, kad pogledam malo bolje, tvoj mesec jeste u sedistu, to opet tebi u prilog ide ali je i u kvadratu sa plutonom koji je veoma blizu tvog asc-a, to je jedan od veoma teskih aspekata za brak i partnerstvo uopste. ti si tip skorpiona, iako dupla vaga ko te ne poznaje mozda poveruje u to treptanje okicama ali ne zadugo.

Sve je to manje vise tacno ...sa tomm razlikom sto sam do sada uvek ja bila ta koja je " bezala"...ali ovog puta...nikako da pobegnem....a losiju vezu u zivotu nisam imala...On je ok, dobar...sve je to ok...ali....Bas se osecam ...hm...ko u nekom medjuprostoru...ni tamo ni ovamo...

Pa ima li zaboga iceg dobrog u toj mojoj karti....ili mi astrolozi govore lepe stvari samo da bi zvucali "uverljivije"?
Nisam valjda dotle dosla...
A sto se " treptanja" tice...tu si omanula...Nisam takav tip...i ako me ista nervira , to su onda osobe koje afektiraju...i " trepcu" izigravajuci " nevinost bez zastite"....jojojojjjjjjjj
:)
Mady ....

prva jaka veza je cista strast koja je vremenom izgubila na snazi, druga je obojena strastima, treca je bila super, skoro ono sto zelis ali avaj... cetvrta bi trebala biti nagla, brza i luda i napokon je to neko jako slican tebi, ko potpuno razume sta zelis.
period za taj brak... pa eto naredni solarni povratak od rodjendana 2007. ti vec aktivira polje braka, bas slabim marsom na tvom mesecu i ponovo trigon merkur - a i sunce je u 1. i progresivni mesec o kom ste govorile vec je vec od avgusta 2007. u znaku vage a to znaci da je prica o toj vezi/braku vrlo aktuelna. ALI moras shvatiti da su partneri u tvom zivotu dosta slabiji, ti si sunce u 1.(ti si volja i odgovornost, snaga - muskarac svog braka?), iako venera na asc-u ne zaboravi da si ti venera/pluton konjunkcija.
vladar tvog supruga je mars u vagi i kvadratu sa saturnom, mukica. slabiji je po osnovnom polozaju jer je u padu, i dolazi ti u 1. polje, kao da nema nade osim u tebe. ako ti ne budes drzala konce tog braka, ako ti budes kolebljiva i cim postanes nesigurna svemu je ...

pa treba da pogledas sebe malo bolje na prvom sastanku, kako si fina i slatka, kako milozvucna i tiha. posle padaju maske i ok, sa venera/plutonom na asc-u neces biti uvek takva ali tako te drugi vide u startu.

jojjj djuro, kakav tip, pa on odgovara svemu sto tebi treba ali nema snage iako se trudi, vidi se... i trebaju mu venera i mesec - jaka zena, ali ovo je veza koja se moze nazvati "krpljenje identiteta" suvise ste slicni - ne znam kako bi ti mogla sa ovako nekim da zivis godinama, bojim se da bi to ubrzo preraslo u sado-mazo igre - ti ga mucis, njega boli, ali tako shvata koliko te voli i tako ovo postaje sve grublja i grublja igra... bavicemo se malo detaljnije ovim uporednim. a i volela bih da nesto i drugi dodaju, ne bezim od toga da ti tumacim ali da ne bude da sam ja sam potpuno preuzela ovde i "zauzela busiju"... ima i drugih vestih i sposobnih, a ja cu ti reci sta mislim i kako to meni izgleda.
jel moze tako?

Naravno-dogovoreno.
Mady...samo da dodam...
mi smo slicni...hm...da...imamo ista interesovanja, pogled na svet,ljude...iste kriterijume vrednosti....ali nista vise dalje od toga....ja sam nervcik...sa taktom ali nervcik...temeperament....On je totalna flegma...
Ja sam "vatra" on je led....ne zelim da zvucim pretenciozno sa ovim " vatra"....Nadam se da razumes sta sam htela reci...

Ja bih sve do " srzi"...on ne zeli da se "opterecuje nevaznim stvarima"....
Ja volim da razgovaram.....on je povucen i cutao bi danima...to mu je ok...
Joojjj...mogla bih do sutra...

DjuraMornar:
Zaista...
Pravo u srz problema...zaista je bilo tako, i zaista je sada ,.....hm....ne znam sta da kazem...samo se pitam kada ce i da li ce prestati...tj. da li cu se iskobeljati iz svega ...
Sto se novca tice , nadam se da ste u pravu...

Hvala.
To "tumbanja" su nesto sto mi je prvo zapalo za oko. Nemam puno vremena zbog privatnih i profesionalnih obaveza da pise ovde vise,ali eto,za poneku recenicu nadjem vremena.
No,taj period tumbanja ce se uglavnom stisavati u ovoj godini,a od kraja 2007. i pocetka 2008. mozete ocekivati veci priliv novca nego obicno.Ili mozda pocnete da radite posao koji je bolje placen,nego neki trenutni.

