Jedno pitanje...7. kuca?

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Talenat nego sta. Pluton u sedistu, Mesec u Skorpiji moras se zanimati za astro :cool:

Znak podznak Bik/Vaga Venera nula Algol polje osam u Biku. Nula Sunce sa desne i Merkur sa leve. U osmom su Sunce i Mars. To o meni, sasvim dovoljno. Gde je gomila planeta tamo se trosi zivotna energija - znak Bik, polje osam.

Mislio sam da te zanima info vezano za tebe, ako ima pitaj.

Ima. npr ne razumem zasto kod sebe ne mogu da vidim neko odredjeno zanimanje, vec da cu se baviti partnerovim drugim aspektom.I svi moji dobri aspekti idu njemu u korist, da poveca moc u poslu. Jos si mi ti rekao, mada sam i ja videla da ce se baviti kriminalnim radnjama, tj bice kriminalac, i jos vladar 7 u 7 neko upoznavanje na javnom mestu ili javni brak. Neko mi je rekao ko mi je pogledao natus da moram samo da ulazem u taj brak, jel me ceka ispunjenje. Ma ja cu biti sudija, a on nek se bavi svojim poslom :manikir: Izgleda da ti krijes svoju.

. Neko mi je rekao ko mi je pogledao natus da moram samo da ulazem u taj brak

Ja cu ti reci nesto. Stvari treba da idu suptilno i da se zadovolje osnovne potrebe koje iziskusuje brak i donosi sa sobom. To se podrazumeva. Ali ako se ulaze u nesto sto se definise kao zajednicki odnos dve osobe to znaci da postoji neka falinka, nesto ne funkcionise i ulaganjem se to pokusava zatrpati.

To kasnije, sad gledam sta te povuklo u pravo. Jupiter u jakim aspektima, Mesec konjukcija Plutonu u sedmom polju, prirodnom Vage :think:

Jesi li razmisljala o medicini, neka povezanost sa medicinskom strukom morace postojati. Istina, Neptun rusi Veneru, odredjena odbojnost i otpor prema medicini mora da postoji, ali se i daje.

Ne znam, kad vidim krv dodje mi da se onesvestim. Mozda moj partner krimos ima veze sa medicinom, cim ima veze sa 7.Ja i medicina dva razlicita sveta. Mene vise istorija privlaci od prava, ali u nasoj zemlji sa istorijom nisi nista, posla nigde, pa sam pravnica.

Poslednja izmena:

Back