purplechick
Primećen član
- Poruka
- 710
Zasto niko nece da mi odgovori?Zar je toliko strasno?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ukoliko ti prvi brak ne uspe, sledeci sigurno da hoce! Asc.na Raku govori da osoba obicno strahuje za svoju materijalnu stabilnost i da tu stabilnost zeli kroz brak.Vrh 7-mog polja u Jarcu opet govori o tome da ne ispoljavas osecanja lako, da trazis zrelog partnera, moze ukazivati na kasniji brak, ili opet da ces imati mladjeg od sebe koga ces ti na neki nacin stititi!Zasto niko nece da mi odgovori?Zar je toliko strasno?![]()
postavi celi natal, tako ce tumacenje partnera da bude preciznije. Ima uticaja taj T kvadrat, ali nije samo on presudan, kod tebe je vazno i gde je MA otisao i odakle je dosao JU, tj na vrhu koje kuce je strelac.
I naravno reci nam, da li si u braku, verena, razvedena itd...
zanimljivo za planetu sa najvise aspekata! U astrologiji se koristi termin planeta u naglasenom fokusu, mozda ne bi bilo lose da se otvori nova tema, osim ako vec ne postoji...
Kod mene su to PL u vagi u 7. i MO u raku u 3. u konjukciji sa 4.
zanimljivo za planetu sa najvise aspekata! U astrologiji se koristi termin planeta u naglasenom fokusu, mozda ne bi bilo lose da se otvori nova tema, osim ako vec ne postoji...
7. kuća opisuje sve naše partnere i veze generalno, kao i brak i vanbračne zajednice. Ako je vaš odnos partnerski u pravom smislu te reči (znači, da nije samo zabava) naročito ako je zajednički život u pitanju, onda je svakako opisan 7. kućom.nisam se udavala a u vezi sam, i to je duga veza i čini mi se da je druga po redu koja je duga...i još nisam sigurna da je taj pravi...e sad ako tu me malo zbunjuju: kazu da je sedma kuca braka ili dugih veza...da li se ova veza računa kao brak ili šta? i ako raskinem da li treba da gledam devetu kuću ili šta?
Vladar 3. kuće u 7. može da označi pored toga što si rekla i recimo vezu sa nekim ko je iz komšiluka, koga smo upoznali u svojoj bližoj okolini ili preko brata/sestre, u osnovnoj školi i slično. U ovom tvom slučaju komunikacija može biti loša pošto je Jupiter u egzaktnom kvadratu sa Saturnom, a pored toga vlada 4. i 5. kućom pa možda postoji problem sa bliskošću i pokazivanjem ljubavi, pre svega verbalno mada možda i na druge načine.Jupiter dolazi iz trece kuce, šta je to? komunikacija sa partnerom?
a vrh sedme je u osmoj u biku: dobar seks i babine pare? hmmm
mada sam naletela negde da to moze da znaci i razvod -pošto je osma kuča smrti....mada ne znam
Jupiter mi je u 7 kuci,14 stepeni u Ribama.Ako je 7 kuca-kuca braka,sta znaci ovaj Jupiter tu.Ja sam nesto gledala po astro sajtovima i to je kao bracni partner sa "sredjenim" finansijskim stanjem.Ali posto ja uglavnom nemam pojma,sta vi mislite?
purplechick ajde pokusaj da uradis kartu na astro.com jer je ova jaaako nepregledna...
i ja imam pluton u skorpiji u 7 kuci....imam vladar 7 kuce u 7, sta to znaci???u aspektima imam pluton konjukcija severni cvor i pluton sekstil mc, pa me zanima sta to znaci???
a sta ako se uradi uporedni a nema ni jedne planete u 7 kuci??? jel to znaci da nece biti braka za ovo dvoje jer nema planeta?
ja imam samo pluton u skorpiji u sedmoj. Pluton mi je vladar osme i pravi opoziciju sa marsom, koji je vladar ac. uzas