Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
..šta vi mislite o muškarcu koji ne ume da vozi bajs bez ruku? Ja mogu ono, neko vreme, al to samo kad je prav put i nema puno kola tu.. pa me zanimalo kakvo je vaše mišljenje po tom pitanju..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad već smo već krenuli sa pitanjima, reko i ja da roknem jedno![]()
Msm da ćeš naučiti![]()
mushkarac je inache stvoren za besno auto
ovi na bajsovima i nisu neki muskarci
mushkarac je inache stvoren za besno auto
ovi na bajsovima i nisu neki muskarci
Msm da ćeš naučiti![]()
ovo je musn't have, a ono s popravkama po kući je must have.....šta vi mislite o muškarcu koji ne ume da vozi bajs bez ruku? Ja mogu ono, neko vreme, al to samo kad je prav put i nema puno kola tu.. pa me zanimalo kakvo je vaše mišljenje po tom pitanju..
Pa nije. Ne bih gušila taj poriv u čoveku kao Šojka-što bi mu natakla kacigu, kao da je profi biciklista. Profi biciklisti imaju one sjajne helanke plus peleneovo neka provokacija skrivena u dvosmislenosti dodatno kamuflirana smajlijem?
ovo je musn't have, a ono s popravkama po kući je must have...
de si našo to da porediš s menjanjem instalacije, hoblovanjem parketa, postavljanjem termoizolacije i sl...
ma bre samo ralo i volovi?
![]()
Pa neću ako ne moram baš.
Pa nije. Ne bih gušila taj poriv u čoveku kao Šojka-što bi mu natakla kacigu, kao da je profi biciklista. Profi biciklisti imaju one sjajne helanke plus pelene![]()
Šta znam, ja volim da bajkiram proleće-leto, ali kacigu zaista nikada nisam nosila. Može biti da si u pravu. Glavu ne čuvam.Kacigu ne nose samo profi biciklisti i ona nije ukras nego glavu čuva.