(Ovo za novac je posebno bitno naglasaiti sledece. Kada ljudima kazete da ce imati vise novca oni ocekuju hiljade i hiljade,pa i milione,ne razmisljajuci da li je to relano.
Ako vi ili neko od nas radi za 15-20 000 dinara i ako mu kazete da ce neke godine imati vise para nego obicno,ne treba ocekivati da ce imati 100 000 dinara svakog meseca. Jer ako se vi sami bavite poslom koji se placa 15 000,p ana osnovui cega mozete da ocekujete da cete zaraditi 100 000? Znaci da tu ne postoje kapaciteti za ogromna bogatstva kako neki odmah pomisle. Tako da osoba koja zaradjuje 15-20 000 moze da ocekuje,kada joj je povoljan finaiasiski period,recimo 30 000 i ako se pogleda to je duplo ili trecina vise nego sto je do tada bilo.
Naravno one osobe koje se bave poslovima na kojima zaradjuju milion,naravno da ce zaraditi dva miliona,jer imaju,da kazem,takav poslovni kapacitet i potencijal.Osoba koja je nezaposlena,npr. ce naci posao,pa ce od nula dinara,zaradjivati 20 000.Ako me razumete?)

Znaci,sto se tice bolje finansijiske sutuacije u narednom,vec pomenutom periodu,budite relani.Naravno,velika iznenadjenja su moguca uvek,ja vam zelim da zaradite milion :) ali ne mogu da vam kazem da cete ga zaraditi ili dobiti,jer to ne znam.
Rezime,"tumbanje bi trebalo da se polako stisava do kraja godine,a onda bi trebao doci povoljan finansijiski period i trudite se da ga maximalno iskoristite. Nemojte samo pare trositi na greb-greb,loto i slicno. :) Mozete probati naravno,ali ne preterujte. :)

Astro...
Po prirodi sam vrlo realna osoba.
Nisam valjda pala sa Marsa da pomislim tako nesto a da pri tom za to nemam realne osnove...
Ali ....situacija je komplikovana...recimo da posedujem kapital koji je trenutno " mrtav" ..ali ukoliko bi se povukli pametni potezi ( sto ne zavisi od mene) ....realno bih i mogla da racunam na ono o cemu govorite....a to su sve samo ne male pare....
E sad....ja sam skepticna, jer ne verujem da bi se tako nesto meni moglo dogoditi...ali ...

Sto se posla tice...tu sam prilicno uspesna...i ako je " uspeh" relativan pojam...
Ali recimo da prodam sliku pa zaradim necijih 5 plata...No i to je neizvesno...jer tako stvari stoje sa kulturom...Nikada se ne zna...Naidje dobar period ...pa sve stane...

Ne spominjete ljubav?
A to me najvise tisti...

Hvala vam puno unapred jer ste odvojili vremena....

Osoba koja ima sest ovakvih planeta u drugoj kuci tesko je reci da sastavlja kraj s krajem. Mada je i to relativn pojam. Neko sastavlja kraj s krajem za 10 000 dinaram,a neko sa 10 000 evra.
Ali necu da ulazim u to.
Ako nema kesha,mora da ima neke nekretnine ili nesto slicno. Ili mu je vreme rodjenja pogresno ili nesto slicno. Znate li sta znaci SEST planeta u drugoj kuci?
To znaci da za njega u zivotu ne postoji NISTA,ali NISTA, osim materijalnog bogatstva.Ima jos Mars i Pluton u 12. kuci. Mars u 12. kuci je "bezvredan","zarobljen"...gotovo da nema nikakvu znacajnu funkciju,osim nekih unutrasnjih nemira kod doticne osobe. I Uran u prvoj,i maltene to je to.
Generalno i surovo za ovu osobu moze da se kaze da ga zanimaju samo pare.
Nisam pogledala aspekte i sve ostalo,ali jako je tesko da bilo koji teski aspekti mogu toliko da otezaju ovu konselaciju u drugoj kuci,da bi neko sastavljao kraj sa krajem.
Izvinite,ali to je moje vidjenje "na prvu loptu". Ostali neka kazu sta misle,ali apsolutno stojim iza ovoga sto sam rekla.
Moze samo da se desi da vreme nije tacno,posto vidim da je rodjena u Irskoj,apsolutno stojim iza svega napisano na osnovu ove karte.

Ja vas potpuno razumem...i meni da je neko dao ovu kartu ...isto bih rekla sto i vi...
Ali ja zivim sa njim...i tvrdim vam...odgovorno...da love nema....(osim ako nesto ne krije ):)
Kada ovo kazem ne mislim nema 1000E mesecno...vec prosto nema...nema pa nema...
Verovali ili ne...
E sad...da je skoncentrisan na sticanje iste te love...da..jeste...i te kako...po ceo dan radi...Samo sto su ti poslovi slicni onima koje i sama radim ...ali u sveri Dizajna..pa tu novac nije neki jer je sve vise dizajnera....No on se trudi...zaista...
IAli jos uvek nista...moguce da ce biti u neko dogledno vreme....

Vreme je tacno.

Back