Jedini sa kim bi... ???? "mozda za 2 meseca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sad ozbiljan odgovor... Smislis neku pricu ovog tipa:
"Imas rok 3 dana da se skockas sama sa sobom sta zelis il ne zelis... ja bi voleo da budem sa tobom i bicu ti na raspolaganju tih 3 dana da se odlucis... posle toga *** ali ja moram da gibam dalje... ako ti ne budes htela ima milion njih koje hoce... neke me vec i cekaju... Tako da razumem ja tebe ali razumi i ti mene... 3 dana..."
I dalje ona nek se ceska...

Super...od mene bi dobio srednji prst odmah...kome bre ultimatum...pa nek ide kod tih shto jedva chekaju...ako je malo pi*ke sve shto hoche nek je nadje na drugom mestu...
Najgora postavka stvari ikad...
Tri dana, ne vredish mi da te chekam duzze...da te bolje upoznam...jes...posle tri dana ona npr da, a on odmah ide dalje jer vishe nema potrebe da tu bude ni tri sekunde...mislim, dobio je shto je hteo...
A te shto vech chekaju...da li che chekati duzze od tri dana, to chisto onako iz saosechanja se pitam...da ne ostane suva qq.
gdemijebreonajsmajlishtoseefiraoiparamuidenaushi?

kako oni dozivljaju odnos sa nekim sa kim jos to nebi uradili jer je rano, ali ko im je lep i sladak, jer... ako takva cura kaze da joj je taj neko lep i sladak to ne znaci da je jedini, pa sladak joj je i dzordz kluni...
?

seks nije jedina stvar koja cini vezu
sad, vjerovatno zelis da ti kazemo da ona nije normalna jer zeli da te upozna prvo :rolleyes:

Super...od mene bi dobio srednji prst odmah...kome bre ultimatum...pa nek ide kod tih shto jedva chekaju...ako je malo pi*ke sve shto hoche nek je nadje na drugom mestu...
Najgora postavka stvari ikad...
Tri dana, ne vredish mi da te chekam duzze...da te bolje upoznam...jes...posle tri dana ona npr da, a on odmah ide dalje jer vishe nema potrebe da tu bude ni tri sekunde...mislim, dobio je shto je hteo...
A te shto vech chekaju...da li che chekati duzze od tri dana, to chisto onako iz saosechanja se pitam...da ne ostane suva qq.
gdemijebreonajsmajlishtoseefiraoiparamuidenaushi?

Pravi je odgovor da je njegovih milion, koje hoce, nista spram SVIH muskaraca koji hoce - samo sto je jedino sigurno da je on bash taj jedini koji sigurno nece "dobiti"! :twisted:

a onaj prvi odgovor, neozbiljni, je bio mnogo ozbiljniji... e, zeznuse vam rikana... taman sam narezao malo slaninice, kupio pivce... rezultati da se prate... i pozvase me na fucu... tkao da ce morati da saceka malo... smao da danas dobiju bajern, arsenal, leverkuzen i bristol siti... i mancester siti u x da dodje, da sanderled pobedi, po mogucstvu da arsenal udje u 3+, da verder udje u 3+ isto, da salke da dva gola... i, kao slag na tortu... da zvezda danas izgubi... i bilo bi proslave veceras... znaci, majke mi vam kazem...

Ako cura neda momcima pre nego sto veza dodje do 2-3 nedelje/meseca trajanja, i tako uvek, u kakvoj je tacno ona vrsti odnosa sa nekim sa kim se "smuvala" (sta znaci ta rec u ovom slucaju?) ali jos mu nije dala jer "misli da je rano", i kako ona da kaze nekome da je on... (ako mu je "verna" (sta uopste znaci ta rec u ovom slucaju?) jedini muskarac koga ona... sta? ili sa kim bi ona sta ? Ako kaze da joj je on momak sta uopste znaci ta rec u tom slucaju?

