Jednakost u ljubavi...

topmodelsica:
Ja uvek dajem vise. Medjutim ja nikad ne ocekujem da i ja dobijem mnogo pa zato dajem u hodu, u fazonu, dobijas sve od mene kao razmazeno dete od roditelja, a radi sta hoces, i onda zato svaki decko poludi. Ne zna sta ce, kako god okrene ja uvek imam njih 50 u rezervi, kao u onoj pesmi "Ako mozes da podneses to da smo samo nocas zajedno i da sutra kad pozelis me ravnopravno s drugim delis me, da ti nista ne obecavam i da spavam i kad ne spavam, ako mozes lako da podneses to, smatraj da smo od sad zajedno"....

:shock: :lol: 8-)

topmodelsica:
Samo da ste culi moju tetku Dana pre 2 dana. Ona i dalje fura fazon "Nisi ti mala, moras da radis", pod utiskom onoga da su mene ostavili u zivotu bas zbog toga da bih to odradila kao neka robinja, takav je bio dogovor nekada.Zove i pita "Sta radis?" ja kazem "Nista", ona kaze "Stooooo?", ja kazem "Daj mi pare da idem u Beograd pa cu da radim", a ona, njoj je to smesno, smeje se, jer je tako pakosna, misli da ja nikad necu ziveti u Beogradu "Idi..."i zapocinje neku pricu, ja joj kazem "Nisu ovde ni mama ni tata ni Vladimir, cao" i spustim slusalicu. Ona zove ponovo Sto si mi spustila slusalicu", ja kazem, "Nisu tu", ona kaze "Hocu ja s tobom da porazgovaram", ja kazem "Sta si ti meni da ja s tobom pricam?", stvarno nisam sigurna sta je ona meni, ona malo cuti pa kaze "Nisam ti nista", ja kazem "Znam ja to, od rodjenja", a ona malo vise cuti pa kaze '"Mars u pizdu materinu!", ja kazem "Govori to nekom drugom..." i spustim.Nisam se nadala da ce to reci, inace bih i ja nju oterala odmah u pizdu materinu, iznenadila sam se kao "Jel to ona meni?", zacudila sam se, odavno niko ne sme tako da me otera u pizdu materinu na primer, ili nesto slicno da mi kaze.

Ali, juce sam se nadala pa sam joj i odgovorila. Istom merom. Rekao mi je Zoran "Vrati mala vrata istom merom".
tipican primer zrtve porodicnog zlostavljanja. ovo su rezultati :roll:

U zdravoj vezi partneri naizmenicno "daju vise"...
Ako neko dugo, dugo, daje vise, to je veza osudjena na neuspeh, jer voli vise... Ili ako neko dugo, dugo daje manje... takodje neuspeh...jer voli manje...
Ravnoteza i promena uloga, on, ja, on, ja... naizmenicno, a ponekad i istovremeno...

ovo o cemu ti pricas nije zdrava veza, to je IDELANA veza. a takvog savrsenog balansa u davanju i primanju nema. uvek jedno, za nijansicu, vise daje, tj. vise voli. i slazem se da, sto je taj disbalans veci, da je i lakse propadanje takve kombinacije. kao toranj u pizi, ako se jos malo nagne..

gossca:
U zdravoj vezi partneri naizmenicno "daju vise"...
Ako neko dugo, dugo, daje vise, to je veza osudjena na neuspeh, jer voli vise... Ili ako neko dugo, dugo daje manje... takodje neuspeh...jer voli manje...
Ravnoteza i promena uloga, on, ja, on, ja... naizmenicno, a ponekad i istovremeno...

Jesi grintava, ali ovo je ziva istina.

Potpisujem

Back