Jede samo meso šest godina

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
333.680
Ćerka psihologa Džordana Pitersona, koji se na internetu proslavio konzervativnim i vrlo zanimljivim stavovima o muško-ženskim odnosima, Mikaila, gostovala je nedavno u emisiji kod Pirsa Morgana i šokirala sve svojim otkrićem.Karnivor dijeta postala je sve popularnija u svetu, a Mikaila već šest godina ne jede ništa osim mesa, a kad kaže ništa, to zaista i misli!

"Za doručak jedem šniclu, za ručak jedem šniclu, za večeru jedem šniclu, ponekad dodam supu - rekla je Mikaila,
a kada ju je voditelj upitao da li jede neko povrće, jednostavno je rekla "Ne", da bi isti odgovor ponovila na pitanje o sosu.

Ipak, većina drugih komentara podržali su ćerku Džordana Pitersona, jer znaju da ona pati od teške autoimune bolesti, te da ova dijeta zapravo nije njen izbor. Mikaila godinama piše blog "Nemoj to da jedeš", na kom je otkrila da pati od autoimunog artritisa, zbog kog je u tinejdžerskim godinama bila gotovo nepokretna, a kada je krenula na fakultet morala je da pauzira studije jer joj se zdravlje naglo pogoršalo. Otkriveno je da izbor hrane jako utiče na njeno zdravlje, te da njeno telo burno reaguje na veliki broj namirnica i zbog toga se oseća loše. Vremenom je primetila da se oseća mnogo bolje oseća kada jede meso i pije vodu i svoju ishranu je bazirala na tome.

link
 

Back
Top