Jedno pitanje...7. kuca?

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vladar VII u V, Uran. poznanstvo verovatno na nekom provodu, ali kad i tačno gde ( provod- širok pojam) nema pojma, ako je neko raspoložen...
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...add=19&add=14&node=-Yn&pfday=-YP+1&fix=1&ast=

VII u Vodoliji a to bas i nije neka pozicija za brak, nikako nije losa ali vodolija voli slobodu-neda se vezati pa sad ako nadjes nekonvencijalnog partnera koji ce shvatiti tvoju potrebu za slobodom sve ok:) dispoz.VII Uran ti je u V-Skorpija a opet dispoz. V ti je Mars u II,Pluton u IV ..e sad u svakom slucaju bice to neko pomalo neobican, potrebna su prilagodjavanja obostraba cinimi se i da bice to nekako iznenadno..
SO150UR, SO90MA ,SO90PL...

VII u Vodoliji a to bas i nije neka pozicija za brak, nikako nije losa ali vodolija voli slobodu-neda se vezati pa sad ako nadjes nekonvencijalnog partnera koji ce shvatiti tvoju potrebu za slobodom sve ok:) dispoz.VII Uran ti je u V-Skorpija a opet dispoz. V ti je Mars u II,Pluton u IV ..e sad u svakom slucaju bice to neko pomalo neobican, potrebna su prilagodjavanja obostraba cinimi se i da bice to nekako iznenadno..
SO150UR, SO90MA ,SO90PL...

u kom smislu neobičan i šta podrazumevaš pod tim iznenadno ( misliš samo poznanstvo)?

Cekaj cekaj Bebo! Sada si me bacila u rebus kad videh sta napisa sosi. njoj je vladar 7 uran, a on se nalazi u petoj i to je ok pri tumacenju braka, ali sad mi reci kakve veze ima dispozitor 5. kuce? mozda ima? al ja to ne znam? ako je tako onda sam ja spasena!!!!! ako je vladar kuce u kojoj se nalazi planeta kojaopisuje brak dobra onda ima nade za dobar brak? ja to tako shvatih? :think::ok:

ovako, koliko se ja razumem....nema potrebe da se previse ide u dubiozu, ako te zanima 7. kuca gledas: planete u njoj, znak u kom se nalazi vrh kuce i dispozitora 7. kuce(u kom znaku,kuci i aspektima se nalazi i kako se "oseca" tu gde je). Ako je npr. dispozitor 7. u 5. nema potrebe gledati dispozitora 5.
E sad, mozda je Beba htela da objasni devojci i 5. kucu kao kucu ljubavnih veza, pa se zato nadovezala na dispozitora 5. i aspekte koje gradi.........

ovako, koliko se ja razumem....nema potrebe da se previse ide u dubiozu, ako te zanima 7. kuca gledas: planete u njoj, znak u kom se nalazi vrh kuce i dispozitora 7. kuce(u kom znaku,kuci i aspektima se nalazi i kako se "oseca" tu gde je). Ako je npr. dispozitor 7. u 5. nema potrebe gledati dispozitora 5.
E sad, mozda je Beba htela da objasni devojci i 5. kucu kao kucu ljubavnih veza, pa se zato nadovezala na dispozitora 5. i aspekte koje gradi.........

Da to sam htela mada nije bilo potrebe da se rasplinjujem na 5 kucu..:)

u kom smislu neobičan i šta podrazumevaš pod tim iznenadno ( misliš samo poznanstvo)?

Drugaciji od ostalih s kojima si bila u vezi do tada na primer, ne drugaciji u negativnom smislu...mozes se udati iznenada a pod tim podrazumevam neplanirano i opet da ti pojasnim-jednostavno ce gospodin X naici i znaces da je to to, mozda i ostanes u 2 stanju pa se onda udas...to sam mislila kada sam rekla neobicno i iznenadno..:)

Moze li neko zapazanje u vezi moje 7.kuce?Hvala:heart:

Prilozi

• astro_31gw_02_maja_2008121.84021.12655.jpg
    astro_31gw_02_maja_2008121.84021.12655.jpg
    34,4 KB · Pregleda: 7
Pliz ako neko zna da mi pomogne.Naime imala sam vec jedan brak koji se zavrsio na moju srecu i bivsi mi je bio lav dzabalebaros upoznala ga preko drugarice zanimame kako da vidim kako cu upoznati drugog i cime ce se bati ako ne onda bar sta da gledam za prvi se vidi ali za II neznam.Hvala unapred ,prilazem svoju kartu:worth::heart:

Za II brak se gleda IX , za III brak XI kuca-vrh kuce u kojem je znaku, dispozitor kuce gde je, polozaj u kuci-kojoj, aspekti koje pravi ali...uvek se polazi od VII,vladar ovog polja opisuje izgled partnera, kvalitetu braka kao i tvoj stav prema braku...
nadam se da sam ti pomogla barem malo jer i ja jos ovo nemogu dovoljno dobro da protumacim, kako god krenem ja se vracam na VII kucu, nadam se da ce neko malko bolje pojasniti ..

