Један од разлога зашто жене напуштају мужеве у својим четрдесетим

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.874
Изађе ми на оној копији Тњитера.

1000009321.jpg

Ал' му га шукнула на сред Петровског поста!!!

bulšit.jpg

Danas svaka praznoglava ostavljačica komentara po društvenim mrežama misli da je pronikla u suštinu životne mudrosti bez posledica po okolinu

Kada bi joj stvarno bila data situacija za ovo što piše i za čim žudi ne bi znala kako da hendla dok je neko muško opet ne ubaci u svoju programsku šemu.

Možda bi joj bilo zanimljivo dve nedelje da bude nezavisna i slobodna i da misli svojom glavom bez mozga ali mislim da je i to mnogo

Једна ИГ саветница каже да женама брак много брже досади него мушкарцима. Небитно, све и да живе скроз лагодан живот.
jedna lasta ne čini proleće lol

Jedan poznanik od ranije koga sam poznavao rekao bi na ovo: "Treba joj opaliti šamarčinu da se resetuje i vrati na fabričko podešavanje kad već počela da varniči".
Ne slažem se sa time, ali mi je smešan komentar.
Ne treba tuci nikoga, ali svakako treba paziti sa kim se ulazi u brak, to vazi i za musku i zensku stranu.

Postoje one koje baš odu da bi imale druge muškarce. Jedna planinarka mi reče razvela se, ostavila i muža ali i dete koje jeste malo veće, iznajmljuje sebi stan, preko badoo upoznaje razne muškarce i kaže nikad se nije osećala bolje.

Ali to se isto dešava i muškarcima, kada se razvedu mnogi više ne žele ozbiljne veze.

Postoje one koje baš odu da bi imale druge muškarce. Jedna planinarka mi reče razvela se, ostavila i muža ali i dete koje jeste malo veće, iznajmljuje sebi stan, preko badoo upoznaje razne muškarce i kaže nikad se nije osećala bolje.

Ali to se isto dešava i muškarcima, kada se razvedu mnogi više ne žele ozbiljne veze.
Ljudi bez mogućnosti da kontrolišu svoje nagone i smisao života pronalaze u hebanju sa drugima. Patetičan život.

Back