Ne partner, vec ti, Venera je tvoja.
Sa Marsom u Devi uz Neptun Veneru devet podsvesno privlacis takve ili impotentne kako bi svesni ego nasao opravdanje kako nijedan ne valja.
S ovim se ne bih složila. Mislim da drugi aspekti ukazuju na odlaganje ulaska u brak.
Moj ego nije toliko izvrnut, koliko se čini. (Izgled vara - reče jež i sidje sa četke

). Za Ma u Devici i kažemo - metiljavci. ja volim suprotnost - krupne likove(da ne kažem debele) jer imaju širok osmeh,

)
S obzirom da sam ukolonila kartu(jer vidim da ima znatno više ljudi koji čekaju na komentare ljudi poput tebe), reći ću
slažem se s konstatacijom da su bili takvi momci, oni koji ne umeju da zaštite svojim stavom od povredjivanja sa strane, pa sam se ja uklonila iz takvog odnosa. Samo trajnost kroz vreme(SA60VE -separ.) nije bila dovovljna, jer ako se pretvara u ono u šta se gradi(vremenom). Ispravka bi jedina bila - razvod.
7 polja:MO, SO, PL, JU (mogao bi i ME - s obzirom da je na 3' ispred DC).
Prirodni su vladari polja(ASc.Ovan), pa upravo mogu ti reći MO0PL - na udaru sam udovica, tj.rodjaka iz porodice, ponašaju se u skladu sa simbolikom polja

SO - može biti i derivatni vladar 11, prijateljima, starijem bratu (budućeg) partnera se ne dopadam
(razlika je što su me prijatelji momaka doživljavali bliskom, tj.nismo imali ni posle dugih niza godina loše reči), dok su se momci ponašali neprijateljski(vl.5 SO - predbračne veze, u 7).
MO/vladar 10 od 7) - partnerova profesija može biti "neprijatelj" braku, ili naravno jedan njegov roditelj, a možda je i bio u braku za vreme ulaska u vezu, pa normalno je da time stičem neprijatelje. (vlad. 6 od 11, bratov posao isto može biti direktan neprijatelj i jeste, kao i posao prijatelja, u sukobu smo).
ME - posao mi je definitivno postao najveći neprijatelj, ali s godinama promenila sam pravac, iako je taj ME stacioniran bio dana kada sam se rodila, natalno je aplikativno SA, a separacija sa svim ostalim, ali već nakon nekoliko h.krenuo direkt tog dana(najteži period života upravo od 26god - traje; ne znam da li će se pogoršati sa prelaskom ME progres.u Sagg.). Rodjaci, komšije i poznanici više su karakterno ME u 6, servilno, ali lepo se služe rečima(priliči VaZi)

i često mi bude neprijatno u društvu njihovom, jer se služe lažnim predstavljanjem. A moj jezik se veže!!! Umesto da ide po defaultu - 2 dana ispred mozga.
Povodom onog ranije izrečenog "ne trebam se baviti ničim što je noću", meni je čak i par izlazaka(2) "noću" sa osobama ME u karti, donelo probleme, jer su se sitnice pretvorile u hronični problem. I to sa ženskim rodom, ženama se ne dopadam posebno(Mo, a tek majkama....wuhuhu...

kao da sam razvratnik, najžešći - i tu trebam, za efekat izvrnutog ogledala, zahvaliti VE0NE120Asc. Na nesreću Mars i Devica ne vide mi znak Asc.

ali i dalje me poznaju oni sa kojima sam odrasla, to me teši donekle.
Ju je vladar derivatnog 3(od 7) - pa su to i rodjaci partnerovi, kako je u Vagi onda je u pitanju i neki partner prepreka, javni neprijatlej(što opet može ukazati da se ulaskom u brak sa nekim ko je već bio u braku, ispunjava simobolika VE u 9 - P.S.koliko nas samo ima sa VE u Strelcu, pa nismo sve neudate, a nismo ni sve otišle u manastire - mada sam ja kasno ušla u muško-ženski svet i pomišljala i na to: da me privlači u svakom slučaju čistiji duhovni život, nego što je to danas - ali to je i do MA u Devici kao almuten-a.
JU(stranci) mi često donose probleme javno, pa se osećam kao u "Zoni sumraka". Par onih koje sam doživljavala kao poslovne kontakte, su htele sa da predju sa "novac:VE, vladar 2 u 9" da predju na...

Tad postaju simbolično JU 7 polju. Sve u svemu, ekipa DREAM TEAM-a u seriji 7. A o vladaru i da ne pripovedam. (želja ko i svake Sco.je, ovnovski sirovo rečeno "razmnožavanje" - odnosno ljubav prema deci i prema partneru ne može da me spreči da udjem u brak. Ali sam svesna toga da je VE bolje položena od samog MO u 7-mici, i sa čim bih trebala da se "nosim". Ne bojim se ni carkih rezova, niti pokušaja iznova i iznova, niti smrti(uopšteno), već da će partner biti nepošten(prikriveno), u opasnosti od nepravde, da neće imati blizak odnos s decom ili sa mnom...
O PL...ostaviću za drugi put.
Srećna ti