Redmond
Elita
- Poruka
- 15.583
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima mnogo takvih, koje su se udale u 20-tim ,upale u roditeljstvo, obaveze, ukalupile se, a onda počinje neki osećaj gušenja, sputavanja. Kad daješ sebe celu toj porodici prenebregavajući neka svoja interesovanja i zadovoljstva. Onda to dosadi pa pukne i ode..Meni je njen odgovor čudan...
On je lepo napisao, ali ta sloboda koju ona opisuje kao da priča o nekoj ribi koja se udala sa 20 i nikada u životu nije bila samostalna, pa sad hoće da uči da hoda ponovo..
Pobiše se plejboji za četrdesetogodišnjim neuspelim domaćicamaA sto se nisu vezane vrece ostvarile pre braka,pa zato sto nece nikad
nikada sama žena ne bi došla do zaključka da je ukalupljena da joj mediji svesrdno nisu pomogli da razbuca siguran koncept koji ima i zameni ga za totalnu neizvesnost kojoj nije doraslaIma mnogo takvih, koje su se udale u 20-tim ,upale u roditeljstvo, obaveze, ukalupile se, a onda počinje neki osećaj gušenja, sputavanja. Kad daješ sebe celu toj porodici prenebregavajući neka svoja interesovanja i zadovoljstva. Onda to dosadi pa pukne i ode..
imaš poentu.Pobiše se plejboji za četrdesetogodišnjim neuspelim domaćicama
Idem sutra na rucak sa di capriem imas pozivPobiše se plejboji za četrdesetogodišnjim neuspelim domaćicama
Mene je moja žena formirala.imaš poentu.
Pozdravi ga, ne mogu sutra nikako.Idem sutra na rucak sa di capriem imas poziv
što se onda zoveš buudala?Mene je moja žena formirala.
Otesala, moglo bi se reći.
Dobra žena napravi sebi muža kakvog zaslužuje.
Ustvari svaka.
Nije samo do medija, mada ima i toga. Ne trebaju meni mediji da bih znala jesam li zadovoljna ili ne. U pitanju su samo načini na koje će žena rešiti taj problem, otići ili naći načina da sebi priušti ta zadovoljstava. Ako uspe da to izbalansira, taj brak opstaje, u suprotnom puca. ( priča moja iz perioda kada sam imala ta kolebanja)nikada sama žena ne bi došla do zaključka da je ukalupljena da joj mediji svesrdno nisu pomogli da razbuca siguran koncept koji ima i zameni ga za totalnu neizvesnost kojoj nije dorasla
Ово не важи у супротном правцу?i ako ne rade na odnosu sa mužem on će da ode....
Ne važi, jer on je na tome radio tih 7 godina....tačnije on je pravio porodicu, njeno je da je održi....Ово не важи у супротном правцу?
tebi ne trebaju medijiNije samo do medija, mada ima i toga. Ne trebaju meni mediji da bih znala jesam li zadovoljna ili ne. U pitanju su samo načini na koje će žena rešiti taj problem, otići ili naći načina da sebi priušti ta zadovoljstava. Ako uspe da to izbalansira, taj brak opstaje, u suprotnom puca. ( priča moja iz perioda kada sam imala ta kolebanja)
Јеси ли и децу напустила?ja sam imala 33 kad sam napustila muža. znači ne uklapam se u prosek i baš mi je drago zbog toga
ja sam imala 33 kad sam napustila muža. znači ne uklapam se u prosek i baš mi je drago zbog toga
hoću, kad umreДа том поштеном човеку надокнадиш седам заслужених година најмање!
Prvo smara da se vezete, da imate obaveze, da se ukalupte, formirate porodicu i onda kad izgustira: hocu da sam slobodna, da nemam kalupe, da radim ono sto zelim.
hoću, kad umre
hoću, kad umre