Samo da ste culi moju tetku Dana pre 2 dana. Ona i dalje fura fazon "Nisi ti mala, moras da radis", pod utiskom onoga da su mene ostavili u zivotu bas zbog toga da bih to odradila kao neka robinja, takav je bio dogovor nekada.Zove i pita "Sta radis?" ja kazem "Nista", ona kaze "Stooooo?", ja kazem "Daj mi pare da idem u Beograd pa cu da radim", a ona, njoj je to smesno, smeje se, jer je tako pakosna, misli da ja nikad necu ziveti u Beogradu "Idi..."i zapocinje neku pricu, ja joj kazem "Nisu ovde ni mama ni tata ni Vladimir, cao" i spustim slusalicu. Ona zove ponovo Sto si mi spustila slusalicu", ja kazem, "Nisu tu", ona kaze "Hocu ja s tobom da porazgovaram", ja kazem "Sta si ti meni da ja s tobom pricam?", stvarno nisam sigurna sta je ona meni, ona malo cuti pa kaze "Nisam ti nista", ja kazem "Znam ja to, od rodjenja", a ona malo vise cuti pa kaze '"Mars u pizdu materinu!", ja kazem "Govori to nekom drugom..." i spustim.Nisam se nadala da ce to reci, inace bih i ja nju oterala odmah u pizdu materinu, iznenadila sam se kao "Jel to ona meni?", zacudila sam se, odavno niko ne sme tako da me otera u pizdu materinu na primer, ili nesto slicno da mi kaze.
Ali, juce sam se nadala pa sam joj i odgovorila. Istom merom. Rekao mi je Zoran "Vrati mala vrata istom merom".