DjuraMornar:
E pa Astro...ovo ste pogodili kao da se poznajemo...
Zaista...
Pravo u srz problema...zaista je bilo tako, i zaista je sada ,.....hm....ne znam sta da kazem...samo se pitam kada ce i da li ce prestati...tj. da li cu se iskobeljati iz svega ...
Sto se novca tice , nadam se da ste u pravu...
Hvala.
To "tumbanja" su nesto sto mi je prvo zapalo za oko. Nemam puno vremena zbog privatnih i profesionalnih obaveza da pise ovde vise,ali eto,za poneku recenicu nadjem vremena.
No,taj period tumbanja ce se uglavnom stisavati u ovoj godini,a od kraja 2007. i pocetka 2008. mozete ocekivati veci priliv novca nego obicno.Ili mozda pocnete da radite posao koji je bolje placen,nego neki trenutni.
(Ovo za novac je posebno bitno naglasaiti sledece. Kada ljudima kazete da ce imati vise novca oni ocekuju hiljade i hiljade,pa i milione,ne razmisljajuci da li je to relano.
Ako vi ili neko od nas radi za 15-20 000 dinara i ako mu kazete da ce neke godine imati vise para nego obicno,ne treba ocekivati da ce imati 100 000 dinara svakog meseca. Jer ako se vi sami bavite poslom koji se placa 15 000,p ana osnovui cega mozete da ocekujete da cete zaraditi 100 000? Znaci da tu ne postoje kapaciteti za ogromna bogatstva kako neki odmah pomisle. Tako da osoba koja zaradjuje 15-20 000 moze da ocekuje,kada joj je povoljan finaiasiski period,recimo 30 000 i ako se pogleda to je duplo ili trecina vise nego sto je do tada bilo.
Naravno one osobe koje se bave poslovima na kojima zaradjuju milion,naravno da ce zaraditi dva miliona,jer imaju,da kazem,takav poslovni kapacitet i potencijal.Osoba koja je nezaposlena,npr. ce naci posao,pa ce od nula dinara,zaradjivati 20 000.Ako me razumete?)
Znaci,sto se tice bolje finansijiske sutuacije u narednom,vec pomenutom periodu,budite relani.Naravno,velika iznenadjenja su moguca uvek,ja vam zelim da zaradite milion

ali ne mogu da vam kazem da cete ga zaraditi ili dobiti,jer to ne znam.
Rezime,"tumbanje bi trebalo da se polako stisava do kraja godine,a onda bi trebao doci povoljan finansijiski period i trudite se da ga maximalno iskoristite. Nemojte samo pare trositi na greb-greb,loto i slicno.

Mozete probati naravno,ali ne preterujte.