jedna žena

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
mrzelo me da smišljam naslov pa mi ovo prvo palo napamet, kao što me mrzelo da proveravam jel nije već kačena ranije ovakva tema...

jel bi prihvatio brak ili zajednički život sa ženom koja ima dete iz prvog braka ?

mrzelo me da smišljam naslov pa mi ovo prvo palo napamet, kao što me mrzelo da proveravam jel nije već kačena ranije ovakva tema...

jel bi prihvatio brak ili zajednički život sa ženom koja ima dete iz prvog braka ?

nikad ,pored toliko slobodnih i nevinih devojaka?

Poslednja izmena od moderatora:
Iako bi mi moji svi redom (brat, otac, majka) govorili da brukam familiju tim gestom prihvatio bih, ali naravno mora da je ona baš prava (u mom slučaju neko sličnih interesovanja i stavova u životu-osoba slična meni)

ne verujem, tešak su to posla, to dete te nikad neće prihvatriti za roditelja, jer ima jelte živog oca

Sta im to fali?

u očima nekog samca koji pritom možda ni sam još uvek nije roditelj, potencijalno dosta toga.
a i onaj koji već jeste otac, može da se nađe u situaciji da svoje dete viđa jednom mesečno, a odgaja tuđe itd. itd. beskonačan je niz mogućih kombinacija i komplikacija za koje treba biti spreman, voljan, odlučan...
na stranu ove stigmatizacije i generalizacije, ali stvari treba posmatrati krajnje objektivno.

Poslednja izmena:
A zasto je ta zena 'jadna' pitam postavljaca? Uzela kucu, decu otudjila od oca koji i dalje ostaje finansijer, i sad je jadna? Zar nisu zene te koje uglavnom i u vecini slucajeva iniciraju razvod? Njen izbor, al dobar, drzava joj zagarantovala opstanak definitivno.
Treba jos jednog finansijera i jos jednog oca svojoj deci?
Kolko joj bre treba jos da ne bude 'jadna'.
Ko je jadan kolega DeeLite? pogledaj oko sebe

Sta im to fali?

Jedna sa kojom sam izlazio imala je dvoje dece, tezak alkos.
Druga je bas ono htela da se uglavi (imala dvoje dece isto) i to bez pardona da se i barem potrudi, direkno.
Treca je imala jednu cerkicu, uzasno neodgovorna osoba. Dete je zapostavila totalno, cuva je baba, posle posla stalno izlazi, vraca se kasno kuci.

Ono za zabavu djene djene, ali za zajednicki suzivot ne. Bolje je ipak drzati se klinki i studentkinja...

Rekla zaba da nece vise u vodu.:whistling:

zivim u sredini ili drushtvu gde nije pod moranje da se opet udajesh samo da bi opstala

imam platu + siguran poso

misim alo!?

- - - - - - - - - -

Jedna sa kojom sam izlazio imala je dvoje dece, tezak alkos.
Druga je bas ono htela da se uglavi (imala dvoje dece isto) i to bez pardona da se i barem potrudi, direkno.
Treca je imala jednu cerkicu, uzasno neodgovorna osoba. Dete je zapostavila totalno, cuva je baba, posle posla stalno izlazi, vraca se kasno kuci.

Ono za zabavu djene djene, ali za zajednicki suzivot ne. Bolje je ipak drzati se klinki i studentkinja...

a kakav si tek ti kad uvek nabasash na takve zhene? tvoja vrednost se mjeri po devojkama sa kojima si dakle i ti si dno dna

Poslednja izmena:

Back