- Poruka
- 34.256
to je jedini koji je zaslužioПостхумни орден.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je jedini koji je zaslužioПостхумни орден.
Meni je njen odgovor čudan...
On je lepo napisao, ali ta sloboda koju ona opisuje kao da priča o nekoj ribi koja se udala sa 20 i nikada u životu nije bila samostalna, pa sad hoće da uči da hoda ponovo..
Ma slazes se cim ti je prvo palo na pamet.Jedan poznanik od ranije koga sam poznavao rekao bi na ovo: "Treba joj opaliti šamarčinu da se resetuje i vrati na fabričko podešavanje kad već počela da varniči".
Ne slažem se sa time, ali mi je smešan komentar.
Ево ти
Nastavi da sanjariš.Ma slazes se cim ti je prvo palo na pamet.
Ne treba prljati ruke.
Pogledajte prilog 1573540
Danas svaka praznoglava ostavljačica komentara po društvenim mrežama misli da je pronikla u suštinu životne mudrosti bez posledica po okolinu
Kada bi joj stvarno bila data situacija za ovo što piše i za čim žudi ne bi znala kako da hendla dok je neko muško opet ne ubaci u svoju programsku šemu.
Možda bi joj bilo zanimljivo dve nedelje da bude nezavisna i slobodna i da misli svojom glavom bez mozga ali mislim da je i to mnogo
Na sta je to analogija?Е зато на Крањску Гору да веџбамо слалом!
Да проџемо препреке у лајфу.Na sta je to analogija?
A to, da da. Da skocimo, poskocimo, 3x bora preskocimo i 3x strele kroz zlatne prstenove provucemo.Да проџемо препреке у лајфу.
Ima mnogo takvih, koje su se udale u 20-tim ,upale u roditeljstvo, obaveze, ukalupile se, a onda počinje neki osećaj gušenja, sputavanja. Kad daješ sebe celu toj porodici prenebregavajući neka svoja interesovanja i zadovoljstva. Onda to dosadi pa pukne i ode..
Koliko dugo si razveden?Inace, sto se tice teme, apsolutno treba da slavi dan kada zena pobegne od njega.
Sloboda jbte
ma samo sam realnaВиђени сте за гласноговорника Мушке Странке.
Pa nije to samo seks, vec nacin zivota. Brak je mir. Ima razloga zasto je to tako. Zbog dece. Nema vise zivota kao nekad, sad cu ovo sad cu ono, odoh ovde onde da mi se desavaju stvari. Desavaju se, ali porodicne stvari. I to je nesto sto mora da se prihvati. Ako imas taj nemir u sebi, onda ce ta zajednica puci. Mozes ti partnera/ku kriviti, traziti razloge, ali stvar je sto zbog tvojih nemira i nesnalazenja u tom prostoru puca porodica.Porodične vrednosti, nema ih više.
Starije generacije nisu živele za svaki petak gledajući sa kim će se po*ebati.
Najviše volem kad pročitam taj žal za starim dobrim vremenima kad su se Našebabe™ porađale na livadama i deca bila rumena i zdrava
Nevezano za tvoj post, šta beše znači bodulica? Ostrvljanka?Žena je ta koja mnogo više žrtvuje u braku za dobrobit djece i ogromno je to breme.
Od nje se očekuje da radi isto 8 sati, da čisti, kuva, bude pedagog i nosi je adrenalin a onda djeca odrastu, polako je zanemaruju a ako je i muž bio slaba podrška ili joj je davao zabrane ona tu više nema šta da izgubi..i tad ode.
Ne ostavlja se dobar muž, drug i složna porodica.
Svak može da pogreši odabirom partnera u mladosti, zato je mladost ludost. Žena je ta koja radjanjem sazri preko noći i često je muškarac ne može pratiti u stopu a i to je razumljivo.
Zato neke žene sačekaju pa ne odustanu od braka nakon par godina, djeca postaju svjesnija i neće da ih povredi .
Onda joj ostaje da ode kad su svi dovoljno jaki.
Ta žena koja je otišla je dovoljno svjesna i sposobna da je očigledno skapira da joj nebi niko
imao dovatiti čašu vode kad se razboli i ostari i ne boji se samoće.
Klasična promiskuitetna žena se nebi žrtvovala toliko vremena u kavezu.
Ja bi uvela umjesto što uče u školama koliko koza ima u Južnoj Gvatemali da se djeca uče STD i HPV opasnostima i šta se oćekuje od Muškarca i Žene kad stupe u brak ako ih ne uče kući.
Potpuno shvatam mušku solidarnost i feministkinje ali je svaka individua priča za sebe.
Ima i nezahvalnih žena. Sve što možemo da uradimo da svoje djete naučimo najbolje.
Bukvalno.A to što je rodila 17 , ostalo 9. Ostatak bio kolateralna šteta.
Nevezano za tvoj post, šta beše znači bodulica? Ostrvljanka?
Pre neki dan mi priča drugarica za neku poznanicuŽena je ta koja mnogo više žrtvuje u braku za dobrobit djece i ogromno je to breme.
Od nje se očekuje da radi isto 8 sati, da čisti, kuva, bude pedagog i nosi je adrenalin a onda djeca odrastu, polako je zanemaruju a ako je i muž bio slaba podrška ili joj je davao zabrane ona tu više nema šta da izgubi..i tad ode.
Svak može da pogreši odabirom partnera u mladosti, zato je mladost ludost. Žena je ta koja radjanjem sazri preko noći i često je muškarac ne može pratiti u stopu a i to je razumljivo.
Zato neke žene sačekaju pa ne odustanu od braka nakon par godina, djeca postaju svjesnija i neće da ih povredi .
Ta žena koja je otišla je dovoljno svjesna i sposobna da je očigledno skapira da joj nebi niko
Ja bi uvela umjesto što uče u školama koliko koza ima u Južnoj Gvatemali da se djeca uče STD i HPV opasnostima i šta se oćekuje od Muškarca i Žene kad stupe u brak ako ih ne uče kući.
Potpuno shvatam mušku solidarnost i feministkinje ali je svaka individua priča za sebe.
Ima i nezahvalnih žena. Sve što možemo da uradimo da svoje djete naučimo najbolje.
oću i ja da se rodim na otokuDa, rodjena na otoku
Ne slazem se. Danas muskarci ucestvuju gotovo koliko i zene u vaspitanju dece. Izadji u park i videces koliko je oceva s decom u parku, guraju kolica i td. A pored toga je sto je obicno muz taj koji provodi vise vremena na radnom mestu jer se i dalje ocekuje od njega da vise zaradjuje kao muskarac. To su sve iluzije. Fazon " ja sam spremila rucak!" a on bio na poslu dok ona ne radi, deca u vrticu, kad se on vrati snadji se ko kako za veceru, hajde ti izvedi decu u setnju ja sam preumorna i previse se dajem a ti nisi bio tu danas. Moram ves u masinu da stavim. Jedan od primera.Žena je ta koja mnogo više žrtvuje u braku za dobrobit djece i ogromno je to breme.