Moze reci ovako: "ja i on izlazimo..." ali ona izlazi i sa drugom, tako da sa time nista nije rekla, "mi nismo samo drugovi nego i simpatije", ali svako ima milion simpatija, i definitivno nema te veze ili braka u kome ti i neko osim partnera nije simpatican, "ja i on planiramo" sta planirate znate se nedovoljno za seks, a kamo li za planove...

kako cura da opise odnos sa muskarcem kojim je u "vezi" (sta uopste znaci ta rec u ovom slucaju?) ali mu jos nebi dala *****, ali nebi ni drugome nekome, i s l.

U tom slucaju bi "decko" znacilo "neko na cek listi da udje u pi.cku" ili sta?

Mogu li mi momci/devojke koji imaju neku "meru kad je rano a kad na vreme za seks u vezi" objasniti kako oni dozivljaju odnos sa nekim sa kim jos to nebi uradili jer je rano, ali ko im je lep i sladak, jer... ako takva cura kaze da joj je taj neko lep i sladak to ne znaci da je jedini, pa sladak joj je i dzordz kluni...
?

Dečko ili devojko, prvo nauči da razgovetno pričaš i pišeš, pa tek onda postavljaj teme!!!:evil:

pa dobro, majku mu, zar bas nema nikakve razlike u prijateljskoj i emotivnoj vezi?
sa drugom nece ni za dva tri meseca, eto :)

Tema je "kako ona da predstavi odnos sa tim momkom", dakle "STA DA KAZE", ti si za to da ona kaze: "pa to je momak kome cu ako ne raskinemo do tad za 2 meseca dati picku"?
Ok, to i pitam, ali to je u svakom slucaju smijurija. "On mi nije drug, jer njemu bi dala za 2 meseca, drugu nebi ni za 2".

Neznam na kakve EMOCIJE ti mislis odma za nedelju ili mesec dana, za emocije je potrebno vise? aKO ona ondnos sa nekim koga zna 2 nedelje ili 2 meseca predstavi kao "emotivan" luda je u svakom slucaju...

seks nije jedina stvar koja cini vezu
sad, vjerovatno zelis da ti kazemo da ona nije normalna jer zeli da te upozna prvo :rolleyes:

Neznam kakav problem TI imas, ali ovo o cemu sam otvorio temu nije moj problem. Nije mi se desilo da tako moram da cekam, itd..

Tema nije o meni.

Tema nije ni o tome sta je noramlno sta ne.

Tema je "kako cura koja tako postupa da PREDSTAVI tj. opise njihovu VEZU, a da kaze nesto "deskriptivnije" od "mi smo u vezi", dakle, kako da opise tu vezu". Da sam ja u pitanju, i da ja imam tih problema da cura nece da mi da, ja bi to i napisao, ali kako nije tako ne uzimaj mene u usta.

Tema je ", dakle "STA DA KAZE", ti si za to da ona kaze: "pa to je momak kome cu ako ne raskinemo do tad za 2 meseca dati picku"?

Shta bi se to koga ticalo kad che mu ona dati pa da mora da ga tako predstavlja...valjda ima ime, pa nek' kazze ovo je Zoran,Marko, Luka ili vech...
Ili ako te zanima status...onda si njen "dechko koji ima dobre shanse da kroz dva meseca dobije p*chke ako ne us*re stvar glupim ucenama i nestrpljenjem"

Shta bi se to koga ticalo kad che mu ona dati pa da mora da ga tako predstavlja...valjda ima ime, pa nek' kazze ovo je Zoran,Marko, Luka ili vech...
Ili ako te zanima status...onda si njen "dechko koji ima dobre shanse da kroz dva meseca dobije p*chke ako ne us*re stvar glupim ucenama i nestrpljenjem"

Pazi, primer: ti treba da ga upoznas sa drugaricom, i kazes: ovo je... Zoran. - A ti i zoran, ste... drugovi? I ti tu kazes: Ne,...(vrtis kiku?) ... d_a_lj_e, nastavi recenicu:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back