Meni je sunce u kvadratu sa marsom i mesec mi je u kvadratu sa marsom koji mi je u 7 kuci mozda zbog toga nije uspeo i brak,ali imam i vartex u VII u lavu i niko da mi objasni dali je on bitan i kolko meni se sve cini da jeste i zivo me zanima gde cu tog drugog upoznati ali mi ni dalje nije jasno kako to da gledam hvala svima koji su hteli da pomognu.Pozdrav

:dontunderstand:Hvala vindex ali ja stvarno mislim da moze da se vidi a i pokrenula sam pitanje vatexa u 7 kuci i ovo sto pitam nije bezveze meni je stvarno ovo bitno ma koliko tebi izgledalo smesno a to nije ok nemam nista protiv kineza ali nisu moj tip definitivno. Pa ako nemozes da pomognes nemoj da odmazes pliz.Pozdrav od Cokoline

:hvala::worth:Evo javno ti se IZVINJAVAM VINDEX stvarno sam pomislila da si hteo da se nasalis samnom, oprosti.
A sto se tice izraza KINO-BIOSKOP naravno da mi je poznat pa i moji su iz tih krajeva nego kad nekoristis neki izraz u svakodnevnici prosto zaboravis na njega.Peti_9 bih samo rekla da se ne brine dosta sam ja proputovala ali joj neuzimam za zlo to sto se smejala jer mi je drago da nekom popravim raspolozenje pa makar i na ovaj nacin samo nek je veselo.JOS JEDNOM HVALA SVIMA I STVARNO SORY STO NISAM RAZUMELA NA PRAVI NACIN.....COKOLINA

vladar VII u V, Uran. poznanstvo verovatno na nekom provodu, ali kad i tačno gde ( provod- širok pojam) nema pojma, ako je neko raspoložen...
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...add=19&add=14&node=-Yn&pfday=-YP+1&fix=1&ast=

Uvjek su mi sumljive karte kad asc pocinje na nula stepeni,jer ako je osoba rodjena koji minut ranije,sve se mijenja.(To se automatski odnosi i na VII kucu)

Znaci,ako si rodjena koji minut ranije vrh DC ti je u Jarcu i vladar je saturn.Pa gledas,kakve aspekte pravi.Saturn je kvadriran od Neptuna,pa idealizujes partnere.(Bas u sinastriji koju si postavila imas taj aspekt sa doticnim,njegov Neptun opozicija tvoja Venera)
A ako ti je vrh DC u Vodoliji,ponovo na drugi nacin ugrozen stabilan partnerski odnos jer vladar Urana kvadrira Mars i doprinosi pucanju veza,svadjama.A sam Uran je neprijatelj braka i nije ga pozeljno imati za vladara DC.

Uvjek su mi sumljive karte kad asc pocinje na nula stepeni,jer ako je osoba rodjena koji minut ranije,sve se mijenja.(To se automatski odnosi i na VII kucu)

Znaci,ako si rodjena koji minut ranije vrh DC ti je u Jarcu i vladar je saturn.Pa gledas,kakve aspekte pravi.Saturn je kvadriran od Neptuna,pa idealizujes partnere.(Bas u sinastriji koju si postavila imas taj aspekt sa doticnim,njegov Neptun opozicija tvoja Venera)
A ako ti je vrh DC u Vodoliji,ponovo na drugi nacin ugrozen stabilan partnerski odnos jer vladar Urana kvadrira Mars i doprinosi pucanju veza,svadjama.A sam Uran je neprijatelj braka i nije ga pozeljno imati za vladara DC.

Neznam da li si milila na mene razumem sta ovo pricas i ja sam pomisljala na to ali moja majka kaze 6 na 7 maj u 00 tako da je to 7 a sta ako je koji minut ranije ili pak kasnije stvarno neznam ja sam bez ljubavi nista i jako su mi bitna deca stvarno bih volela mirnu bracnu luku ali od sudbine se nemoze pobeci negde mi nadu ostavlja vartex koji govori tako sam informisana o velikoj vezanosti partnera samo neznam dal se odnosi na I ili II brak jer je on u Lavu i to u VII kuci zanaci za sve koji nesto znaju o Vartexu pomoc hvala svima a eto i mozda nove teme vartex i ljubav VII kuca

Back