La verdad
Početnik
- Poruka
- 22
Ja ne vidim
Vladar je znak u kojem sedma kuća počinje

Vladar je znak u kojem sedma kuća počinje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Schveca:@little star
VII kuca ti pochinje u vodoliji, shto znachi da je vladar Uran.. Tebi je uran u IV kuci u Shkorpiji, ne vidim bash dobro na ovoj karti kave aspekte pravi, ali uran u IV kuci bi mogao da znachi ,,sesredjenost"neke promene stalno, i neke neuobichajene okolnosti
![]()
eto moj mali doprinos![]()
sandraspice:Pitanje za Astropile.
born on 10 Jan 1970 local time 3:20 pm
in Trebinje, BIH U.T. 14:20
18e20, 42n43 sid. time 22:52:06
JA
astro_pile:Dobro pusti taj spisak, to samo pravi promaju i ne znaci nista) nego ovi podaci datum i vreme , to je odlicno
I podseti me u cemu je problem?))) Koje je pitanje?
![]()
astro_pile:Ok snasla sam se, sve sam pobrkala ali nasla sam tvoje i njegove
Pa ja ne vidim kakav problem moze da postoji sa ovakvim jakim aspektima, vi ste skoro soulmates, vidi se da ste jako vezani jedno za drugo , naravno ovo ce tesko da se sruzi imate jake medjusobne aspekte, ima mnogo sanse![]()
MMarko:Praksa ne pokazuje baš uvek da znak 7.kuće ima veze sa znakom partnera, može biti u bilo kom znaku, ali da je po svojo ličnosti tip Ovna, Vage..sa osobinama znaka 7.kuće. Vladar 7.kuće-u kom je znaku sa aspektima opet daje dodatne pokazatelje ličnosti. Moja supruga ima vladara 7.kuće u 11.kući i upoznala nas je njena prijateljica, koja je bila moja koleginica, slučajno, neplanirano, u to vreme seIsto donosi i prijatelja u bračnom partenru, ista interesovanja, što takođe postoji.Njen vladar 6.kuće je u muškoj 6.kući (njenoj 12), pa smo neko vreme radili zajedno.Partnera opisuje i sunce, kakav je u braku, do tada je mars-muškarac pre braka.Harmoniju u braku, svakodnevni bračni život opisuje i 4.kuća.