cokolina
Početnik
- Poruka
- 48

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me sta tacno simbolizuje vladar sedme kuce. Konkretno, moj vladar je Mars u 3. kuci u Strelcu u konjukciji sa Saturnom. Moje neke slobodne analize dovele su me do pretpostavke da, sto se tice braka, mogu da ocekujem starijeg partnera ili kasniji brak, za nekog ko je iz inostranstva ili je vezan za inostranstvo, poznanstvo ce se desiti na nekom kracem putu... Gresim li...
Po mom skromnom znanju...ne gresis...to je to.
Jos samo vidi kud se denuo Jupiter ...i aspekti...
Moj je u kvadratu od meseca!Uzasssss
mars u 7. kuci ume da da agresivnog, ratobornog, i mozda nasilnog parntera(zavisno od aspekata), takodje taj partner moze biti neko uniformisano lice tj. policajac ili vojno lice, ili lice koje se bavi necim vezanim za oruzija![]()
Zanima me,ako neko ima npr. jarca u 7. kuci,da li to znaci da ce partner s kojim ta osoba bude ,biti u podznaku jarac?
Hvala!A ako mi je Saturn u vodoliji u 8.?A u 7. su mi Uran i Neptun,sta to znaci?
ja sam bik, podznak vodolija, venera i lilit u blizancima, da li postoji neka hemija) sa muskarcem koji je blizanac-vaga, venera u biku i lilit u vagi ??
![]()