Jedno pitanje...7. kuca?

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zanima me sta tacno simbolizuje vladar sedme kuce. Konkretno, moj vladar je Mars u 3. kuci u Strelcu u konjukciji sa Saturnom. Moje neke slobodne analize dovele su me do pretpostavke da, sto se tice braka, mogu da ocekujem starijeg partnera ili kasniji brak, za nekog ko je iz inostranstva ili je vezan za inostranstvo, poznanstvo ce se desiti na nekom kracem putu... Gresim li...

Zanima me sta tacno simbolizuje vladar sedme kuce. Konkretno, moj vladar je Mars u 3. kuci u Strelcu u konjukciji sa Saturnom. Moje neke slobodne analize dovele su me do pretpostavke da, sto se tice braka, mogu da ocekujem starijeg partnera ili kasniji brak, za nekog ko je iz inostranstva ili je vezan za inostranstvo, poznanstvo ce se desiti na nekom kracem putu... Gresim li...

Po mom skromnom znanju...ne gresis...to je to. :)
Jos samo vidi kud se denuo Jupiter ...i aspekti...

Po mom skromnom znanju...ne gresis...to je to. :)
Jos samo vidi kud se denuo Jupiter ...i aspekti...

E, Senka, Jupiter mi je tek haos :D Nalazi se u konjukciji sa Suncem, Venerom i Merkurom i to sve lepo spakovano u 5. kuci u Vodoliji :mrgreen:

I plus u kvadratu sa Lillith koji je 8. kuci u Biku. Bar da nema toliko aspekata... Nego sve vuce na svoju stranu. Skroz sam nesnadjena :sad2:

Ljudi, pomagajte...:dash:

hej nora i ja imam marsa u 7.kuci u znaku ovna...
i rekli su mi da je 7.kuca lose aspektovana, mada ja ne znam sta to znaci...`lose aspektovan`
sta sve to donosi? :(
rekose mi i da se nikako ne udam pre 28. jer tad Mars sazreva
ja svejjedno to nista ne razumem

z:poz: VII mi je u raku, a u njoj retrogradni SA u lavu. dokle mogu da ocekujem samocu i hoce li je ikada neko prekratiti?

Prilozi

• natal.jpg
    natal.jpg
    38,5 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Novi sam ovdje i imam evo odmah pitanje...nije za mene ali me jako zanima ako neko moze pomoci bio bi jako zahvalan....

Mars 15°38' Libra, in House VII

Mars Aspects
Mars conjunction Saturn orb +0°09'
Sun square Mars orb +1°09'
Venus trine Mars orb +2°06'
Moon square Mars orb +5°18'
Mars conjunction Pluto orb +8°29'

Pluto 24°07' Libra, in House VII

Pluto Aspects
Mercury trine Pluto orb -1°35'
Jupiter conjunction Pluto orb +6°26'
Neptune sextile Pluto orb +1°01'
Moon square Pluto orb -3°11'
Saturn conjunction Pluto orb +8°20'
Mars conjunction Pluto orb +8°29'
Pluto 24°07' Libra, in House VII

Jupiter 0°34' Scorpio, in House VII

Jupiter Aspects
Jupiter conjunction Pluto orb +6°26'
Mercury trine Jupiter orb +4°50'
Jupiter sextile Neptune orb -5°24'

Saturn 15°47' Libra, in House VII

Saturn Aspects
Mars conjunction Saturn orb +0°09'
Sun square Saturn orb +1°18'
Venus trine Saturn orb +2°15'
Saturn conjunction Pluto orb +8°20'
Moon square Saturn orb +5°09'

Zanima me,ako neko ima npr. jarca u 7. kuci,da li to znaci da ce partner s kojim ta osoba bude ,biti u podznaku jarac?

Ako ti 7. kuca pocinje u Jarcu to ne znaci da ce ti partner u podzanu biti jarac. 7. kuca govori o braku, o javnosti, pogledaj gde ti je otisao saturn kao vladar 7. kuce, pogledaj sta ti je u 7. kuci (koje planete). Naravno ti u buducnosti mozes naci nekoga ko je u podzanku jarac, ali 7. kuca u jarcu ne govori o tome.

Back